delkanlı motorlu polis abi beni kendisine korna çaldıım için baışlarıyla ezmeye çalıştı, bende asılınca kornaya mecburen yol verdi
yanından geçerken ki bakışlarından anladıklarım; ..... .... ..... ................... ......
GKN MOTORS
Motorda başıma gelmedi ama arabada geldi
Mustangla gidiyorum sanayi yolunda sakin gidiyorum sahinlinin biri beni sağımdan geçene kadar sen misin beni geçen ibre en son 90 mili gösteriyordu bir baktım ilerde dubaları koymuşlar polis sordu sen ne yaptın yha dedi ne yapmısım dedim 160la gidilirmi dedi polis abi dedim bu arabnın önü nereye bakıyor dedim sanayiye doğru dedi zaten bende sanaiyiye gidiyorum dedim gaz takılı kalıyor arada dedim iyi tamam dedi seni yolundan alıkoymayım dedi serbest bıraktı
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şimdi biri daha aklıma geldi
Yer çorlu önümüzde polis ekibi ve onun önündede beyaz bir şahin
Polis ekibi bir sağa bir sola yöneliyor geçmek için ama malesef hala şahin önünde
Megafondan da söyle bir ses duyuldu
Beyaz şahin beyaz şahin ortala yolu hiç kimse geçemesin!!!
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Geçen akşam avclardan k.çekmece yönüne gidiyruz 3 motor haliyle çevirmeye takıldık, bnde ehliyet yok (var ama onlarda 1 ay oldu vrmediler) ben tabi ne gibi bir yalan söyleyecğimi dşnürken öndeki arkdşımın farlarını işret edrk yanmyrmu dedi o da yakınca uzayın dedi, tabii kask mont herşey tam olunca bilinçli kullnclara pek lafları yok gibi
Hiç unutmam arabayla şehirler arası düz bir ana yolda ilerlerken yanımda arkadaş dur radar var diye bağırdıbenimde hızım 220 civarıydı ve pat frene bi dokundum ve elfrenini cekip cekip bıraktım tabi araba zik zak cizmeye başladı ama 90 nın altına indimve inanırmısınız trafik polisi bir ağacın altına durmuşki görmeniz mümkün değil ama arkadaş gördüNeyse bi 3-4 km gitmeden polisler herzaman ki gibi arkadan radara giren arkadaşları ileride bekliyolardı, ve beni durdurdu dedi radara girmekten kılpayı yırtmıssın 5-10 dakika bekleyin dedi ve bekledim arkadaki polis ekibi geldi adam arabadan iner inmez gülmeye başladı.Aynen böyle dedi
Layn ne bicim araba sürüyon mükemmelsin arabanın arka tekeleri ne bicim duman cıkardı süpersin bebek dedi gülerek gitti bende şaşırdım tabi
Birde 2 sene önce ehliyet yokken jandarma bölgesinde arabayla gezerken jandarma trafik durdurdu dedim aha cezayı yedik ama adam ehliyet sormadı
bunlar hiç bişey deil arkadaslar. Kütahyada emniyet müd. bizim toplu bi şekilde gezmemizden rahatsız oluyormuş beyfendi(!) cevik kuvvet jopla yolumuza barikat kurmus, arkasından asaiş gelip bizi trafik şubeye götürdü, orda biraz tartısıp tekrar yola döndük
PARDON filminde vardıya polis macera arıyo
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
internette okuduğum bi fıkra
yaşlı amca yolda eşşekle giderken polisler görür ve amcaya dalga geçmek için dururlar
- amca ehliyet ruhsat lütfen
+ ehliyet ruhsat yok evladım
- ooo olmadı amca ceza kesicez şimdi bak
+ kes evladım kes
- amca sana kesersek 500 lira eşşeğe kesersek 300 lira hangisine keselim
+ bana kes evladım
- amca nie öylededin 200 lira fazladan ödiyecen şimdi bak
+ eşşeğin sicili bozulmasın
- neden eşşeğin sicilini bozdurmuyonki
+ polis yapcaz onuda ondan
bana bi arkadaş anlatmıştı..
