Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Adam azarlayan polis memurları :)

REKLAM ALANI

Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir polis olayıda ben anlatayım ozaman. Biryerlerde okumuştum.

Trafik devriye atarken karşı şeritte duran ve bakkaldan alışveriş yapan arkadaşına bagırıyor.

- Hüseyyiinnn olm nası koduk akşam 2-0

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    delkanlı motorlu polis abi beni kendisine korna çaldıım için baışlarıyla ezmeye çalıştı, bende asılınca kornaya mecburen yol verdi
    yanından geçerken ki bakışlarından anladıklarım; ..... .... ..... ................... ......

GKN MOTORS

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Motorda başıma gelmedi ama arabada geldi
    Mustangla gidiyorum sanayi yolunda sakin gidiyorum sahinlinin biri beni sağımdan geçene kadar sen misin beni geçen ibre en son 90 mili gösteriyordu bir baktım ilerde dubaları koymuşlar polis sordu sen ne yaptın yha dedi ne yapmısım dedim 160la gidilirmi dedi polis abi dedim bu arabnın önü nereye bakıyor dedim sanayiye doğru dedi zaten bende sanaiyiye gidiyorum dedim gaz takılı kalıyor arada dedim iyi tamam dedi seni yolundan alıkoymayım dedi serbest bıraktı
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şimdi biri daha aklıma geldi
    Yer çorlu önümüzde polis ekibi ve onun önündede beyaz bir şahin
    Polis ekibi bir sağa bir sola yöneliyor geçmek için ama malesef hala şahin önünde
    Megafondan da söyle bir ses duyuldu
    Beyaz şahin beyaz şahin ortala yolu hiç kimse geçemesin!!!
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    CBR125
    Geçen akşam avclardan k.çekmece yönüne gidiyruz 3 motor haliyle çevirmeye takıldık, bnde ehliyet yok (var ama onlarda 1 ay oldu vrmediler) ben tabi ne gibi bir yalan söyleyecğimi dşnürken öndeki arkdşımın farlarını işret edrk yanmyrmu dedi o da yakınca uzayın dedi, tabii kask mont herşey tam olunca bilinçli kullnclara pek lafları yok gibi

Hiç unutmam arabayla şehirler arası düz bir ana yolda ilerlerken yanımda arkadaş dur radar var diye bağırdıbenimde hızım 220 civarıydı ve pat frene bi dokundum ve elfrenini cekip cekip bıraktım tabi araba zik zak cizmeye başladı ama 90 nın altına indimve inanırmısınız trafik polisi bir ağacın altına durmuşki görmeniz mümkün değil ama arkadaş gördüNeyse bi 3-4 km gitmeden polisler herzaman ki gibi arkadan radara giren arkadaşları ileride bekliyolardı, ve beni durdurdu dedi radara girmekten kılpayı yırtmıssın 5-10 dakika bekleyin dedi ve bekledim arkadaki polis ekibi geldi adam arabadan iner inmez gülmeye başladı.Aynen böyle dedi
    Layn ne bicim araba sürüyon mükemmelsin arabanın arka tekeleri ne bicim duman cıkardı süpersin bebek dedi gülerek gitti bende şaşırdım tabi

Birde 2 sene önce ehliyet yokken jandarma bölgesinde arabayla gezerken jandarma trafik durdurdu dedim aha cezayı yedik ama adam ehliyet sormadı

Motosikleti
    honda cbf-150
    bunlar hiç bişey deil arkadaslar. Kütahyada emniyet müd. bizim toplu bi şekilde gezmemizden rahatsız oluyormuş beyfendi(!) cevik kuvvet jopla yolumuza barikat kurmus, arkasından asaiş gelip bizi trafik şubeye götürdü, orda biraz tartısıp tekrar yola döndük

PARDON filminde vardıya polis macera arıyo
    sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:

::ressam::

