Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kaza yapmayn motorcu yoktur; henüz yapmamış motorcu vardır

REKLAM ALANI
    Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Alıntı kankavi® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlık forumda bi arkadaşın imzasıydı ya kim olduğunu şimdi hatırlayamıyorum. sonuç olarak ben de bu söze uyarak ilk ciddi kazamı bu sabah yenikapıda yaptım. ciddi dediysem kolda ve bacakta bikaç çürükle atlattım çok şükür. lakin ön cam parçalandı, depo biraz hasar gördü, vs. yani o karmaşada o kadarını farkedebildim. nese kısacası size soracağım şey avrupa yakasında depodaki eziği düzeltip boyayacak bi yer tarif edebilir misiniz. şimdiden çok teşekkür ederim.

tekeriniz düz bassın ve asla korumasız yola çıkmayın!
    Geçmiş olsun arkadaşım evet maslak sanayide hasan sta gayet başarılıdır bu konuda iyi iş çıkartır .

Ayrıca site sponsorlarında kardeşler motora ulaşırsan onlarda motorunu hallder boyama işini hasan usta yapar gene.

Sen kendin gidersende aynı fyata yapar boyacı en azından srgviste toplarlar falan uğraşmazsın kolay gelsin
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    geçmiş olsun allah daha beterinden saklsın
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

kankavi® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki EN500 2000
    Geçmiş olsun arkadaşım evet maslak sanayide hasan sta gayet başarılıdır bu konuda iyi iş çıkartır .

Ayrıca site sponsorlarında kardeşler motora ulaşırsan onlarda motorunu hallder boyama işini hasan usta yapar gene.

Sen kendin gidersende aynı fyata yapar boyacı en azından srgviste toplarlar falan uğraşmazsın kolay gelsin
    Maslak ORganize SAnayide Moto Color.. Hasan Azman Ustaya bir Danış derim ben.. Bİraz Fiyatlıdır ama yaptıgı işçiliği orjinalinden ayırmak zordur... Gerçi Race grenajları falan boyuyor ama seninde işini yapabilir.. ayrıca normal bir kaportacıda senin işini görür aslında ..
    teşekkürler arkadaşlar maslaktaki ustadan bi fiyat alırım. normal kaportacı benimde aklıma geldi aslında lakin orta okul yıllarında bol kırıklı bi karne getirdiğide ceza olsun die beni kaportacı kuzenimin yanına çırak olarak vermişlerdi. kaportadaki göçükleri önce delip sonra bi çengel yardımıyla düzltiyorlar daha sonra da delikleri macunla kapatıyorlardı. söz konusu olan benzin deposu olunca bu delme- macunlama işi pek aklıma yatmadı açıkçası. motor ustası sormamın sebebi budur. hayat hikayemi bi kenara atıp verdiğini bilgi için çok teşekkür ediyorum. tekeriniz düz bassın...
    Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
    Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    geçmiş olsun arkadaşım
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 rr Movistar ;) & Hyosung 250 GTr
    geçmiş olsun kardeşim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)