Arkadaşlar hangi motor daha iyi olur?
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Benim kafam da bazı soru işaretleri var yardımcı olursanız cok sevinirim Ben motor ehliyeti almak için başvurdum yalnız bir sorun var hayatımda motora binmedim ve kasımın ilk haftasıda motor için direksiyon var?Şimdi gelelim sorumuza
1-)Acaba bir motor almalımıyım yada şu an 1 ay gecmesinimi bekleyeyim yaz dolayısıyla fiyat pahalı olabilirmi?
2-)Sizce motor tiplerinden hangisi ilk aşama öğrenmek için daha kolay olur?(Kusura bakmayın artık motor modellerinden anladığım yok )
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
uygun bi motor bulduğunda alabilirsin hem trafiğe kapalı olan yada müsait biyerde kullanmayı öğrenirsin...
scooter düşünme çünkü çabuk sıkılırsın
yamaha ybr 125 ve honda cbf 150 modelleri uygun olucaktır senin için
bu arada hoşgeldin
-
hoşgeldin dostum!
profosor arkadaşlar birazdan ilgilenirler senle !
-
Mersin İl Temsilcisi
cem_ali adlı üyeden alıntı
uygun bi motor bulduğunda alabilirsin hem trafiğe kapalı olan yada müsait biyerde kullanmayı öğrenirsin...
bu arada hoşgeldin
+ olarak tvs apache düşünebilirsin... ama madem ki acemisin, ilk olarak bir ybr 125 yamaha motorla başlamn uygun olur. 1500 ytl civarında alabilirsin.
hakkında hayırlısı olsun. ehliyetteki direksiyon sınavını dert etme, kurs direksiyon ehliyeti veryodur
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
Dediğim gibi arkadaşlar yalnız aldığım motor maksimum 1.500ytl gecmesin dersaneye gidip gelmek amaclı alıcam birde genc amaclı olursa tipi falan
Arkadaşlar biraz ilgilenseniz şimdi acaba scooter alsam ne kadar yakar ben hız falan istemiyorum beni götürsün getirsin birde hafiften tipi olsun yeter.birde uzun yol yaptığım zaman scooter dayanırmı yani hava soğutmalımı uzun yola daha iyi gider su soğutmalımı?
-
Bisklete binebildiğini kabul edersek vede daha önce en azından araba kullanmışsan vitesliyle,uzun egzersizlerden sonra başlayabilirsin.Scooter'le sıkılırsın demişler ama beklentine bağlı.Mesela ben daha önceleri vitesli motor kullanmama rağmen 2 senedir scooter kullanıyorum ve %50 maxiscooter'le devam edicem.Uzun yoldada gayet rahat olduğunu söyleyebilirim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Bisklete binebildiğini kabul edersek vede daha önce en azından araba kullanmışsan vitesliyle,uzun egzersizlerden sonra başlayabilirsin.Scooter'le sıkılırsın demişler ama beklentine bağlı.Mesela ben daha önceleri vitesli motor kullanmama rağmen 2 senedir scooter kullanıyorum ve %50 maxiscooter'le devam edicem.Uzun yoldada gayet rahat olduğunu söyleyebilirim.
Peki arkadaşım o zaman ikinci el 1000-1500ytl arası nasıl bir tip scooter önerirsin birde bu modellerde sanırım hava soğutmalı su soğutmalıları var hangisini tercih etmeliyim
-
1000-1500 ytl aralıgında alacagınız 2.el motorsiklet ancak çin malı olabilir.
ve bırakın 2.elini sıfır km bir çin motorunun bile insanların basına ne gibi dertler ve masraflar açtıgı bilinmekte.
eger şansınız varsa kalitesiyle adından söz ettiren KYMCO AGİLİTY 125 bulabilirsiniz.
veya SUZUKİ AN 125 HK
Bunun dışında belirttiğiniz bütçenizle özellikle çin malı 2.el motorsiklet almaya kalkışmayın. başınıza iş alırsınız.
-
İlk asama da otomatik vites öneririm dorado poseidon olabilir veya kymco agality, suzuki an 125....
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
Eğer manuel istiyorsan en güzel kavranacak motor cbf150
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
cem_ali adlı üyeden alıntı
bu arada hoşgeldin
katılıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)