Yoldan geçiyorum polis megafonla bağırdı 'Lan salak karıya kıza bakacağına geçsene' diye
Herkes bana bakıp gülüyor tabi
Varmı böyle anınız?
Yoldan geçiyorum polis megafonla bağırdı 'Lan salak karıya kıza bakacağına geçsene' diye
Herkes bana bakıp gülüyor tabi
Varmı böyle anınız?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Çalıntı olm o
Bide durdursa varya
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
komik bir anı olmuş sizin için süper ya yurdum insanı
Ben şahit oldum böyle bir olaya. Ama yazarsam büyük ihtimalle polisi görevden alırlar
dün antalya merkez eski mezarlığı yolunda kasksız bir honda beat sürücüsünü bi bmw f 650 gs li bi de honda marka motorize şahin trafik ekibi takip ediyordu. siren sesinin bini bi para bi de yetmiyomuş gibi arkadan megafonla bağırıyolardı " len kaçma len. biz seni eninde sonunda yakalicaz. o zaman nasıl kaçacan bakalım. len dursana oğlum. bak nasıl geçiyo arabaların arsından. dursana oğlum." bu kadar uzun süre nasıl mı duydum. nedeni çok basit trafik çok sıkışık olduğu için beat kullanıcısı trafik polislerini arabaların arasından geçerek atlattı. koca motorlar trafiğin açılmasını beklemek zorunda kaldı.
Polislerin megafondan ne dediklerini hayatım boyunca anlayamadım. Mikrofonu çok mu yaklaştırıyolar nedir, ses çok boğuk çıkıyor. Bi de sinirlenip bağırıyorsa tamam. Film kopuyor bende.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Motorize ekipler , sabit asayis'in yanindan gecerken alirim anahtarini muhabbeti oluyor bazen bende ona guluyorum
First Day Of My Life
Yazın başıydı sahil daha yeni trafiğe kapanmış,bende arkamda artçı gezerekten ilerliyorum polis durdurdu.Yasak olduğunu bilmiyormusunuz diye kızmaya hazırlanıyorduki.Ben kaskı çıkarıp saçlar dağılınca,"aaaa... şeyyyy... ileride amirimiz var hanımefendi o görmeden şu aradan çıkıverin"...bi özür dilemediği kaldı durdurduğu için.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ahh öyle bi tanıdığımız olmadı ki
banada polisler karşıdan geliorlar devriye geziyolrlar anayolda ebnde 100 le filan gidiyorum şehir içinde bi ses duydum fazla da bişi analmadım ama YAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GİTTT deiklerini duydumm..
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Ben de motora başladığım ilk günlerde Nişantaşı'nın daracık sokaklarında yolumu karıştııp bilmediğim bir sokağa saptım ki oraya giriş yasakmış.Yurdum polisi de sanki cinayet işlemişim gibi arkamdan öyle bağırıp çağırmıştı hemen korkup kaçtım.Ben de bunu hiç unutmam
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
internette okumuştum
polis sebzeciye megafonla bağırıyo
-lan çeksene arabanı!..
sebzecinin de kendi teşkilatı var tabii boş durur mu karşılık veriyo megafonuyla
-anlaşıldı tamam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)