Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Adam azarlayan polis memurları :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KROSS 250
    süpermiş ya aa valla başlık sıkıcı gibi duruyodu ama içine bakınca mükemmel bişey cıkmış
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Eminönünde arabalı vapurdan indim, yaya çıkışından fıyttırayım dedim. Polis zımbaladı. ''Çek sağa len, ben demedim mi buradan geçmeyeceksiniz diye''. Burayı ve polisi ilk kez görüyorum ama o bana böyle bir tembihte bulunduğuna emin ''Ver len ehliyeti ruhsatı...''buyurun''... Amirine dönerek. ''amirim evrakları var lan'' Sonra bana dönerek: ''Demedimmmi len buradan geçilmeyecek diye''... ''Memur bey sınavım var ve acele ederek kuralları çiğnedim, haklısınız ve cezamı ödeyerek sınava yetişmek istiyorum''..''Ne sınavı len, okullar daha açılmadı''..Çıkartıp kimliğimi gösterdim. O sırada amiri hoperlörden: ''Tut bunu tut, ekmek bunda'' Neyseki kimliğimi gördüğünde az geriledi benimle ilgilenen memur arkadaş ve amirine döndü. Ben de o sırada bagajı açtığımdan tutup sınav kağıtlarını salladım''amirim sınav yapacağım ve geç kalıyorum''

Amir olan polis megafondan:'' Hocam ağzımızdan bişiy kaçmadı işallah, çocukların alayını geçirecekseniz devam edebilirsiniz''...
    Poturdak

Motosikleti
    Hysoung 250 gt R alacam Sağlam tmiz vrsa alarim :)
    Güzel Anilar Daha Polisle Bi Anim Olmadi Motor Üstünde
    Sadece Araba ile polise çarptim
    Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eminönünde arabalı vapurdan indim, yaya çıkışından fıyttırayım dedim. Polis zımbaladı. ''Çek sağa len, ben demedim mi buradan geçmeyeceksiniz diye''. Burayı ve polisi ilk kez görüyorum ama o bana böyle bir tembihte bulunduğuna emin ''Ver len ehliyeti ruhsatı...''buyurun''... Amirine dönerek. ''amirim evrakları var lan'' Sonra bana dönerek: ''Demedimmmi len buradan geçilmeyecek diye''... ''Memur bey sınavım var ve acele ederek kuralları çiğnedim, haklısınız ve cezamı ödeyerek sınava yetişmek istiyorum''..''Ne sınavı len, okullar daha açılmadı''..Çıkartıp kimliğimi gösterdim. O sırada amiri hoperlörden: ''Tut bunu tut, ekmek bunda'' Neyseki kimliğimi gördüğünde az geriledi benimle ilgilenen memur arkadaş ve amirine döndü. Ben de o sırada bagajı açtığımdan tutup sınav kağıtlarını salladım''amirim sınav yapacağım ve geç kalıyorum''

Amir olan polis megafondan:'' Hocam ağzımızdan bişiy kaçmadı işallah, çocukların alayını geçirecekseniz devam edebilirsiniz
    ''...
    Hocam naaptın peki? çocukların alayını geçirdin mi? yoksa alayına geçirdin mi? o sinirle

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam naaptın peki? çocukların alayını geçirdin mi? yoksa alayına geçirdin mi? o sinirle
    Vallah Yucika arkadaş, çocuklara daha önce bir mevzuu dolayısı ile zaten hepinizi geçireceğim diye söz vermiştim, o yüzden değişen bir şey olmadı
    Poturdak

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    hahahhahahahahaha!!!!!!
    :thumright

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kop kop kop kop
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    Her Türlü Her çeşitt
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoldan geçiyorum polis megafonla bağırdı 'Lan salak karıya kıza bakacağına geçsene' diye
    Herkes bana bakıp gülüyor tabi

Varmı böyle anınız?
    senin doğal halin bu ki zaten

benim anımı anlatimmi

--------------------------------------------------------------------------

hadi çok ısrar ettin anlatayım (msn'de)

