vay bee güzelmişşşş
bak ben de şöyle bişi buldum bugün : (bende buna hasta oldum )
Beyler fazla doz vermeyin bana yaw Ben Tiger imdan memnunum
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
İkisi de fazla parlıyor gibi geldi bana. Birinciyi beğendim,ikinci her zevke hitap etmeyebilir.Ben çok beğenmedim ama yine de hoş.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
böyle bir motorla beni yolda farketdemeyecek sürücünün gözüne vites kolu girsin
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
Vallaha beyler zevk meselesi ben bu tip klasik motorlardan hoşlanmıyorum...S.E.E., nin resmindeki cihaz benim tarzım spor yani klasikler hiç ilgimi çekmiyor hemde hiç...
dj emre'nin fotoğraftaki motoru ben yakından inceleme fırsatım oldu 6 silindir 1800cc amerikan malı sadece amerikada ve türkiyede de 1 tane var tek kişilik kaportası çok sağlam ama bayağı ağır kıpırdamıyor bile
beyler zaten benim görüşüm bu klasik tarz motorlara binen arkadaşlar eninde sonunda racing'e dönüyo , çünkü racingler yolda daha fazla dikkat çekiyo
ekstra bişey yapmanızada gerek yok zaten egzos sesi yeterli oluyo
şahsen ben bilen yaza bi fazer almayı düşünüyorum ama son anda karar değiştirip R6'da alabilirim hani
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ben ısınamıyom bu aletlere ya
scooter manyaklığı var bende
ARKADAŞLAR KARTAL BOWLING GEZİSİNDE BU MOTOR VARDI...DJ EMRE BU MOTOR TÜRKİYEDE YOK SANMA DOSTUMMM HATTA MOTORUN SAHİBİ ABİMİZİN ADI ÜMİT...BENDE PIAGGO VARDI YANIMDA NE SHOVLAR YAPTI ZİBİDİ.....ŞU GEZİ FOTOĞRAFLARINDAN BİRİLERİ BİR YÜKLESE.......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ya valla motor diyorsanız Yamaha R1 dir yani tek kelimeyle.kendim bindim motora ama arkaya oturdum . İyi gidiyor makina...
sofuoğlu bu R1 efsane motor oldu valla...tekteker arif abi onu kullanıyosa detaylara gerek yok...kral R1 dir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)