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Alıntı el_dios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PARDON filminde vardıya polis macera arıyo
    AAaaa sizde anlayıslı olun otur otur polisn canı sıkıla bilir saka maka gercekten böyle gariplikler oluyo isini adam gibi yapan poliste var böyleleri de....
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-25
    internette okuduğum bi fıkra

yaşlı amca yolda eşşekle giderken polisler görür ve amcaya dalga geçmek için dururlar

- amca ehliyet ruhsat lütfen
    + ehliyet ruhsat yok evladım
    - ooo olmadı amca ceza kesicez şimdi bak
    + kes evladım kes
    - amca sana kesersek 500 lira eşşeğe kesersek 300 lira hangisine keselim
    + bana kes evladım
    - amca nie öylededin 200 lira fazladan ödiyecen şimdi bak
    + eşşeğin sicili bozulmasın
    - neden eşşeğin sicilini bozdurmuyonki
    + polis yapcaz onuda ondan

alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    bana bi arkadaş anlatmıştı..

bostancıda dürümcülerin önünde polis megafonla bağırmış dürümcüye:

soğanı az koy, soğanı az koy.. die

Motosikleti
    Yamaha 09 YBR sonunda:)
    Alıntı volume81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yaşlı amca yolda eşşekle giderken polisler görür ve amcaya dalga geçmek için dururlar

+ kes evladım kes
    + bana kes evladım

çok feci yaa
    [B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::

sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polislerin megafondan ne dediklerini hayatım boyunca anlayamadım. Mikrofonu çok mu yaklaştırıyolar nedir, ses çok boğuk çıkıyor. Bi de sinirlenip bağırıyorsa tamam. Film kopuyor bende.
    zaten çoğu konuşmayı bilmiyor o yüzden ne dediklerini anlamıyoruz evinde karısından bir bardak su isteyemez caddede dayı kesilir resmen mahalle kabadayısı devlet memuru demeye binşahit gerekir öyleleriyle sıkça karşılaşmak mümkün geneli için aynı şeyi konuşmak doğru değil ama

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Arabayla ışıklarda bekliyorum,arkamda trafik polisi belirdi megane ile,sarı yandı bastım,110,120 gidiyorum,bi baktım beni solladı,şehir içindeyiz çok geçmeden 2. ışık geldi,ışığa onunla beraber girdik ve durduk,camı indirdi

Polis:Genç bu yolda azamı hız kaç
    Ben:Bilmem kaç 70 heralde
    Polis:Sen kaç ile geldin
    Ben:Bakmadım ama 100 vardı
    Polis:70 olduğunu biliyosunda neden uymuyosun
    Ben:Hadi ben vatandaş olarak uymuyorum,sen polis olarak niye uymuyosun,beni sollayıpta gaza getiriyosun
    Polis:Lan dittir git uğraşamam senle

Tabi yolda yine polise tokadı basar,yoluma devam ederim
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoldan geçiyorum polis megafonla bağırdı 'Lan salak karıya kıza bakacağına geçsene' diye
    Herkes bana bakıp gülüyor tabi

Varmı böyle anınız?
    dönüp desene . kızlara değil sana baksam nasıl olur diye ağzı mağara girişi gibi açık kalsın

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şahit oldum böyle bir olaya. Ama yazarsam büyük ihtimalle polisi görevden alırlar
    tanıyormuyum ne

Polislerin megafondan ne dediklerini hayatım boyunca anlayamadım. Mikrofonu çok mu yaklaştırıyolar nedir, ses çok boğuk çıkıyor. Bi de sinirlenip bağırıyorsa tamam. Film kopuyor bende.
    ben çok iyi anlıyorum esk de mesela 26 ğj 031 saa ce ahfasfasfa asfasf apoıj oajdf fasıod ıaso j dıyorlar hehehe

ben çok iyi anlıyorum esk de mesela 26 ğj 031 saa ce ahfasfasfa asfasf apoıj oajdf fasıod ıaso j dıyorlar hehehe