bostancıda dürümcülerin önünde polis megafonla bağırmış dürümcüye:
soğanı az koy, soğanı az koy.. die
zaten çoğu konuşmayı bilmiyor o yüzden ne dediklerini anlamıyoruz evinde karısından bir bardak su isteyemez caddede dayı kesilir resmen mahalle kabadayısı devlet memuru demeye binşahit gerekir öyleleriyle sıkça karşılaşmak mümkün geneli için aynı şeyi konuşmak doğru değil ama
Arabayla ışıklarda bekliyorum,arkamda trafik polisi belirdi megane ile,sarı yandı bastım,110,120 gidiyorum,bi baktım beni solladı,şehir içindeyiz çok geçmeden 2. ışık geldi,ışığa onunla beraber girdik ve durduk,camı indirdi
Polis:Genç bu yolda azamı hız kaç
Ben:Bilmem kaç 70 heralde
Polis:Sen kaç ile geldin
Ben:Bakmadım ama 100 vardı
Polis:70 olduğunu biliyosunda neden uymuyosun
Ben:Hadi ben vatandaş olarak uymuyorum,sen polis olarak niye uymuyosun,beni sollayıpta gaza getiriyosun
Polis:Lan dittir git uğraşamam senle
Tabi yolda yine polise tokadı basar,yoluma devam ederim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
dönüp desene . kızlara değil sana baksam nasıl olur diye ağzı mağara girişi gibi açık kalsın
tanıyormuyum ne
ben çok iyi anlıyorum esk de mesela 26 ğj 031 saa ce ahfasfasfa asfasf apoıj oajdf fasıod ıaso j dıyorlar hehehe
ben çok iyi anlıyorum esk de mesela 26 ğj 031 saa ce ahfasfasfa asfasf apoıj oajdf fasıod ıaso j dıyorlar hehehe
ben de2 gün önce zx9 vardı . polisin yanında duran kızla fena keşiştim göz kırptım kız güldü polis bana fenaaaa ayar oldu hatta kendı motorumla gezerken laf çarptırdıydı çevirmede heehhe 1.mesaja yazıyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Alışverişten geliyoruz ailecek arabayla sağa çektik arabayı karşı şeritteyse ani firen yaptı şahin arkasındaki reno kangoda ani fren yaptı ama vurmadı kangonun arkasındaki polis arabası kangoya bindirdi ve anonsta şunlar geçti.
-Anons: a... k... şahini dur lem
polislerin ön taraf dagılı halde şahini takibe başladılar ve ileriden kısık seste gelen anonsta
-yakalarsam s... seni g... diye küfürler sayıyordu yakaladıklarında şahine ne yaptıklarını merak ediyorum
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
banada şekil yapma diye bağırmışlardı hemde en efendi halimdi(sensin artiz) polisinde geyik olanı hiç çekilmiyo
heheheh
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Yürrüüü arka plaka kontrolü var.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Sene 2007 aylardan Ağustos, Vestel City'den Manisa merkez'e gidiyorum. Bankaya yetişeceğim, ama kurallara riayet ederek gidiyorum.
Önümde plakasız, döküntü bir scooter;adam motoru mahfetmiş resmen. Üzerinde kasketli bir amca,arkada domates dolu bir kasa;kesin bahçe dönüşü...
Baktım ileride trafik var, "eyvah" dedim "amca cezayı yedi" aa o da ne; polis beni durdurdu, o aceleme rağmen. Durduran da trafik değil normal polis, "evraklarınızı verin" verdik, baktı ruhsat,ehliyet gıcır gıcır. Kask+mont+eldiven var. Montun üzerinden Vestel yaka kartı askısı gözüküyor. Yani adam öyle ezik bir şahsiyet ki sırf görüntüden durdurdu beni.
Evrakları incelerken "ne oldu memur bey,bir hatam mı oldu,sivil ekip mi vardı geride" diye sordum. Cevap aynen şu; (büyük yazıyorum rahat okuyun)
YABANCI PLAKA GÖRÜNCE DURDURDUM
O anda benim asfalyalar attı; dedim ki "Dalga mı geçiyorsnuz; plaka arkada, üstüne üstlük herşeyim tam olarak üzerimde,önümden geçen amcanın hiçbirşeyi yoktu,durdurmadınız"
SANA YORUM YAP DİYEN Mİ OLDU dedi.
Ve aldığı cevap; "Sen benim kıyafetime, motoruma ve sana batan herşeyime görevin haricin bir yorum getirip,üniformandan aldığın cesaretle beni durduruyorsun ya.Benim acelem var,bankaya yetişmem lazım;eğer yetişemezsem görüşeceğimize emin ol" dedim. Bir yutkundu...
Bankaya yetiştim,Vestel'de böyle özel işler için izin almak imkansız çünkü;bu yüzden önemli. Şansıma bankaya emniyet amiri geldi Şikayet ettim. Anons etti, memurun adını öğrendi, cepten aradı buldu, bir güzel fırçaladı. Kapattı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)