ben yengec evet kesinlikle haklı cok dogru ve kususrsuz
ben yengec evet kesinlikle haklı cok dogru ve kususrsuz
BOĞA ( 22 nisan r11;21mayıs)
Boğa burcu yaşamı seven,ondan haz almayı seven bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların motor kullanırken tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir.
HAYALİNDEKİ MOTOR;Doğaya düşkünlüğü MOTOR seçiminde de kendisini gösterir. üstünde rahat edebilecekleri motorlar seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.
eh işte
Drift Religion
paşam bittim ben eline sağlık çok güzel hazırlamışsın
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Balık için
Genelde doğru kurallara bağlıyım ama trafikte eğer birine sinirlenirsem veya birisi beni kızdırırsa kötü yaparım
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
TERAZİ (22 eylül-21 ekim)
Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler. Sürekli diğer motosikletlere bakarlar.
HAYALİNDEKİ MOTOR; İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz.
trafikte motosiklet kullanırken kibarlık yapan araçların önünü kesip yanaklarından öpesim geliyor ,ben iç dizayn olayına olayına takıldım motorların içindede dizaynmı var yoksa motorların içimi var,terazilermi görüyor sadece , bu doğa üstü bi güçmü ,yoksa ben terazi deyilmiyim
[QUOTE=atlantic;1249053]ASLAN (22temmuz -21ağustos)
Motosiklet kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında Soğukkanlılığını korumayı başardığı için hemen hemen hiç hata yapmaz.
HAYALİNDEKİ MOTOR; Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren güçlü ve sağlam Motosikletleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.
çok olmasada tuttumuşşş.........
BAŞAK(22 ağustos r11;21 eylül)
Hayatının bir parçası olan titizliği Motor sürerken de gösterir. Kurallara oldukça fazla özen gösterir. Ancak sabahları sinirli olur ve sabah motor kullandığında etrafına öfke saçabilir.
HAYALİNDEKİ MOTOR; Detaylara önem verir, motosikletinde konfor ister. Sağlam geniş ve ekonomik bir motosiklet onlara göredir.
doru yaw
BAŞAK(22 ağustos r11;21 eylül)
Hayatının bir parçası olan titizliği Motor sürerken de gösterir. Kurallara oldukça fazla özen gösterir. Ancak sabahları sinirli olur ve sabah motor kullandığında etrafına öfke saçabilir. HAYALİNDEKİ MOTOR; Detaylara önem verir, motosikletinde konfor ister. Sağlam geniş ve ekonomik bir motosiklet onlara göredir.
tam beni anlatmış
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Yengeç
Beni tarif etmiş resmen .
YAY ( 22kasım -21aralık)
Özgürlüğüne düşkün olan yay burcu maceraya bayılır. Kendisini çok iyi tanır ve özelliklerinin farkındadır. Trafikte korkusuzdur. Trafik kurallarına uyar ve diğer sürücülere saygılıdır.
HAYALİNDEKİ MOTOR; Konforlu ve sevimli motosiklerlerden hoşlanır. Motosikletlerinin herkeste bulunmasını istemezler. Kullandıklar motosiklet diğerlerine oranla daha havalı olmalıdır..
hayalimdeki motorun honda deuville olduğunu düşünürsek...
YENGEÇ (22haziran - 21temmuz)
Çok duygusal,hayalci,çocuksu insanlardır. Yengeçler ölçülü ve dikkatlidirler. Motorsikler kullanırkende dikkatlidirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Kask takmadan asla yola çıkmazlar.
HAYALİNDEKİ MOTOR ; Görünüş ve lüksten çok fonksiyon önemlidir. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorları tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.
bire bir tutuyo gerçekten... ama burcum kova
KOÇ
işte benn beni yansıtmış arkadaşım teşekkürler yeni topicin için
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
OĞLAK ( 22aralık -21şubat)
Oğlak burcu yönetici olmak için yaratılmıştır. Organizasyon yeteneği güçlüdür. Reflekslerine ,hızına yani motosikletine hakimdir. İyi bir sürücüdür.
HAYALİNDEKİ MOTOR;Kullandığı motosiklet mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir.
bumudur budur ama satış sonrası servis çok pahalı
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)