arkadaşlar bu motor cok hoşuma gitti ama görsel olarak biraz değişiklik yapilabilirmi
örneğin arka lastik büyütülebilirmi?
veya gücü yükseltilebilirmi??
arkadaşlar bu motor cok hoşuma gitti ama görsel olarak biraz değişiklik yapilabilirmi
örneğin arka lastik büyütülebilirmi?
veya gücü yükseltilebilirmi??
daha ne yapacaksin hacı fabrika yapmiş vermiş işte sana allah bereket versin ama bunun için yürüyüş yapabiliriz fiyatini düşürün diye
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Lastiği deişebilirsin ama gücüne bişi yapamazsın .. Bi Buji ; Bi hava filtresi o kadar Uğrasmaya değmez ki o para buna verilmez
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu makina 2008 de cıktı yeni olduğunu icin fiyatı yuksek ama bir kac aya kadar fiyatı düşeceğine inanıyorum ilanlar onu gösteri
o kadar para harcamışlar arka tarafı iğrenc görünüyor )
çok beğenenm de sensin iğrenç diyende sensin anlamadım ?????
ben arka tarafı için iğrenc diyorum zaten konuda belirttim arka tarafında oynama yapilabiliryiz diye
ortaya tek amortisör koyabilirsin
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
bu motora modifiye yapsan ne olacak öncelikle canım kardeşim bu motorun yapabilecegi hız 150 km gecen çıktım düzce cevre yolunca arkadaşımın motoru ile 150 den sonra motor titremeye başlıyo ama çok atak bir motor buna içsel modifiye yapmana deymez ama illede yapacam diyosan bujileden başla arka tekeri büyütürsen yolda tutunman için performans verir daha fazla bir şey yapamassın ama dış görünümü ile süper şeyler yapılabilir ....
kardeşim güç mü istiyorsun o paraya düşük model r1 bile bulursun
r125i kullandım çok iğrenç yorucu bir makine 15 dk sonra bileklerin ağrıo
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
adamlar zaten modifiye yapmıs R6 gibi duruyo daha ne yapacan bence motor olarak pek bişe artıramazsında görüntü olarak yapabilirsin
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
bu motorla 150 zor derim ama hadi hayırlısı
motorun ne dışına ne içine modifiye yapılır dışı desen zaten züper içi desen 125'lik motor ne kadar artar ki artsada o kadar masrafa değermi
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Bence yamaha mühendisleri mükemmel bi iş çıkarmış ama satış fiyatında sedat_57 arkadaşa katılıorum. Bu motora bineceksen böyle bin derim performans istiyosan birazdaha para biriktir ve 2.el 4 silindirli makinalara bak derim
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
Youtebe de bi vidyoda arkadaşın biri güzel bi test yapmış. hafif egimli yokuş aşşağı zorla 136 km gördü. Düz yolda 125 hemen hemen limit...
bence o parayı verip bu motor alınmaz illa istersen düşük model bi 600 rr gibi race alırsın rahatına bakarsın.
125 cc ile de 150 yapılıyo ya ne diyim artık ben bu foruma
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
onun sıfırınını alacagına git 2000 model r6 al
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Tşk görüşlerinizin icin ben zaten Cbr 600 RR düşünüyorum
ama daha almadığım icin farklı alternatifleride değerlendiriyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)