motor tutkunları ; motorunuzun trafik ve kaskosunun sigorta şirketini yazarsanız sevinirim ben axa oyak tan ... ya siz?
motor tutkunları ; motorunuzun trafik ve kaskosunun sigorta şirketini yazarsanız sevinirim ben axa oyak tan ... ya siz?
İsviçre Sigorta.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
arkadaşlar HDI den (eski ihlas) yaptırmayında nerden yaptırısanız yaptırın
"Korona Virüs Salgınına İlişkin hayata geçirilen tedbirler kapsamında Zorunlu Trafik Sigortası poliçesinde Jazine Müsteşarlığı Sigorta Sirketlerinin ilave prim almaksızın;
*Sigorta Süresini 31.05.2020 tarihine kadar uzamasına,
*Sigortalının talebi halinde ilk taksidin Haziran ayında başlayacak şekilde en az 6 taksit yapılmasına,
*Riskli sigortalılar havuzu kapsamındaki poliçeleri de ilave prim almaksızın 1 ay süreyle vadelerinin uzatılmasına karar verilmiştir."
son motorumu 3. defadır quick sigortadan yaptırıyorum. ilk tercih ettiğimde diğer sigortalardan daha düşük teklif verdikleri için tercih etmiştim. sonraki iki sigorta tekliflerinde de yine diğer sigortalardan düşük fiyatta teklif verince yine aynı sigorta şirketinden yaptırdım. ben 7. basamaktan sigortalıyım. 2 gün önce 3. trafik sigortamı yaptırdım. bilindik firmalar 250 300 ve daha da yüksek fiyatlardan kapıyı açarken bizim quick sigorta 199 liraya yine bizden yaptır deyince havada kaptım poliçeyi.
burdan yaptırdığım 3 sigortaya da çekici hizmeti, konaklama ve aklıma gelmeyen birçok şey dahil. mesela geçen yaz motor bozulmuştu yolda kalmıştım. aradım sigorta firmasını ücretsiz çekici gönderdiler sağolsunlar ama tabi poliçe başına 1 defaya mahsus bu ücretsiz çekici, konaklama v.s. gibi imkanlar.
biraz reklam gibi oldu ama öneririm. kimse parayı ağaçtan toplamıyor neticede.
Ben de quick sigortadan yaptırdım, en ucuzu o idi.
anadolu sigorta(sigortam.net üzerinden) 290 tl + yol yardımı + 20 tl a101 hediye çeki
bu arada poliçe fiyatının T.C. numarasına göre değil, aracın kaza geçmişine göre belirlenecek diye duydum.
bu doğru mu?
Ben dün yaptırdım, 350TL verdiler, en ucuzu quick sigorta idi. 2. sigortam bu çünkü. Aynı araç...
Hangisi en ucuzsa ondan yaptırırım. 1 kuruş ucuz olsa bile sigortayı değiştiririm. Zaten sigorta teminatları hepsinde aynı. Milim fark yok. (Ekstra para ödenip asistans hizmeti almak hariç) Trafik sigortası zaten karşı tarafın hasarını ödüyor. Bana ne, karşı taraf uğraşsın dursun ki sigorta teminatı devlet garantisinde zaten. Sigortada! 1 kuruşa adam satarım. Siz de öyle yapın. Fazladan para verip boş yere kerizlenmeyin. Türkland sigorta ucuz verse de yaptırmam.
Kasko farklı.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
"Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü 29 Nisan 2020 tarihinde 2020'ye 7 sayılı bir genelge ile Trafik sigortasında trafik poliçesinin gecikmesinden dolayı sürprim uygulanmaması, primlerim taksitlendirilmesi, poliçe vadelerinin uzatılması ile ilgili bir sektör duyurusu yayınladı. Yeni karara göre süresi dolan zorunlu trafik sigortalarının süresi bir ay daha uzatıldı."
Ben de Quick Sigorta'dan yaptrdım. Yedinci basamak 228 lira.
Bu firmayı seviyorum festivallere falan da destek oluyorlar.
Sigortam.net'te sorgulatiyorum en uygun 2-3 tanesinden birini seciyorum şartlara göre. Bazen 10-20 lira farkla yol yardim filan oluyor.
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
en uygunu hangisi ise. sigortam. net ustunden en son sampo japan uygun fiyat vermisti
Eureko sigorta bana surekli düsük fiyat veriyor.
İlk sene 330 Tl den Şeker Sigorta (ilk motor)
ikinci sene 410 Tl'Ye anadolu (aynı motor)
3 ay sonra motor değiştirdim 430 Tl anadolu sigorta
Fiyat düşmesi gerekirken günden güne artıyor.
310 tl ye yaptırdım sigortayı anadoludan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)