Honda Deauvill Alıp Paramla Nasıl Rezil Oluyorum. Okuyun.
Reklamlar
-
02.09.2008 de hONDA dEAUVİLL 2009 Model Motosiklet aldım.
Arkadaşta oldugu gibi bendede Sıfır motorda Debriaj problemi Cıktı.
Arkadaşın Motorunu parca oldugundan 3 sattte değişitrdiler. 1 ay sonra aynı bayıden bende aldım. Dedim bakın bendede cıkmaz değilmi tesadufutür. Ama motor SIcakken BU Arızayı yaptığından herhalde kontrolde cıkmadı.
10 KM GİTMEDEN 1-2 arası boşa gecmeme sorunu oldu. 350 km de Mototale bıraktım. Dedim sonucta hepsi Honda. Sıfır makınada arıza var . Honda sahip cıkar. Şikayet bölümüne yazılı sözlü birdiriler. Tık yok.
Bayı aramış hondanın elinde debriaj yok. 1-3 hafta arası parca gelebilirmiş.
22000 ytl verceksin . Motor arıza lı cıkacak. Hadı diyeceksin parca değişsin.
Elde parca yok. Tabi motorda. Honda markası dedik olayu bu.
Bu arada Güngör Motorda görüştüğümde abi gel sıfırdan sökeriz yine hallederiz işini dediler ancak HONDA Nerde. Niye Motoru Motoalden alıp öraya götüreyim.
Zaten motoru bırak geri dön arabaya in bin be bu durumlarda dolayı sinirler tepede. Nerde Honda.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Reklamlar
-
O kadar para verip, Honda ismine guvenip sifir motor alip, boyle bir sorun yasamak, anlasilamaz...
-
abi geçmiş olsun..geçende gürhan da bahsetti senin sorundan üzüldüm valla.. büyük markaların kendi ticari kimliklerini yine büyük tutabilmesi için böyle basit hatalar yapmamalıdır diye düşünüyorum..hiçmi parça yok honda merkez sök bi tane sıfır parçala motoru yedek parça olarak kullan..
neyse gçemiş olsun
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
kirki adlı üyeden alıntı
abi geçmiş olsun..geçende gürhan da bahsetti senin sorundan üzüldüm valla.. büyük markaların kendi ticari kimliklerini yine büyük tutabilmesi için böyle basit hatalar yapmamalıdır diye düşünüyorum..hiçmi parça yok honda merkez sök bi tane sıfır parçala motoru yedek parça olarak kullan..
neyse gçemiş olsun
İyi Motor yoktur. Arkasında güçlü servis ve Yedek parca olan Motor vardır.
Gerci Getir mOTORU yENİ makanadan Sökerim parcalayı dedi Güngör . Allah var. Ama neden Motoru
Motatalden alıp pendiğe götüreyim. Honda NERDE. yAZILI sözlü şikayetleri tınlayıp geri dönen yok. Motatalinde kabahatı yok. Parca yaratamaz. Motoru ordan almadım.
Üstelik Hondaya şikayette dedimki elinde olan bayı varsa ordan alıp verebilirsiniz. Dedimki yine Hondadır. İleride arıza tekrarlasa bile Hondada başım ağırmaz. Nitekim Cüneyt abinin deauvilinde şu anda bir sıkıntı yok .
-
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
İyi Motor yoktur. Arkasında güçlü servis ve Yedek parca olan Motor vardır.
Gerci Sök parcalayı Güngör Motor söyledi. Allah var. Ama neden Motoru
Motatalden alıp pendiğe götüreyim. Honda NERDE. yAZILI sözlü şikayetleri tınlayıp geri dönen yok. Motatalinde kabahatı yok. Parca yaratamaz.
Üstelik Hondaya şikayette dedimki elinde olan bayı varsa ordan alıp verebilirsiniz. Dedimki yine Hondadır. İleride arıza tekrarlasa bile Hondada başım ağırmaz. Nitekim Cüneyt abinin deauvilinde şu anda bir sıkıntı yok .
Debriaj değişeli 2000 km oldu. Neyse bakalım. Geri vermek içinde çalışmalara başlıyorum. Tüketiciyi sahipsiz sanmasınlar. Hondanın Kendisi Allahtan Burda.
Ya olmasa Ne olurdu.
Senin için en hayırlısı ne ise o olsun...
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
Hayret Güngör motorun sana böyle demesi bile şaşırttı beni.
