AMAN HA SİZ DİKKATLİ OLUN!!!
-
MİLLİYET GAZETESİNDEN BİR BAŞLIK(28.05.2004)
Motorsikleti ile köprüden aşağıya uçtu...
Halkalı İkitelli Caddesi'nde kullandığı motosikletle virajı alamayan E.P. (27), üstgeçidin korkuluklarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan E.P, yaklaşık 3 metre yükseklikten alt yola düşerek hayatını kaybetti.
Motorsiklet ise köprü korkuluklarının üzerinde sıkışıp kaldı. Motorsikletin üzerindeki 'Devil' (Şeytan) yazısı dikkat çekti.
Reklamlar
-
Admin
Motorsikletin üzerindeki 'Devil' (Şeytan) yazısı dikkat çekti.
Bu haberi yapan kim Gerizekalı herif
-
-
Admin
motosikletin uzerindeki egzozdan bahsediyor buyuk ihtimalle adam
ama millete haberi carpitara kveriyor daha fazla dikkat cekmek icin
-
satanist falanda sanmışlardır adamı allah bilir
-
bence orda demek ıstedıgı motoru kullananın içine şeytan girmiş oda kontrolü kaybedivermiş
-
-
harbiden lo devil 'i egzoz ismi allah rahmet eğlesin ne diyek hocalar
-
bu haberin resmi varsa scan edip buraya yapıştırabilirmisiniz acaba.
yazık olmuş hakikaten.ateş düştüğü yeri yakar.yakınları ve ailesinin üzüntüsünü bir düşünün!
-
Selamlar,
Bu haberden sonra bazi motor gruplari bu yaziyi yazan Milliyet Gazetesine mail bonbardimanina tuttular ve yaziyi duzeltirdiler diye biliyorum. Milliyet Gazetesine gonderilen maili asagiya copy paste ediyorum benim cok hosuma gitti. Bunu yazan Kamuran Arkadasimizida ve bagli oldugu grubuda kutlamak isterim... :
Sayın Editör,
Superevariders isimli bir motorsiklet gurubunun üyesiyim. Superevariders, motorsiklete gönül vermiş, ortak tutkularını paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla kurulmuş bir sosyal guruptur. Gurubumuzun üyeleri arasında, doktorlar, avukatlar, bankacılar, devlet memurları vs. toplumun her kesiminden kişiler vardır. Amacımız, bu tutkuyu hep beraber yaşamaktan ibarettir sadece.
Şahsım adına ben bir "motorcu serseri" değilim. Grubumuzun diğer üyeleride birer "Motorcu Serseri" değiller. Haberinizi yaparken kullanmış olduğunuz ifade "Bakın bu motorcular işte hep böyledir, motorunun üzerinde de şeytan yazıyormuş zaten" der gibiydi adeta. Öyle ya; motorun üzerinde "Devil" yani "Şeytan" yazıyor. Motorunun üzerinde "Şeytan" yazan birisinden serserilikten başka ne beklenebilirki? Oysa ki birazcık araştırmış olsaydınız "Devil" yazısının motorsiklette kullanılan eksoz'un markası olduğunu sizde öğrenmiş olur, böylesine elim bir hataya düşmezdiniz.
Sizde çok iyi biliyorsunuzki, trafikte canavar olan motorcular değil, motorcuları hiçe sayan, sürekli taciz eden, sanki bir motorsikletin trafiğe çıkmaya hakkı yokmuş gibi davranan kendini bilmez araç sürücüleridir. Pek tabi motorsiklet sürücüleri içinde uygunsuz ve saygısızca trafikte yol alanlar olabileceği gibi, diğer araç sürücüleri içinde de olmaktadır. Dolayısı ile sözkonusu kaza yapan şahıs, kendini bilmez birisi olsa bile bunu bütün motorsiklet sürücülerini hedef alır şekilde yansıtmak sanırım doğru bir davranış değildir.
Yazınızdaki "Motorun üzerindeki Devil (Şeytan) yazısı dikkat çekti" şeklindeki taraflı ve yanıltıcı ifadenizden dolayı, üzüntü duymakla birlikte daha sonra haberin düzeltilmiş olmasından duyduğum sevinci de belirtmeden geçemeyeceğim.
Saygılarımla...
Kamuran ÜNAL
GOGOXXX
ISTANBUL
Kawazaki ZX-6R
-
eywallah valla :
-
-
Helal Olsun
Artık kısa cümleler kuruyorum...
-
he başka bi forumda okumuştum bunu helal olsun yazanlara
-
güzel yazmış eyide etmiş yazmakla biraz duyarlı olmak lazım değilmi...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
23 Temmuz 2004, 16:01
Medya zaten böyle şeyleri çarpıtmaktaa usta ne yazıkki. Her siyah giyen ve metal müzik dinleyeni satanist yaptılar. Eh cevap çok güzel olmuş.
-
24 Temmuz 2004, 21:14
abi dewilin marka olduğunu nasıl bilmez bu hıyarlar ya. bide gasteci olcaklar. her .şeyden haberleri var ya bunu nasıl bilemediler..
racing racing ve racing.............
-
24 Temmuz 2004, 22:02
belkide bildikleri halde yapmışlardır. ilgi çeksin diye
-
24 Temmuz 2004, 22:14
yok ya bilmediklerinden yapıyolar kamiller :geek:
racing racing ve racing.............
-
25 Temmuz 2004, 22:00
Motorcu imajı herhade düzelmeyecek,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler