Honda Deauvill Alıp Paramla Nasıl Rezil Oluyorum. Okuyun.
Reklamlar
-
darkshvein adlı üyeden alıntı
Merhaba. 2023'te parçalarda sorun olur mu?
Olur neden olmasın. Şu an geçmiş yıllardan daha fazla sorun var parça tedariğinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
asphaltkowboy adlı üyeden alıntı
..hondanın şekerpınardaki depolarında en az 1 düzine deauvill yatıyor onlardan bi tane sökerek mototale yollayabilirlerdi
Honda Türkiye'nin çalışma disiplinini veya etik problemlerini, global recall'ları Türkiye'de sümen altı etmesini falan sabaha kadar konuşabiliriz. Ancak bu yukarıda anlattığın hiç bir firmanın yapacağı bir işlem değil, az önce benzer sektörde bir firmanın süreç çalışmasından çıkmış biri olarak da söyleyebilirim ki ben firma sahibi olsam böyle bir işleme izin vermem.
Müşteri memnuniyeti çok kritik bir konudur, ancak bu marka çapında depodaki satılmak için bekleyen aracın parçası sök müşteriye gönder diye bir işlemi doğurmaz, doğurmamalıdır da.
Zamanın ötesinden gelen bir yanıt oluyor ama konu hortlamışken dikkatimi çeken bu noktaya değineyim istedim =)
Reklamlar
-
Böyle bir konu hortlatma yok
-
Tek merak ettiğim bu abimiz yaşıyor mu acaba
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Olur neden olmasın. Şu an geçmiş yıllardan daha fazla sorun var parça tedariğinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Honda Türkiye'nin çalışma disiplinini veya etik problemlerini, global recall'ları Türkiye'de sümen altı etmesini falan sabaha kadar konuşabiliriz. Ancak bu yukarıda anlattığın hiç bir firmanın yapacağı bir işlem değil, az önce benzer sektörde bir firmanın süreç çalışmasından çıkmış biri olarak da söyleyebilirim ki ben firma sahibi olsam böyle bir işleme izin vermem.
Müşteri memnuniyeti çok kritik bir konudur, ancak bu marka çapında depodaki satılmak için bekleyen aracın parçası sök müşteriye gönder diye bir işlemi doğurmaz, doğurmamalıdır da.
Zamanın ötesinden gelen bir yanıt oluyor ama konu hortlamışken dikkatimi çeken bu noktaya değineyim istedim =)
Madem hortlamış, istanbulda tavsiye ettiğiniz honda servisi var mı?
Bazı parçalar bulunmuyor el mecbur gitmem gerekecek.
Motor cbr125 eski kasa.
-
kryeck adlı üyeden alıntı
Motor cbr125 eski kasa.
üretiminden 10 yıl geçtikten sonra markalar zaten parça getirmeyi keserler 10 yıldan sonrası firmaya kalmış ister getirir ister getirmez zorunluluğu bitiği için el mecbur 2.el parçaya yönelmek zorunda kalıcaksın kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
o değilde bu konu uyandırılırken hiçmi düşünmediniz sitede 2008 doğumlu arkadaşlar üye olmaya başladılar adamlara ayıp olur el insaf
-
Bu arada konuyu hortlatan ben değilim ihale üstüme kalmasın sonra =)
kryeck adlı üyeden alıntı
Madem hortlamış, istanbulda tavsiye ettiğiniz honda servisi var mı?
Bazı parçalar bulunmuyor el mecbur gitmem gerekecek.
Motor cbr125 eski kasa.
Maalesef, kimsenin de günahına girmek istemem ama ben herhangi bir yetkili Honda servisinden olumlu bir şey duymadım.
Honda pazarda bu kadar hakim konumda iken 10 yıldan eski motorlara da parça getiriyor olma ihtimali var diye düşünüyorum, ama bunu yapması yeni motor satışına da engel teşkil edebilir diye getirmiyor da olabilirler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)