Bende 2 hafta sonra izmirden kayseriye tiger 250 yi getircem inş otobüs firmalarından birini bulup ucuz bi şekilde getiririm kayseriye !:..
Bende 2 hafta sonra izmirden kayseriye tiger 250 yi getircem inş otobüs firmalarından birini bulup ucuz bi şekilde getiririm kayseriye !:..
ne motorunu ne de bulunduğun yeri, ne de motorun alındığı şehri yazmamışsın.
sürerek gelsen ( yol riski artı yakıt+yemek ) 300 e denek gelebilir.
ben istanbuldan mersine gsr 600 ümü sürerek getirmiştim. çok keyif aldım ama yolda 1 radara girsem maaliyeti katlardım. o yüzden
otobanda 89'u ( polisten aldım bu hız limitini)
konya ovasında 70'i kolay kolay geçmedim.
yakıt olarak 130 tl civarında yaktım ( 984 KM )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
arkadaşlar bişey sorucam bu haremden adapazarına olan trende benim cup motoru götürebilirmiyim bu konuda bilgisi olan varmı fiyat ve götürülebiliyormu hakkında?
Bildiğim kadarıyla trenler artık büyük yük almayı bıraktı özellikle motorsikletleri diye duymuştum yinede gidip sorsan daha düzgün bilgi alabilirsin ama forumda tartışılmıştı bu konu ve almıyorlar diye hatırlıyorum.
Motor izmirdeydi istanbula getirmek için 600km lik bi yol gerekiyordu ve 200cc!
Tamam altımda bi 600cc olsa gözüm kapalı gelirim ama bu çin malı 200cc bi geçiş motoru
Buna rağmen İzmir Bandırma arası bir rota çizmiştim kendime, bakımlarını (yağ değişimi zincir temizleme karbüratör temizliği dişli temizleme balata kontrolu ve yağlama vs vs) yaptırıp yanıma bir avadanlık alıp tası tarağı toplayıp gezerek gelmeyi ve bandırmadan feribota binmeyi düşünüyordum.
Hiçbiri olmadı hiçbir masraf çıkmadı motor tanıdığımın tanıdığının tanıdığının tanıdığı vasıtası ile hiçbir ücret ödemeden bu gün istanbula geliyor
Geçiş motorum olduğu için harcayağım tüm para performans ve dış görünüşe olacak seneye bu zamanlara kadar biner ve satarsamda 400-500-600cc arası bir motorla yoluma devam edeceğim.
Bu benim ilk 250cc chopper motorumdan sonra 1. 200cc racing motorum olacak ve bundan sonra motor gücünü giderek arttıracağım.
Herkese iyi sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)