Arkadaşlar hyosung gt250r ın egzosunu kuyruk altına almak mümkün müdür?? Yaklaşık ne kadara mal olur??
Arkadaşlar hyosung gt250r ın egzosunu kuyruk altına almak mümkün müdür?? Yaklaşık ne kadara mal olur??
Orda yer var mı okadar , adamın p.p.su yanar adamın , dikkat etmek lazım.
çok tatlı durmuş.bence çok iyi olmuş resimdeki makina
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Mehmet KONAR
Telefon +90-533-4825163
Dostum yukarıda telefondan istediğin işlemin ne kadar zamanda yapılacağı ve kaça mal olanacağını öğrenebilirsin.
( Mehmet KONAR ,metaluji üstüne faaliyet gösteren bir derginin editörü, kendisinde hyosung kullanıcısı ve bir atolyesi var.hafta arası editörlüğünü yaptığı dergide bulunuyor. yeri mecidiyeköyde ve yanlış hatırlamıyorsam tam isteiğiniz işlemi yapabiliyor.)
aman haaa usttkeı resımde otomobıl egzostu gıbı duruyo ole pot olması daha nazık daha tatlı durur
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
egzos altta hoş durmuş
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ama şimdi motorun dizaynı ekzozun sağda olacağı şekilde yapılmış bu tamam . siz ekzozu ordan alıp koltugun altına aldığınızda ekzozun eski yeri bi garip olmuyormu ? motor göze alışmış halinden cins durmuyormu ?
Güzel olmuşta sele ısınmasın ?
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Yukarıda verdiğim kişinin web sitesi. inceleyin ve kararınızı siz verin.
http://www.konaxchoppers.com/
Zevk ve renk meselesi ama, cok kaba durmus sanki..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hoş durmuş ancak hep artçı koltuğunun altında olan egsozlardan korkmuşumdur artçının ısıdan dolayı sıkılmasından
Olmamış galiba..
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hiç olmamış...
macera aramaya gerek yok derim ben!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Gerçekten iğrenç :S
at pipisine kelebek misali
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Güzel olur ama o kadar büyüge gerek yok kücük kuyruga uyunlu bisey güzel durar
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Küçücük deliğe karpuz sokmuşsun gibi ama biraz daha iyi olabilir.Mesela egzos biraz daha küçük olsa gayet iyi olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)