TRAFİK POLİSLERİYLE BARIŞAMADIK...
Reklamlar
-
xTraP, her kes kendınce biraz"dik kafalıdır"arkadasım..!!bu sana mahsus ayrıcalık değildir.onun için yazılarımızda uslubumuza bıraz daha dikkat edersek ortamı gereksız yere germemış oluruz derim..olay etki-tepki olayına dönüşmesin çunkı sende dahil burada arkadasız gereksız sert uslubları kullanmaktan kaçınalım derim..!! saygılarımla
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Reklamlar
-
dostum polislerin tavrından şikayet ediyorsun fakat kaskını takman zorunlu zaten o polisinde görevi bu deevlet demiş ona takmıyosa yaz cezayı bunu bile bile kaskını takmıyosan oda yazar ona göre bişey yok neden uyarsınki gerekmi var uyarmaya
konuşma üslüpları kısmında haklısın biraz daha saygılı konuşabilirlerdi ama adam öyle yetişmiş onu değiştiremessin ama düzgün konuşanlarıda var arada çıkıyo
bide ehliyet konusuna değinmek istiyorum benim trafik ve ilk yardım bilgim var gibi bi cümleydi sanırım ama iş makinesi (dozer) içinde ayrı ehliyet gerekiyo onlarda trafik ve ilk yardım bilgisi alıyor fakat ehliyetsiz kullanıldıklarında onlarada aynı uygulama yapılıyor sence ehliyetsiz biri iş makinesi kullansa doğru olurmu
tamam kurslarda bişey öğretmiyolar bizim kurstaki hocaya activa kullanmayı ben öğrettim ama adam hoca olmuş naparsın ama ne olursa olsun sertifikayı almış bile olsan ehliyetini çıkartmadan araba kullanamadığın gibi b ilede A2 kullanılmaz bence yanlış fikirdesin umarım bana hak veriyosundur belki polislere kızgın olduğun için düşüncelerim yanlış gelecek sana ama bana göre doğrusu bu forumdaki çoğu kişininde bu şekilde düşüneceğine inanıyorum
kendine iyi bak sağlıcakla kal
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler