iyi hortlatmışsınız konuyu taa 2009 dan kalma
polis arabaları durduruyor bank a oturduk izliyoruz.yaşlı bi adamı durdurdu trafik. ne konuşulduğu duyulmuyor ama yaşlı amca bi ara arabadan indi elindekini sallayarak benim ehliyetim senin yaşından büyük lan çocuk diye bağırdı Meğer adam eski kamyonculardanmış
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
forum ahalisi olarak tartışma çıkarmakta üstümüze yok
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Güzel konu, iyi ki hortlamış Kendi mesajıma da çok güldüm
geçenlerde paylaşılan, drift yapan şahine anons yapan trafik polisinin videosuda çok komikti..
lan şeraaffsssiiizzzzzz!!! serrefffffssssiiiaaaazzzzzz!!!!
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
O şahin bu şahin mi abi.
http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw
Bende belki herkesin bildiği bi olayı anlatmak istiyorum.. bende bi başkasından duydum.
Ankara kızılayda sağ şeritte duran araçları bulundukları yerden çekmeleri için anons yapan bir ekip arabası :
-06 .... ... aracınızı bulunduğu yerden çekin LÜTFEN!
karşı şeritteki ekip arabası :
LÜTFEN'ini yiyim senin
aklıma geldiğinde keşke görseydim derim...
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
abi onu fılan bilmemde.arkadan gelirken megafonu torpidoya wurması ve üflemesi beni bitiriyo :D bak ben gelıyom alırım façanı der gibi :D
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
evin önündeki yolda kaldırım çalışması vardı
biraz ileride de çevik kuvvetin garajı var o gün ya bir olay/protesto yada eğitim benzeri birşey olacaktı ki panzerler geçiyordu arasıra
kaldırım işçilerine bir tanesi geçerken dayanamadı galiba siren öttü ardından polis abimizin kolay gelsin dileğini bütün mahalle duydu yani
Gecenin bu vakti şu satırlara kadar okumuşum, hortu görünce uyanmışım.
Yine başka bir gece vakti kafa bi milyon olmasada yarım milyon falan taksim dorock ın önünden motorla bir fırlıyorum istiklale kaptırmış gidiyorum, yayalar kaşışıyor falan, arkamdan biri Maliiii, maliii diye bağırıyormuş sonra öğrendim. Polis merkezinin önünde durup nöbet tutan polise soruyorum
- Arajlara Kapalıjmı bu yol.
- Kapalı (gayet sakin) ilerden sağ yap ana yola çık.
Arkamdan koşturup gelen arkadaş şaşkın soruyor
-napıyon lan, manyakmısın.
-polis bije demiyo olm sana noluyo
-----------------------------------------------------
Daha eski bir zaman ehliyet mehliyet yok. Istanbul durusu civarında keşfe çıkmışım. Jandarma kapatmış yolu gelen tüm araçlara kontrol yapıyor. Hemen arabaların arasından rütbelinin yanına gidiyorum.
-Kolay gelsin komtanım
-Saol
-Ballıca köyüne gidicem bulamadım, yolu tarif edebilirmisiniz? (yusuf yusuf, tıızzzzp tızıp)
Tarifi aldıktan sonra sıramı bekliyormuş gibi bir yere hareket etmeden duruyorum. (Brain storm, 450 TL ceza, allam söz, amin)
Bir el sırtıma vuruyor
- E git madem sen bekleme. (OoOohşşş, gazla)
-----------------------------------------------------------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:35 ----------
Bi de bu var ama polis molis yok.
Sokaktan geçen zerzevatçı megafonla bağırıyor.
-PAT-TA-TES-SOV-VAAAAN
Taktım mikrofonu müzik setine, evin camları açık, teybin sesi açık
-KİL-LO-SU KAÇ-ÇA
Zerzavatçının megafondan gelen ses:
-O ne la?
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
oooffff koptum sabah sabah
rahmetli Barış Manço'nun şarkısı gibi
"Tam elini tutmak üzereyken aşkımı itiraf edecekken
Sokaktan gelen o sesle yıkıldı dünyam
Domates biber patlıcan domates biber patlıcan
Bir anda bütün dünyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı
Domates biber patlıcan"
arkadaşlar bi tane böyle bir olay yazarım ama trafik polisleri çok çok sinir olurlar bana o yüzden yazın derseniz yazacam
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)