Keza hiç iyi anılarım yok orada. Bana GS plaka kilitlemelerinin yanı sıra bana verilmeyen garanti belgemi almaya yolladığım arkadaşa da " Biz yılda bilmem kaç bin motor satıyoruz, Onunla mı uğraşıcam şimdi ben " benzeri cümleler kurmuş ve böylece gönlümü feth etmiş bir abimizdir.
Pazarbaşına gidiyorum artık.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Geçmiş olsun sbuyukkılıc!
Ben bu yazılanlara acayip şaşırıyorum.Çünkü Honda'nın müşteri mağduriyetindeki tepkisi hiç beklenmedik olmuş.Benim motorda çıkan arızaları,Kanuni sorgusuz bir şekilde telafi etti.Mesela arka jant göbeğindeki dejenarasyonu garantiden yeni jant vererek ortadan kaldırdılar.Buna benzer ufak tefek 2-3 arızayıda servis aracılığıyla ücretsiz giderdim.Şimdi 12.500km'de olan motorumun egzost'u patladı ve servise gidicem.Garantiden değişmesini talep edicem.Ve bu okuduğum başlık sebebiylede değişim olursa sürpriz olarak karşılıycam.22 milyar'lık motordaki arızada tabi kendisi gibi büyük olacaktır ama kendini büyük olarak konumlandıran bir markanın hiç bekletmeden bu problemi gidermesi beklenirdi.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Keza hiç iyi anılarım yok orada. Bana GS plaka kilitlemelerinin yanı sıra bana verilmeyen garanti belgemi almaya yolladığım arkadaşa da " Biz yılda bilmem kaç bin motor satıyoruz, Onunla mı uğraşıcam şimdi ben " benzeri cümleler kurmuş ve böylece gönlümü feth etmiş bir abimizdir.
Satış ve diğer şeylerde birşey olmadı. Oraya niye gitmedin dersen sahibinden comda fiyat 19.070 yazıyor. Bandrol harıctır demiyor. Bir baktım MTV yatmamış.
Ondan dolayı biraz kızdım. Yoksa aksesuara taksit v.s hepsini yaptılar.
Honda Ne yapar bilmem. İsterse Motor 2 sene yatsın. Ama forumlarda hep iyi hep iyiyi bilmesin motorcular. Başa gelen bu olaylarda konuşulsun
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
guler yuzun arkasında yatan eksiklikler - ilgisizlikler gerçekleşiyordu mototalde... Gerçekten değişik bir ilgi anlayışları war ben butun arkadaşlarımı oraya yonlendiriyordum 1 yıl içinde yaklaşık 8 motor alındı ordan ona ramen hala enteresan tavırlar... Bende artık karşıya Pazarbaşı honda ya gidiyorum.
-
Adana İl Temsilcisi
Geçmiş olsun sbuyukkılıc!Ben de bu yazılanlara acayip şaşırıyorum.Çünkü Honda'nın müşteri mağduriyetindeki tepkisi ilginç olmuş.hatırlarsanız deauville sayfasındaki yazılarınızı dikkatle okuyor ve inşallah allah banada bu motordan nasip eder diyordum.şu ana kadar deauville hakkında ilk defa bir şikayet yazısı okudum.gerçekten şaşırdım.üstelik arkadaşınızda da aynı sorunun olması,bende üretim hatası gibi bir şey uyandırdı.sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.sevgilerimle.
-
b+rk adlı üyeden alıntı
guler yuzun arkasında yatan eksiklikler - ilgisizlikler gerçekleşiyordu mototalde... Gerçekten değişik bir ilgi anlayışları war ben butun arkadaşlarımı oraya yonlendiriyordum 1 yıl içinde yaklaşık 8 motor alındı ordan ona ramen hala enteresan tavırlar... Bende artık karşıya Pazarbaşı honda ya gidiyorum.
Satın alana kadar "canım,cigerim,kardeşim" iken parayı verdikten sonra nedense direk sınıf düştük.
D&B ye gittim ama nedense orası da bana çok ciddiyet içinde işleyen biryermiş gibi gelmedi. Pazarbaşına gidiyorum artık pek bir şikayetim de yok.
Tabi honda bu durumda ama kawasakiye gittim. Er6 götürdüm usta bana soruyo bunun hava filtresi nerede diye. Ustaya yardım ettim resmen söküp takmada. Kawasakinin neden tutmadığını da o zaman anladım.
Bunlara oranla honda tabi ki iyi ama kötünün iyisinden öte geçemiyor
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
adanalı adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun sbuyukkılıc!Ben de bu yazılanlara acayip şaşırıyorum.Çünkü Honda'nın müşteri mağduriyetindeki tepkisi ilginç olmuş.hatırlarsanız deauville sayfasındaki yazılarınızı dikkatle okuyor ve inşallah allah banada bu motordan nasip eder diyordum.şu ana kadar deauville hakkında ilk defa bir şikayet yazısı okudum.gerçekten şaşırdım.üstelik arkadaşınızda da aynı sorunun olması,bende üretim hatası gibi bir şey uyandırdı.sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.sevgilerimle.
Valla bende cok döville alakalı cok topik cok site gezdim. Honda iyi firma olabilir. Ama sorun nerden kaynaklanıyor.
2 motordada aynı şikayet cıkması daha dıkkatli incenmeli ve sebebi müsteriye söylenmeliydi. Hondadan beklenen budur. Değiştir parcayı konuyu kapa. Bu olmamalı. Hondadan daha fazlasını hakediyor müşterisi.
Tabi parca varsa. Tabi aynı bayıden 2 motor ve ikisindede aynı arıza.
Müşteri tabi kıllanır. A z değil 22000 ytl vermişsin aksesuarlarıyla.
Onlara cok gelmeyebilir. Bize buyuk para. Kredı kartı Taksıdı ödenmedi daha.
.
Motosıkletle alakalı paşlayım larda iyidede olacak sorundada.
Bakacagız. Ne olacak göreceğiz.
Dün bir arkadaşa da sorduk onda birşey olmamiş mesala.
Gelişmeleri tabiki aktaracağım.
-
slm ben adanadn ümit bu siteye yeni kaydoldum ve tektek üyelere mesj atıyorum ve yeni insanlar tanyorum bölelikle herkesede yardımcı olmak isterim bnm kendi eksoz atölyem var hertürlü araba ve motor performance ve orjinal egzozları vardır.bir probleminz olduğunda beklerim msn adresim power_dime@hotmail.com iyi akşamlar
-
Her markada istisnai olarak böyle sorunlar çıkabilir.ama benim anlamadığım Türkiyedeki en geniş servis ve yedek parça ağına sahip markanın debriyaj için bu kadar bekletmesi.demek ki neymiş hondayı bu kadar gözümüzde büyütmememiz lazımmış.geçmiş olsun inşallah en kısa sürede motorunuza gönül rahatığıyla binersiniz.
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,arkadaşımızın Sorunu çoktan çözüldü !!!!!! Bilgilerinize.
-
Honda olsun yamaha olsun hangi marka olursa olsun arkadaşlar kendinizi kandırmayın her markada her zaman her parça bulunmaz bulunur diyen yalan söyler kimse kimseyi kandırmasın, herkez kendi kullandığı markanın fanatiği olmuş yok böyle bişey ya birşeyleri olduğundan farklı gösterip kendi kullandığı markayı öven diğer markaları kulaktan dolma bilgilerle yeren zihniyet gerçekten bildikleri içinmi konusuyorlar yoksa konuşmak içinmi konusuyorlar ona bakmak lazım, kötü marka yoktur hakkını aramayan tüketici vardır bunu sakın unutmayın... Marka denilen şey kolay yaratılmıyor, fakat büyük markalar ülkemizde yeteri kadar iyi temsil edilmiyor bu gerçek bununda sebebi hakkımızı arıyamamız ülkemizde o markayı temsil edenlerinde bunu bilmeleri
-
..hondanın şekerpınardaki depolarında en az 1 düzine deauvill yatıyor onlardan bi tane sökerek mototale yollayabilirlerdi bence siz direkt olarak kendiniz honda fabrikasına gidin parçayı oradan kendiniz isteyin yakinen ilgilendiklerini göreceksiniz. peki bu kesin çözüm mü diyeceksiniz ? ya da benim orada ne işim var ? onlar bana yollasın parçayı derseniz bende size maalesef tr deki bütün motosiklet üreticisi ithalatçısı firmalarda sorunlar ne acıdır ki % 90 oranında bu şekilde halloluyor..acı ama gerçek bu olay kesinlikle sizi aldığınız makinadan soğutmasın bence güzel bir tercih hayırlı uğurlu olsun..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
-
-
Merhaba. 2023'te parçalarda sorun olur mu?
-
İçimden acaba yamaha mı kaliteli yoksa Honda mı hangisi malına sahip çıkıyor diye düşünmeye başladım esnaf ahlakı diye bir şey kalmamış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)