ben de2 gün önce zx9 vardı . polisin yanında duran kızla fena keşiştim göz kırptım kız güldü polis bana fenaaaa ayar oldu hatta kendı motorumla gezerken laf çarptırdıydı çevirmede heehhe 1.mesaja yazıyorum
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    2006 100KH - Yakında Hyosung GT250 Naked
    Alışverişten geliyoruz ailecek arabayla sağa çektik arabayı karşı şeritteyse ani firen yaptı şahin arkasındaki reno kangoda ani fren yaptı ama vurmadı kangonun arkasındaki polis arabası kangoya bindirdi ve anonsta şunlar geçti.
    -Anons: a... k... şahini dur lem
    polislerin ön taraf dagılı halde şahini takibe başladılar ve ileriden kısık seste gelen anonsta
    -yakalarsam s... seni g... diye küfürler sayıyordu yakaladıklarında şahine ne yaptıklarını merak ediyorum

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Alıntı İzmirli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alışverişten geliyoruz ailecek arabayla sağa çektik arabayı karşı şeritteyse ani firen yaptı şahin arkasındaki reno kangoda ani fren yaptı ama vurmadı kangonun arkasındaki polis arabası kangoya bindirdi ve anonsta şunlar geçti.
    -Anons: a... k... şahini dur lem
    polislerin ön taraf dagılı halde şahini takibe başladılar ve ileriden kısık seste gelen anonsta
    -yakalarsam s... seni g... diye küfürler sayıyordu yakaladıklarında şahine ne yaptıklarını merak ediyorum
    Bi güzel pataklamıstırlar amerikan polisinden farksız bizim polisler

Alıntı volume81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

+ kes evladım kes
    + bana kes evladım
    Bu fıkra yılın fıkrası secilmisti
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

Motosikleti
    sym gts 250 hussar 125
    banada şekil yapma diye bağırmışlardı hemde en efendi halimdi(sensin artiz) polisinde geyik olanı hiç çekilmiyo

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    heheheh

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Yürrüüü arka plaka kontrolü var.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Sene 2007 aylardan Ağustos, Vestel City'den Manisa merkez'e gidiyorum. Bankaya yetişeceğim, ama kurallara riayet ederek gidiyorum.

Önümde plakasız, döküntü bir scooter;adam motoru mahfetmiş resmen. Üzerinde kasketli bir amca,arkada domates dolu bir kasa;kesin bahçe dönüşü...

Baktım ileride trafik var, "eyvah" dedim "amca cezayı yedi" aa o da ne; polis beni durdurdu, o aceleme rağmen. Durduran da trafik değil normal polis, "evraklarınızı verin" verdik, baktı ruhsat,ehliyet gıcır gıcır. Kask+mont+eldiven var. Montun üzerinden Vestel yaka kartı askısı gözüküyor. Yani adam öyle ezik bir şahsiyet ki sırf görüntüden durdurdu beni.

Evrakları incelerken "ne oldu memur bey,bir hatam mı oldu,sivil ekip mi vardı geride" diye sordum. Cevap aynen şu; (büyük yazıyorum rahat okuyun)

YABANCI PLAKA GÖRÜNCE DURDURDUM

O anda benim asfalyalar attı; dedim ki "Dalga mı geçiyorsnuz; plaka arkada, üstüne üstlük herşeyim tam olarak üzerimde,önümden geçen amcanın hiçbirşeyi yoktu,durdurmadınız"

SANA YORUM YAP DİYEN Mİ OLDU dedi.

Ve aldığı cevap; "Sen benim kıyafetime, motoruma ve sana batan herşeyime görevin haricin bir yorum getirip,üniformandan aldığın cesaretle beni durduruyorsun ya.Benim acelem var,bankaya yetişmem lazım;eğer yetişemezsem görüşeceğimize emin ol" dedim. Bir yutkundu...

Bankaya yetiştim,Vestel'de böyle özel işler için izin almak imkansız çünkü;bu yüzden önemli. Şansıma bankaya emniyet amiri geldi Şikayet ettim. Anons etti, memurun adını öğrendi, cepten aradı buldu, bir güzel fırçaladı. Kapattı...

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler