Adam azarlayan polis memurları :)
Reklamlar
-
bilenler bilir,benim çiğ köfte dükkanım var... yan tarafımda da TEKEL BAYİSİ...
malum, gece 24'ten sonra tekel kapanması gerekiyor....ama benim komşular,mal topluyoruz,temizlik yapıyoruz gibilerinde saat uzatıyorlar.... o günlerdede hava nasıl soğuk... felaket....
polis tam geçiyor,siren öttürüyor....(hadi kapat)
10 dak. sonra tekrar geçerken daha uzun ve kallavi siren öttürüyor ve 3-5 san. durup bakıyor...
bende o esnada tezgahın başındayım... sipariş hazrlıyorum,polislerde yabancı değil.... aram bayaa bi iyi
artık 3.cü gelişlerinde-ki saat 00:40 civarıdı....
'' tekeeeelll..... yeter artık!!!! suyunu çıkarmaa... kapaaattthhhhh....''
diye ses geldi;ama etraf inledi
benim komşu (tekel) çıktı dışarı....
''e abicim buda açık!!! ona neden laf etmiyon?'' demezmi...(beni kast ediyo gülerek)
polisin cevabı;
''tamam,tamam... haklısın... ayberk 3 dürüm yapsana!!!!!''
Reklamlar
-
Panda adlı üyeden alıntı
Altunizadeden Avrupa yakasına geçiyorum trafik ekibi her zamanki yerinde...gelirken köprü geçişinde plakam tamamen kapalı vaziyetteydi gişelerden kaçak geçmek için unutmuşum...ekip arkadan seslendi..."motorrr....bak yemin ediyorum üşenmem yakalarım seni hemen aç o plakayı"...ben tabi dumur vaziyette...arkamda DARKDIAMOND Oğuz...telaş stres içinde...hemen Oğuz abi indi ve plakayı parçalarcasına lastikle sabitlenmiş gazete kağıdını çıkardı...benden çok o stres oldu...stresin nedeni ise aynı gün içinde yine arkamdaydı ve Üsküdar Merkezde tersten giderken şube veya ilçe emniyet müdürü olduğunu tahmin ettiğim bir makam aracına yakalanıp ondan kaçmam ve başka bir asayiş ekibinin sağa yanaş demesine rağman topuklayıp tüymem...aynı gün içinde olan 3.olay olunca adamcağız bir daha motoruma binmeye tövbe etti...polisten kaçmamın sebebi ise tamamen uğraşmama moduyla alakalı...yani benim için basit bir trafik cezası olarak görünen veya "abi bir daha olmaz" açıklamasıyla yırtabileceğim olaylar zinciri Oğuz Abinin hayatında yaşamadığı alışık olmadığı şeyler..
Bir dost
-
slm arkadaşar.ben hasan.aranıza antalyadan katılıyorum bu siteye daha yeni üye oldummm....sizden bi kaç fikir ve yardım almak istiyorum (motorum hakkında)...150 lik bi scooter kullnaıyorumm ve aldığım gibi duruyorr...motorun dış görünümünü deiştirmek istiyorum resim atsam bana yardımcı olurmusunuz?
-
bende şöyle bir şey duymuştum;
polis megafonla uyarı yapıyo; lütfen araçlarınızı bulunduğu yerden kaldırın.
orda ki diğer bi polis arabasıda megafonla; lütfenini yerim senin hüseyin...
buyukhasan07 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşar.ben hasan.aranıza antalyadan katılıyorum
bu siteye daha yeni üye oldummm....sizden bi kaç fikir ve yardım almak istiyorum (motorum hakkında)...150 lik bi scooter kullnaıyorumm ve aldığım gibi duruyorr...motorun dış görünümünü deiştirmek istiyorum resim atsam bana yardımcı olurmusunuz?
büyükhasan sende sorununla ilgili bir topic açsana bole her konuya direk gireceğine,herkes görür ve yardım eder
-
Ben Arabayla Kırmızıda Geçmeye Hazırlanırken Arkadaki Polis Aracını Görmedim Bi Ses Geldi 06........aklından Bile Geçirme
Deyince Ellerimi Havaya Kaldırmıştım))
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
konu zaman aşımına uğramadıysa geçen gün facebook da bi video izledim buyrun sizde izleyin..
polisin adamalra dediği kelimeye dikkat edin
http://www.facebook.com/home.php?ref...2519372&ref=nf
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
-
kartallı şimdi bu videoyu ben eklicektim ki sen eklemişsin =) tam onun için girmiştim =) hehe buda youtube linki =) http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw
bu adam turbo sadık arabasında turbo war :D polislerin korkulu rüyası :D
-
bende 2 akşam önce motorla arkadaşı evine bırakıyorum.
gaziosmanpaşa civarında çevirme ye takıldık az ileride durduk polisin biri niye durmuyon diyor,durduk ya dedim,diğeride durmasaydınız zaten yetişemezdik ki diyor.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
2.anımında anlatayim
arabami yeni almisim daha ilk gun dolustuk arkadaslarla atladik meydana
park yapilmaz yerde durdum birini bekliyorum o arada da arabanin icinde 3 arkadas muhabbet ediyoz
bi yerdende bi polis 61ek154 diye bas bas bağırıyor ama beni aklım hala eskı arabada tabiki:D
bizde icerde kim bu geri zekalı diye gülüyoruzz neyse polis basladi
sii arabadasin goruyorum çalıstırsana lan, gitseneeee felan bağırıyor
ben hala gülüyorum derken camı biri tıklattı sınırden kıpkırmızı bi polis
lan dedi,itoğluit ben bir saattir kime afkuruyom deyince o plakanın benim oldugunu anladım ama tabi polisi sakinleştırmek icin baya ugrastim
saolsun yazmadıda cezayi
-
iyi ki topiği hortlattım ne hikayeler varmış ya
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
-
_cns_monero_ adlı üyeden alıntı
senin doğal halin bu ki zaten
benim anımı anlatimmi
ben kimseye bakmam
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Hadi benden de bir anı Motoru yeni almışım daha ehliyet yok! Gezelerken bir baktım polis motor çeviriyor. Allah dedim... Yandık! Neyse amca işaret etti bende sağa sinyal yakıp nizmi bir şekilde yanaştım. Durdum. Kaskı çıkardım. Buyrun memur bey dedim.Ama yürek üçbuçuk atıyor tabii...uzatmayalım Polis diğerlerine döndü ..." Bakın işte beyefendi ne güzel kaskını takmış... Motoruda bağırmıyor...efendi efendi gidiyor... işte bu tarz binin kardeşim... dedi bana döndü kusura bakmayın yolunuzdan alıkoydum ...iyi yolculuklar dedi ...ama ben tabii nasıl ayrıldım Allah bilir.
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
-
-
bi gün yazlıktan gıderken azar yemiştim ben :D megafondan bagırmıstı 2motorduk lan 2scooterlı takın lan kaskınızı valla keserım cezanızı he ceza 170mılyon aklınızdan bulunsun bugun buralardayım dıe bagırıyodu :D ama en komıgı bunu yanımızdan gecerken soledı baya arkadan basladı son cumlesınde bızı gecmıslerdı hıc yavaslama falan yoktu :D teyet gectı ole bagırdı
-
Ben bir kere arkadaşların megafonla çağırdıklarını şahit oldum. Zeytinburnu tramvay istasyonun oradaki büfede beklerken; "Cemil nerdesin cemil? Gel gel"
-
Sene 1995, günlerden pazar.. Üniversiteye hazırlık kursuna gidiyorum. Ehliyeti de yeni almışım, arabayla gittim. Çıkışta dörtyolda arabayı gençlik işte patenajla kaldırdım, ilerde polis durdurdu. Başladı bana nasihat etmeye vay niye lastik yakıyormuşumda vay devlete zararmışda falan filan.. Ben de ukala şekilde tamam dedim kes cezamı da ödiyip gidiyim.. Peşin ödemeli ceza ksiyorum dedi, bende de yok o kadar para üstümde.. Sonradan ödemeli kes hadi işim var falan dedim. Adam demezmi sonradan ödemeli kaldırıldı diye. Ee nasıl olucak dedim, arabayı bağlıycam dedi. Ben şaka falan yapıyo sandım, yok diilmiş hakkaten bağladı Cep telefonu da yok o zaman, babamı aradım:
- Ya baba polis ceza kesicekti ama nakit ödeyemeyince bağladı
- Ceza makbuzu kestirseydin?
- O uygulama kalkmış.
- Nasıl becerdin lan Kadıköy - Bostancı arası arabayı bağlatmayı?? Gel eve yarın sabah gider alırız..
:D
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
* kızıltoprak kırmızı ışıklarda duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne seslenir;
* 34 gv 713 !
* bugün çok para kazandın herhalde ? acelem var, şanslısın...
-----
* phhh!...adanalı devam et!
* phsss!..adanalı kime diyom! devam eeeeyyyt!
* aaaauueee!..ulen kulaana şalgam mı kaçtı kime diyom yürüsene! ( phhh... phsss: megafondan çikan tiz sesler)
------
* 34 vg 0983 sağaaa çekhh!
* 34 vg 0983 sağaaa çekhh!
* sola demedik öküzzzzzzz! sağa çekhh!
------
*göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorum... birden polis bir bmw'yi durdurdu... polislerden biri indi diğeri de içerden bakıyor, ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. adam sarhoş falandı, biraz bakiim eğlenirim diye düşündüm...
*içerideki polis birden megafonla; "önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen soytarı" dedi.
--------
*mecidiyeköy'de bir sabah erken, polis otosu arabanın tekine sesleniyor; "zabahınan ceza yazdırma zabahınan" (sabah ile demek istiyor)
-------
*şoförün biri trafik sıkışık iken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur...
*polis; "beyaz uno çek kardeşim park yasak!" gibilerinden bir anons yapar...
*şoför el kol hareketleri yardımıyla "abi ekmek almaya geçiyom hemen çıkacam" der !.. yarım saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkınca polis
*anonsu patlatır; "beyaz uno, ekmek nerde lan?"
----
*polisler arabayı sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler;
* sarışın bayan saa çeker misiniz diyorum, lütfen...
* beyefendi... bıyıklı... bekleme yapma!
* deri ceketli.. et benli.. hade..
* duymuyor musun lan! gözlüklü zibidi!
------
*olay çankaya'da geçiyor... ankara'da patates soğan satan, megafonlu bir kamyonet. polis anons yapıyor; "06 mn 1945 ilerleeeeeee..."
*kamyonetin megafonundan cevap geliyor; "anlaşıldı tamaaam!.."
-alıntıdır-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler