süpermiş ya aa valla başlık sıkıcı gibi duruyodu ama içine bakınca mükemmel bişey cıkmış
süpermiş ya aa valla başlık sıkıcı gibi duruyodu ama içine bakınca mükemmel bişey cıkmış
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Eminönünde arabalı vapurdan indim, yaya çıkışından fıyttırayım dedim. Polis zımbaladı. ''Çek sağa len, ben demedim mi buradan geçmeyeceksiniz diye''. Burayı ve polisi ilk kez görüyorum ama o bana böyle bir tembihte bulunduğuna emin ''Ver len ehliyeti ruhsatı...''buyurun''... Amirine dönerek. ''amirim evrakları var lan'' Sonra bana dönerek: ''Demedimmmi len buradan geçilmeyecek diye''... ''Memur bey sınavım var ve acele ederek kuralları çiğnedim, haklısınız ve cezamı ödeyerek sınava yetişmek istiyorum''..''Ne sınavı len, okullar daha açılmadı''..Çıkartıp kimliğimi gösterdim. O sırada amiri hoperlörden: ''Tut bunu tut, ekmek bunda'' Neyseki kimliğimi gördüğünde az geriledi benimle ilgilenen memur arkadaş ve amirine döndü. Ben de o sırada bagajı açtığımdan tutup sınav kağıtlarını salladım''amirim sınav yapacağım ve geç kalıyorum''
Amir olan polis megafondan:'' Hocam ağzımızdan bişiy kaçmadı işallah, çocukların alayını geçirecekseniz devam edebilirsiniz''...
Poturdak
Güzel Anilar Daha Polisle Bi Anim Olmadi Motor Üstünde
Sadece Araba ile polise çarptim
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
hahahhahahahahaha!!!!!!
:thumright
senin doğal halin bu ki zaten
benim anımı anlatimmi
--------------------------------------------------------------------------
hadi çok ısrar ettin anlatayım (msn'de)
2sene öncesiydi ben sanayide babamın yanıda çalışıyorum.bi müşteri geldi motoru yeşil(yeşil hastasıyım)
çocukta ehliyet yok ruhsat yok bide 17 yaşında unuttum ben motoru görünce bu sorunları
hadi bana şehir turu attır dedim neyse geçtiğimiz yerde genelde polis pusu kuruyo sürekli orda çevirme oluyo herneyse..
bu polisi görmedi 100-120 gazladı önünden anında takıldı peşimize polis başladı durun diye ne kask var nede ruhsat filan durursak 2 miz için kötü olcaktı..
az ötede de karakol var ışıklardan transit geçiyoruz kırmızı ışıkta mecburen geçtik ama polis hala peşimiz bırakmadı
DURUNNNNNNNN BİŞEY YAPMICAZ falan filan sonra ara sokağa girdik hala kovalıyolar kasislerden geçerken 2metre zıpladığımı ve sonrada taşa otururmuş gibi hissettiğimi çok iyi biliyorum
demekki neymiş her gördüğüm yeşil motora atlamıcam motora binerkende kask lı ve ehliyeti ruhsatı olan birinin motoruna binmek gerekiyormuş ders oldu bana 1hafta zor oturdum bel ağrısına
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
yaa arkadaşlar ben bu sayfayı daha önce neden görmedim ya
manyaq ötesi bişey olmuş yaa gerçektenn
ben de bari eski bir anımı anlatayımm
daha liseye gidiyorumm
çorluda bir abimiz vardı saatçi lakabıı
ve onda çok harika bir chopper vardı ve hemen hemen ilk asi motorcu o diyebilirirm çorluda
neyse bi zamanlar buraya yeni ekipler geldi ve tabi mehmet abiyi tanımıyorlar
neyse
mehmet abi motora atlamış kask deri mont deri pantalon falan herşey var geliyor bide gidondaki fırfırlarda salınıyor böle falan tam film ama
neyse polis ten bi anons hişşşşttt olummm çek bakiimm sen sağa senin yaşın kaç falan diye dalga geçiyor bide
( mehmet abinin boyu çok kısa idi aynen lise 1 e giden çocuk gibi işte düşünün )
neyse mehmet abi çekti ve kaskı çıkarttı
sonra polisten aynen şöle bi cevappp
şeyyy abi pardon yaa
ben seni çocuk şey ettiydim dee
muhhaha bizim polisler ekip otosunun icinde oturmaktan baska bişi yapmıyorlar sadece carsamba gunleri pazar oldugu icin bir kac uyari iste...
Hee aklima gelmisken paylasmak istedim.Bizim abinin 131 sahinde megafon var domates biber sattiklarini biliyom birde bagira bagira sarki soyluyorlardi asfaltta
araçlara devam et diyor innova hage 332 sen bekle nereye gidion seninle görüşcez demezmi geldi yanıma bayılıyorum bu innova'lara demezmi adam gülemedimde ver bide ben tur ataym demezmi koskoca yunus konyaaltı cadde'sinde şaşırdım kaldım bi bindi baya hoşuna gitmişti n gülmüştüm yaa..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
ağustos sıcağında işten çıkmış ewe gidiyorum kask var ama koluma taktım. Bi baktım polis arabası neyse biraz gazladım arayı açayım diye tam kurtulduk derken polisin sesini duydum
- o kaskı koluna değil kafana takcaksın
ehliyetim olmadıgı zamanlarda çarşıda tek yönde gidiyordum baktım solda polis park etmiş tam tırstım derken yanından geçtiğim sırada bi anons geldi yüreğime indi ''Nuri ayranda al'' :D ben olayı sonradan idrak ettim bana dur dedi sandım yanından korkuyla geçerken :D herhalde yolun karşısındaki dönercideki arkaşına seslenmiş :D
apacheyi geri aldım bildiğiniz üzre..
egzosun biri yoktu aldığımda borudan sesler çıkıyo polis geldi nerden geldıyse "siyah motor şşşş siyah motor ne yaptın sen böyle.." dedi duymamazlıktan geldim "oğlum siyah motor plaka falan nerde şşşşş anaaa egzosta yok bende diyom nasıl ses çıkıyo" bende korna da yok ara gaz verdim uzadım biraz "ana nasıl gitti laaa"
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
bende birgün trafik jandarma çevirmesinden kasksız ve ehliyetsiz olarak geçmiştim gece vakti hemde motorun farlarında problem vardı farlarda yanmıyordu siyah bi karaltı olarak geçtim yanlarından baktım ne gelen var giden ohh kurtuldum demeye kalmadı aynada mavi kırmızı yanan ışıkları gördüm bana doğru hızla gelen eyvah dedim mıçtık iyice dibime yaklaştı motosiklet sağa çek! dedi çektim hemen asker geldi yanıma komutanım sizi çağırıyor dedi gittim farın yokmu dedi arızalı dedim kaskın nerde dedi yaz diye takmadım dedim çok sıcak (ozamanlar bilinçli değiliz gençlik) ehliyet? yok valla dedim ruhsat hah işte o var dedim getir dedi baktı ya ne yapayım ben sana? dedi akşam akşam şimdi ha? komutanım salın beni gideyim neolur babam çok kızar bana dedim o da acıdı halime tamam sen serbetsin bin minibüse git evine ama motorun cezalı cek kenara kilitle yarın ehliyetli biriyle gel motorunu al burdan bidaha da ehliyetsiz kasksız seni trafikte görmiyeyim dedi emredersiniz komutanım dedim bindim miniibüse sabah ezanı okunurken geldim motoru aldım hemen o gece hiç uyku uyumamıştım korkudan
eheheheh yurdum polisi ne olacakkk
polisle alakalı değil fakat yayalarla alakalı komik bir anı
gecen yaz sezon tam kapanmak üzere iken son bir turlayayım dedim
çorluyu bilen arkadaşlar bilir heykelde arçeliğin arası var meydana çıkmak için ana caddeye yanii
neyse önümde yolu ortalamış 4 tane genç yaya arkadaş gidiyorlar yolu ortalamış bişekildeler ama
motorda korna benimm çok kısık ses çıkıyor
bi kaç sefer bastım kornaya duymadılar heralde bende boşta hafif meyil orası öle yavaş yavaş arkalarından gidiyorum çekilmelerini bekliyorumm ama oralı olan yokk
bende bu sefer gaza bi abandımm
bir tanesi havaya fırladı
biri yanda park etmiş arabanın üzerine abanmaya başladı diğer ikisi ise ysıçrarken bir birlerine girdiler ben ise kaskın içinde gülmekten gözlerime yaş gelmişti
Uşağın Banaz İlçesindeki dört yol kavşağında polislerin gece saat 22.00 surlarında olağan mobilet toplama bilimum ehliyet ruhsat kontrol krizlerinden birinde karanlıkta ışıkları olmayan bir mobilet sürücüsünü tam trafik lambaların önünde durdurmaya çalıştı bir memur. mobilet sürücüsünün arkasını kontrol etmeden geldiği isitkamete doğru bir kaçışı vardı ki yerlere yattık gülmekten.Mobilet önden kaçarken polis arkasından kovalıyor: " Leng dur leng gaşmaa!!.Vallaha bişiye yapmeyceen dur..len çarpılacan.. kaçma.....Allahtan karşı yoldan bir araç geçmiyordu yoksaMobiletin araçlarla kafa kafaya gelmesi içten bile değildi.Bu durumda kaza olsaydı suç kimin olurdu?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)