Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafik Sigorta Poliçenizi hangi Sigorta Şirketinden Yaptırdınız ?

REKLAM ALANI

Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni niye düdüklüyorlar yav :D
    Kazan var mı? Varsa artar. Benim ilk sene, ilk aracım oluşuna 450TL(axasigorta) verdim. Bu sene 350tl(quick sigorta ).

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kazam da yok ki.

Daha önce hiç aracım olmamıştı ancak her sigortada bu kadar artması sinirimi bozdu.

İndirim tutarı zam tutarını mı gecemiyor diyeceğim de herkesin düştü civardaki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ben de Quick Sigorta'dan yaptırdım.

Jeansque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Ray sigortadan. İlk motosikletim olması ile sanırım 500 TL bir ücret ödedim.

mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı ojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Korona Virüs Salgınına İlişkin hayata geçirilen tedbirler kapsamında Zorunlu Trafik Sigortası poliçesinde Jazine Müsteşarlığı Sigorta Sirketlerinin ilave prim almaksızın;

*Sigorta Süresini 31.05.2020 tarihine kadar uzamasına,

*Sigortalının talebi halinde ilk taksidin Haziran ayında başlayacak şekilde en az 6 taksit yapılmasına,

*Riskli sigortalılar havuzu kapsamındaki poliçeleri de ilave prim almaksızın 1 ay süreyle vadelerinin uzatılmasına karar verilmiştir."
    Sigortamın süresi 4 Mayıs’ta doluyor. Bu kararla ayın sonuna kadar uzamış mı oluyor?

ojo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet

ilave prim almaksızın

mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Bu durum sadece ticari araçlar için geçerliymiş. Hususi araçlar kapsam dışı.
    Alper bunu beğendi.

Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HARLEY DAVİDSON İRON 883
    Arkadaşlar ben sigortacıyım haberınız olsun yardımcı olmaya calısırım . konuya gelıcek olursak zorunlu trafık sıgortasından bahsedıyosunuz herhalde , trafık sıgortasındakı prımler her sırkette aynıdır bu yuzden hangısı uygunsa ondan yaptırmak avantajlı kımı şırket motoruna benım şirketimden trf sıgortası yaparsan senede 2 defa cekıcı hızmeti verırım diyo tek avantajları o gıbı seyler.
    zaten trafık sıgortası karsı tarafı karsıladıgı icin sizi ırgalayan bişi yok iyi olup olmaması ama kaskoya gelırsek iş tamamen tam tersi.
    TanerErbay bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)