Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

Adam azarlayan polis memurları :)

REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazın....
    sen istedin
    Van'ın başkale ilçesinde terör örgütü bir resmi bayram günü canlı bombayla eylem yapacakken terörist bombayı patlatamadan yakalanır (düzeneği bağlamayı unutmuş)
    sorgulayan arkadaşın yalancısıyım
    herifi sorgulamışlar bu önce 8-10 kişilik bir grup trafik polisinin yanına gitmiş tam patlatacakken buna telsizle anons etmişler
    "onları geç onları geç onlar trafikçi"
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben bi kere abi demiştim polise "ne abisi lan" dedi lavuk
    Ninja

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilenler bilir,benim çiğ köfte dükkanım var... yan tarafımda da TEKEL BAYİSİ...

malum, gece 24'ten sonra tekel kapanması gerekiyor....ama benim komşular,mal topluyoruz,temizlik yapıyoruz gibilerinde saat uzatıyorlar.... o günlerdede hava nasıl soğuk... felaket....

polis tam geçiyor,siren öttürüyor....(hadi kapat)

10 dak. sonra tekrar geçerken daha uzun ve kallavi siren öttürüyor ve 3-5 san. durup bakıyor...

bende o esnada tezgahın başındayım... sipariş hazrlıyorum,polislerde yabancı değil.... aram bayaa bi iyi

artık 3.cü gelişlerinde-ki saat 00:40 civarıdı....

'' tekeeeelll..... yeter artık!!!! suyunu çıkarmaa... kapaaattthhhhh....''

diye ses geldi;ama etraf inledi

benim komşu (tekel) çıktı dışarı....

''e abicim buda açık!!! ona neden laf etmiyon?'' demezmi...(beni kast ediyo gülerek)

polisin cevabı;

''tamam,tamam... haklısın... ayberk 3 dürüm yapsana!!!!!''

3 dürüm yapsana
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    Hyosung GT250r
    Bir tanede benden adanadayız Adana Demirsporun maçı var daha baslamamıs arkadası nbabası da atlayın arabaya dedi geçtik hepimiz bir camdan çıktı kbagırıyoruz birden akrsıdan 7 tane yunus çıktı neye ugradımızı sasırdık bana bagır içeri gir diye girdim maç cumartesi neyse pazartesi gunu oldu arkdşla okulu kırmısız donercinin onunde geçioruz bi baktm o yunus orada lan dedm suna bak bu gormedi hani hani aramızda araba var en son parmakla gosterdm sansta ngordu polis gel bakim sen nie gosterdn beni anlattım bole bole hatırladınmı abi he dedi sorna bizimkiler tereduut yaptı doner yesek mi yemeskmi diye paranızmı yok dedi evet dedik bnm ustumu aradı kagıt 10 tl avrdı cebte cudana baktı bomboş arkdaşınkine baktı 20 lira var bni gosterdi yigenimin doneri ayranı benden dedi onuda hiç unutamam

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    güzelim vatanımızda çeşit çeşit insan var

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    bu polis hikayeleri ne tuttu arkadaş
    millet konu bulamayınca fosil konuları bile hortlattı

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    motorize polis birkeresinde benim yolumdan çevirdi bende ne oldu acaba diye indim meğerse motoru soracakmış bende bundan almak istiyorum nasıl diye muhabbete bir girdi 1 saat sonra işyerinden fırça yemiştim
    Bir poliste gene köprü girişinde çevirmişti netarafa gidiyorsun erenköye dedim tamam benide bostancıya bırakırmısın dedi hayır işim var dedim tamam sen git ozaman demişti

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Geçenlerde bende iş den çıktım eve gidiyorum gece 12 yollar bomboş biran önce eve gidip uyumak istiyorum,

o saat dede ışıklar çalışıyor, döner kavşağa geldim kimsecikler yok dedim gaz kesmeden devam yaklaşırken bi baktım polis otosu kavşağa giriyor hemen yavaşladım durdum ve beklenen anons geldi

- şşşşş motopisikletli plakan var mı ? (plakam vardı)
    -------------------------------------------------------------------------------------------

Bir diğeri de geçenlerde festival vardı burada, festival bitti yine geç saatte eve dönüyorum motosikletle alkol kontrolüne yakalandım neyse çektim kenara sıra bana gelmesini bekliyorum, sıra bana geldi polis memuru dedi kaskı çıkar alkol muaynesi yapıcam.
    kaskı çıkarmam la polis memurunun sıçraması bir oldu "one laaannn kurukafalı bu adam" (Bi ara bilirsiniz kuru kafa balaklavası vardı modaydı )

gurkantosun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı kripton adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    internette okumuştum
    polis sebzeciye megafonla bağırıyo
    -lan çeksene arabanı!..
    sebzecinin de kendi teşkilatı var tabii boş durur mu karşılık veriyo megafonuyla
    -anlaşıldı tamam
    buda iyimiş
    Ölmek için degil, Ölene kadar...

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı kripton adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    internette okumuştum
    polis sebzeciye megafonla bağırıyo
    -lan çeksene arabanı!..
    sebzecinin de kendi teşkilatı var tabii boş durur mu karşılık veriyo megafonuyla
    -anlaşıldı tamam
    loll zuhahuahu baya güldüm

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Bi kere radara girmiştim. Polis durdurdu, aldı ehliyet ruhsatı. Abi acelem vardı o yüzden hızlı geldim, birazdan kapanacak, yetişmem lazım falan diyorum ceza yazmasın diye.
    Polis ne dese beğenirsiniz. - Tamam, tamam, hemmen kesiyorum cezanızı

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Moldovada üniversite yıllarımda arkadaşımın Vauxhall Vectra'sı ile polis durdurmuştu , polise arabayı stop etmeyeyim , marş motorunun kömürleri bitik dememe rağmen aracı stop ettirmişti , kontrol etti sağı solu bişey yok , yola devam et dedi ama nereye gidicem , marş basmıyo . Sonraki sahne 2 trafik polisi arabanın arkasında küfürü basa basa arabayı ittirdiler 25 mt
    Khutuck bunu beğendi.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Trabzon'dan İstanbul'a yolculuk yapmıştım 2011 yazında, kayışdağında akrabanın iş yeri var ziyarete gittim kaldırım kenarına çektim motoru, polis otosu yavaş yavaş caddeyi dolanıp plaka okuyor araçları kaldırsınlar diye. Benim plakada 61 olduğu için telsizden bana hamsi motoru çek demez mi sinir küpü oldum

İş yeri ikinci kattaydı caddeyi ve motoru görüyordu, bağırdım bekle hamsiyi gösterecem sana diye ama baktı bana sonra devam etti

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Forum kitlendi :D ama çok güzel hikayeler

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    hadi çav :D

leons bunu beğendi.

10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler