Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Havalı Motorcular

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2006 100KH - Yakında Hyosung GT250 Naked
    böyle insanlarda motor ruhu yok bence sadece hava ruhuna sahipler bana göre Kınıyorum bu şekildeki kullanıcıları

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

motor cc si ile ustalığı birbirine karıştıranlara kınama gelsin mi ?

Motosikleti
    honda cbr 600rr cbr 1000rr
    purotemus bile dalga geçmiş safranboluyu iyi bilen gezgin

sevgili arkadaşlar motorsiklet kültürünün ülkemizde yayılması ve oturması için daha çok zaman gerekli diye düşünüyorum. ne yazıkki ülkemizde hala (ye kürküm ye)zihniyeti var öncelikli olarak bunu yok etmemiz ve insanların eşit olduklarını bilmemiz lazım.

bana göre ikiteker üzerinde dolaşan herkes motorcudur .bunun mobiletide büyük motoruda aynıdır yeterki aynı ortamı paylaşan insanların birbirlerine olan saygı ve sevgisidir

arkadaşımızın yaşadıgı şeyin degişik versiyonlarını çok kez yaşadım .yolda giderken çekil kenara sinek bile dediler

sevgiler

[QUOTE=Prometheus;1253581]SAFRANBOLU NERDEEE

750 mt ilerden sağa dön 2-3 kilometre sonra görürsün
    Arkadaşım karadenizde bir yer
    Amasraya 2 saat
    Zonguldağa 2 saat
    Ankarada 2,5 saat mesafe uzunluğunda Tarihi bir şehir...

Tarık evet süper laf soktun ama cidden çok ukela heriflerdi böyle takmıyorlar etmiyorlar...Dediğin gibi altındaki motor ne olursa olsun hiçbir motorcuyu asla ezmemek lazım..Ama böyle adamlar nedense böyle davranıyor dilerimki o beyler ve bayanlar bu sitedendirde...Bu yazdıklarımızı okurlar ve cevap verirler...

Motosikleti
    kanuni racer 200 HEMDE ACİL SATILIK
    abi böylr insan çok eğer motoru seninkinden üstünse hemen artislenir sitede dahi bi başlık açılıyo baklılıyo çin çon çok kimse cvb yazmıyo yazık böylelerine anlar kendilerini motorcu sanıp insafsızlar

abi biz motorumuzun cc si kadar değil yüreği kadar motorcuyuz deseydin ya: apışıp kalsaydı h.dükler
    imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    yaw adama selam veriyom karşı karşıya geldigimde korna çalıyom bazen cevap dahi vermiyo harbiden bende gülüyom...geçen cadde bstnda ışıklarada durduk ...adamda yamaha dragstar var 650 heralde bende yanına geldim mct eyle selam verdim kask vardı kafa salladım adam kafasını cevirdi armut kafalı yaa selama karşılık vermedi ...ulan ne adamlar var yaw...

BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    böyle motorcuyum diye geçinen bir sürü hödük var arkadaşlar bunlarada bir dur demek gerekiyor aslında =)
    Yamahaşk 😍

Motosikleti
    Sym Vs150
    Ankarayı Tarif Etseydin Bi Tanıssaydık Arkidişlerle

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet tecrubeyle sabittir, altinizdaki motor selam verdiginizde cok onemli bir degerdir.. Onlarin gozunde dandik bir motorsa selam alamayabilirsiniz.. Ama altinizda onlarin gozunde saglam bir motor varsa kanka bile olabilirsiniz kirmizi isikta beklerken.. Sanirim bu tipler kendi soylarinin asil ingiliz ailelerinden geldigini saniyorlar.. Sanirimla baslayip saniyorlarla biten bir cumlenin ardindan daha fazla yazmaya gerek yok sanirim. Bu kez de sanirimla baslayip sanirimla bitirdim
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    DUCATI 1198
    malesef bu avrupada da var mesela harleyciler harleycilere selam verir.bazen aldanip benim dragstari harley zannediyolar selam veriyolar gulmek lazim bosvermek lazim

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    super olmus kardesim tebrik ediyorum...
    bu arada arkadasiyin arabasi ne ???

perishte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maalesef...
    bravo harbiden bravo. artistliklerini yutturmuşsun geriye. helal olsun.
    Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
    Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız

celiloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA 660 TENERE
    tarık helal olsun yapacagını yapmıssın yıne ...

SAFRANBOLU NEREDE DIYE SORMUSLAR : KARABUK ILININ ILÇESİ HOCAM DUNYA MIRAS KENTİ OLUYOR ))))

AMA TARIK ADAMLAR CIKMISLAR ISTANBULŞDAN HAKSIZLARMI BIRAZCIK HAVALI OLSUNLAR YA GEZNIN HAVASINA GIRMISLERDIR ONLAR ....
    Celil özdemir
    https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yürü beaaaa. Senin gönlün zengin kardeşim boşver onları
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    kanuni racer 200
    helel olsun iyi cevap.ama değmez.lafı anlayacak tip olsa zaten yapmaz hepimiz motorcuyuz ama önce İNSAN OLMAK GEREK

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    eheuehe eyü yapmışın

R1 işte herkezi dile getiriyo
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    safranbolu burda bak diyip cebimden bir şey cıkarıyor gibi yapar hareket çekerdim yerinde olsam

Motosikleti
    Honda 1300s
    Arkadaşlar her motor kullanan aynı kişiliğe sahip olacak diye birşeymi var acaba. Bu şeye benzeyior. uzun saçlıyım diye durmadan ne dinliyosun şu gurubun vokalini biliyomusun. Sanane ne dinliyosam dinliyorum sanki 40 yıllık kankası var karşısında.
    Motosikletteyken insana gına getiren sorular vardır sürekli gelir. Tamam ilgili gibi gözüken arkadaşlara adabıyla soran arkadaşlara lafım yok. Onalra hoşgörüyle yaklaşıyorumda. Ağzında sigara elleri arkada kavuşturmuş. Adamı dövecekmiş gibi geliyor. ters birşey söylesen dalacak birde ağzının içine akdar giriryor böle. Kaç para.. Yok arabalardan laf atarlar. Bikere hiç unutmama 120 civarı gidiyorum yanıma bir doğan yanaştı. yolculardan biri kafayı uzattı camdan. Selammmm kaç para bu alet. yav git manyakmısın...

Bikeresinde yolun kenarına çekmişim söylemesi ayıptır bir elim duvarda kusuyorum. İçtiğim ilaç yüzünden sanırım. Çocuğun biri geldi. Çocuk dediğim 18-19 yaşlarında. Abi ne kadar havalı kusuyosun dedi ya :D muhahaha

Valla ben bazı sorulardan aldukça bunalıyorum. o trafik ışıklarında selam veremeyen arkadaşın kafasında o an ne var ne düşünüyor. biliyormuyuz laf sölememek lazım. herkes kendine boş verin bunları selam vermiyorsa yine kendine. Niye kafanıza takıyorsunuki.

BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    super olmus kardesim tebrik ediyorum...
    bu arada arkadasiyin arabasi ne ???

:D:D Eyvallah saol Arkadaşın arabası = RENAULT MEGANE

eftelya
    safranbolu burda bak diyip cebimden bir şey cıkarıyor gibi yapar hareket çekerdim yerinde olsam

aslında bi ara aklıma geldi ama bana yakışmazdı ;)=)
    Yamahaşk 😍

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)