2sene öncesiydi ben sanayide babamın yanıda çalışıyorum.bi müşteri geldi motoru yeşil(yeşil hastasıyım)
    çocukta ehliyet yok ruhsat yok bide 17 yaşında unuttum ben motoru görünce bu sorunları
    hadi bana şehir turu attır dedim neyse geçtiğimiz yerde genelde polis pusu kuruyo sürekli orda çevirme oluyo herneyse..
    bu polisi görmedi 100-120 gazladı önünden anında takıldı peşimize polis başladı durun diye ne kask var nede ruhsat filan durursak 2 miz için kötü olcaktı..
    az ötede de karakol var ışıklardan transit geçiyoruz kırmızı ışıkta mecburen geçtik ama polis hala peşimiz bırakmadı
    DURUNNNNNNNN BİŞEY YAPMICAZ falan filan sonra ara sokağa girdik hala kovalıyolar kasislerden geçerken 2metre zıpladığımı ve sonrada taşa otururmuş gibi hissettiğimi çok iyi biliyorum

demekki neymiş her gördüğüm yeşil motora atlamıcam motora binerkende kask lı ve ehliyeti ruhsatı olan birinin motoruna binmek gerekiyormuş ders oldu bana 1hafta zor oturdum bel ağrısına
    ::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::

slyscorp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    yaa arkadaşlar ben bu sayfayı daha önce neden görmedim ya
    manyaq ötesi bişey olmuş yaa gerçektenn
    ben de bari eski bir anımı anlatayımm
    daha liseye gidiyorumm
    çorluda bir abimiz vardı saatçi lakabıı
    ve onda çok harika bir chopper vardı ve hemen hemen ilk asi motorcu o diyebilirirm çorluda
    neyse bi zamanlar buraya yeni ekipler geldi ve tabi mehmet abiyi tanımıyorlar
    neyse
    mehmet abi motora atlamış kask deri mont deri pantalon falan herşey var geliyor bide gidondaki fırfırlarda salınıyor böle falan tam film ama
    neyse polis ten bi anons hişşşşttt olummm çek bakiimm sen sağa senin yaşın kaç falan diye dalga geçiyor bide
    ( mehmet abinin boyu çok kısa idi aynen lise 1 e giden çocuk gibi işte düşünün )
    neyse mehmet abi çekti ve kaskı çıkarttı
    sonra polisten aynen şöle bi cevappp
    şeyyy abi pardon yaa
    ben seni çocuk şey ettiydim dee

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    muhhaha bizim polisler ekip otosunun icinde oturmaktan baska bişi yapmıyorlar sadece carsamba gunleri pazar oldugu icin bir kac uyari iste...

Hee aklima gelmisken paylasmak istedim.Bizim abinin 131 sahinde megafon var domates biber sattiklarini biliyom birde bagira bagira sarki soyluyorlardi asfaltta

tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polis anonsu:

AİUNNNYYUUAAAAA (siren sesi)

Labulaha laga yahunahava suva! lavahunya havaha sumatra!

AİUNNNYYUUAAAAA (siren sesi)
    aynen öyle katılıyorum
    Hissettiğin gibi yaşa...

cevran07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA İNNOVA ANF 125,Honda CBF150. v strom inşalla
    araçlara devam et diyor innova hage 332 sen bekle nereye gidion seninle görüşcez demezmi geldi yanıma bayılıyorum bu innova'lara demezmi adam gülemedimde ver bide ben tur ataym demezmi koskoca yunus konyaaltı cadde'sinde şaşırdım kaldım bi bindi baya hoşuna gitmişti n gülmüştüm yaa..
    <<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>

sahin23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fjs 400 silverwing
    ağustos sıcağında işten çıkmış ewe gidiyorum kask var ama koluma taktım. Bi baktım polis arabası neyse biraz gazladım arayı açayım diye tam kurtulduk derken polisin sesini duydum

- o kaskı koluna değil kafana takcaksın

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    ehliyetim olmadıgı zamanlarda çarşıda tek yönde gidiyordum baktım solda polis park etmiş tam tırstım derken yanından geçtiğim sırada bi anons geldi yüreğime indi ''Nuri ayranda al'' :D ben olayı sonradan idrak ettim bana dur dedi sandım yanından korkuyla geçerken :D herhalde yolun karşısındaki dönercideki arkaşına seslenmiş :D

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    apacheyi geri aldım bildiğiniz üzre..
    egzosun biri yoktu aldığımda borudan sesler çıkıyo polis geldi nerden geldıyse "siyah motor şşşş siyah motor ne yaptın sen böyle.." dedi duymamazlıktan geldim "oğlum siyah motor plaka falan nerde şşşşş anaaa egzosta yok bende diyom nasıl ses çıkıyo" bende korna da yok ara gaz verdim uzadım biraz "ana nasıl gitti laaa"
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

ghostriderrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MASH 150 BEYAZ
    bende birgün trafik jandarma çevirmesinden kasksız ve ehliyetsiz olarak geçmiştim gece vakti hemde motorun farlarında problem vardı farlarda yanmıyordu siyah bi karaltı olarak geçtim yanlarından baktım ne gelen var giden ohh kurtuldum demeye kalmadı aynada mavi kırmızı yanan ışıkları gördüm bana doğru hızla gelen eyvah dedim mıçtık iyice dibime yaklaştı motosiklet sağa çek! dedi çektim hemen asker geldi yanıma komutanım sizi çağırıyor dedi gittim farın yokmu dedi arızalı dedim kaskın nerde dedi yaz diye takmadım dedim çok sıcak (ozamanlar bilinçli değiliz gençlik) ehliyet? yok valla dedim ruhsat hah işte o var dedim getir dedi baktı ya ne yapayım ben sana? dedi akşam akşam şimdi ha? komutanım salın beni gideyim neolur babam çok kızar bana dedim o da acıdı halime tamam sen serbetsin bin minibüse git evine ama motorun cezalı cek kenara kilitle yarın ehliyetli biriyle gel motorunu al burdan bidaha da ehliyetsiz kasksız seni trafikte görmiyeyim dedi emredersiniz komutanım dedim bindim miniibüse sabah ezanı okunurken geldim motoru aldım hemen o gece hiç uyku uyumamıştım korkudan

slyscorp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apacheyi geri aldım bildiğiniz üzre..
    egzosun biri yoktu aldığımda borudan sesler çıkıyo polis geldi nerden geldıyse "siyah motor şşşş siyah motor ne yaptın sen böyle.." dedi duymamazlıktan geldim "oğlum siyah motor plaka falan nerde şşşşş anaaa egzosta yok bende diyom nasıl ses çıkıyo" bende korna da yok ara gaz verdim uzadım biraz "ana nasıl gitti laaa"

eheheheh yurdum polisi ne olacakkk

polisle alakalı değil fakat yayalarla alakalı komik bir anı

gecen yaz sezon tam kapanmak üzere iken son bir turlayayım dedim
    çorluyu bilen arkadaşlar bilir heykelde arçeliğin arası var meydana çıkmak için ana caddeye yanii
    neyse önümde yolu ortalamış 4 tane genç yaya arkadaş gidiyorlar yolu ortalamış bişekildeler ama
    motorda korna benimm çok kısık ses çıkıyor
    bi kaç sefer bastım kornaya duymadılar heralde bende boşta hafif meyil orası öle yavaş yavaş arkalarından gidiyorum çekilmelerini bekliyorumm ama oralı olan yokk
    bende bu sefer gaza bi abandımm
    bir tanesi havaya fırladı
    biri yanda park etmiş arabanın üzerine abanmaya başladı diğer ikisi ise ysıçrarken bir birlerine girdiler ben ise kaskın içinde gülmekten gözlerime yaş gelmişti

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı Ezqi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bigün bende dayak yiyordum ama trafikte deil

Akşam düğünde çimenlere orurup sigara içiyoruz o an polis geldi. Arazidede ağaçlar var. Napıyosunuz burda dedi sigara içiyoruz dedim

Çakmağını yaktı yerlere bakıyor içkimi içiyolar diye. Bende sordum ne arıyosun ? dedim Şişe arıyorum dedi. Bulursan banada haber ver dedim. Sana bi vurursam camdan içeri girersin dedi

Baktım hamamda deli var sustum hemen

Bizi babamların yanına götürdü sigara içtiğimizi söyledi bide adi herif ya

sende o kadar sivri olmasaydın polise adam bakıp gidecekti belki de .sen öyle diince demiştir babana götüreyim de gör gününü die

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    belkide buradakı durum gıbıdır,
    bir başkasından bahsedıyordurr:D:D

BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Uşağın Banaz İlçesindeki dört yol kavşağında polislerin gece saat 22.00 surlarında olağan mobilet toplama bilimum ehliyet ruhsat kontrol krizlerinden birinde karanlıkta ışıkları olmayan bir mobilet sürücüsünü tam trafik lambaların önünde durdurmaya çalıştı bir memur. mobilet sürücüsünün arkasını kontrol etmeden geldiği isitkamete doğru bir kaçışı vardı ki yerlere yattık gülmekten.Mobilet önden kaçarken polis arkasından kovalıyor: " Leng dur leng gaşmaa!!.Vallaha bişiye yapmeyceen dur..len çarpılacan.. kaçma.....Allahtan karşı yoldan bir araç geçmiyordu yoksaMobiletin araçlarla kafa kafaya gelmesi içten bile değildi.Bu durumda kaza olsaydı suç kimin olurdu?

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler