Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Led Neonlar

REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar ben motorumun altına led neon koymak daha doğrusu ışıklandırma yapmak istiyorum sizce hazır mı alayım yoksa kendim el yapımı mı yaptırayım bizim burda reklamcılar var ledle yazı yazan onlara yaptırsam olurmu büyük mercekli onlar normal led in 3-4 katı büyük baş parmağının ucu kadar büyük onlardanmı yaptırsam bana bi fikir verin ve bu ledler aküyü harcar mı ben sordum ama 1000 tanesi motorun stop lambası kadar bile yakmaz dedi sizce dogrumudur bide Angel Eye yapmak istiyorum görüşleriniz nedir?
    motor: ATV 110 kANUNİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondi 150MC
    Kardesm git bi oto aksesuarcıya
    neonuda,angel'ıda oradan al ugrasma derim..
    2 si max 40-50 ytle tutar..
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hazır al ben aldım benim motorda 4 tane 30cm lik mavi led neon var.

ön farın altındada bir tane çakar lamba var.gerçek flaş alır isen senin atv de çok güzel durur

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    led ile neon farklı şeylerdir
    neonu hazır almalısınız zaten...
    led ile yapılabilir de yaptırılabilir de...

Motosikleti
    Kanuni Merlin 150
    Neon, lede göre daha güzel ışık verir.Ama cam olduğunda kırılma olasılığı fazladır.Çapları değişiyor tabi 8mm.den22mm.kadar.Motor için genel olarak en küçük çapı yani 8 mm.daha uygun olur.Normalde cam yapımı bişey değilde,12 volt.trafo ile çalıştığı için pahalı oluyor.Mesela ben sana farlar için çifti 15ytl.Düz çubuk olarak istersen5-10ytl ye yaparım.Ama trafosu yok bizde.Normalde 30ile 50 ytl arası satılır herhalde.Led ise neona göre pahalı.led metresi 10ytl ile 20 ytl arasında.Kalite olarak yani.3-5 ytl yede var.Direk akü ile çalışıyor ama mtrsi pahalı.Neon kırılınca işçiliği uğraştırıyor,led ise bozulunca at çöpe.Led parası,bozulunca çok daha fazla zarar demek,neon öyle değil.Yenisi veya tamiri yapılır.Tek eksi yönü cam olması,kırılmaya elverişli olması.Bende o bakımdan ön kısma led döşedim.Durum böyle.

by1302 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 eNeS

hmm

merhaba dostum ben reklamcıyım ( zaferreklam) bence git oto aksesuarcıya ve elektirikçiye ordan hazır al derim
    Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54

Motosikleti
    Ramzey 125 cc scooter
    kardeş ben kendi angelımı kendim yaptım gayette hoş oldu bak resminide ekliyom düşünürsen tarifi konusunda link verebilirim.[IMG][/IMG]
    Ramzey 125 cc scooter

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı by1302 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba dostum ben reklamcıyım ( zaferreklam) bence git oto aksesuarcıya ve elektirikçiye ordan hazır al derim
    Reklamci oldugunuz belli zaten, kendi reklaminizi da yapmissiniz
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı umutddr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş ben kendi angelımı kendim yaptım gayette hoş oldu bak resminide ekliyom düşünürsen tarifi konusunda link verebilirim.[IMG][/IMG]
    Böyle ufak modifiyeler yapabileceğimiz biryer varmı.Servislerde böyle şeyler olmuyor haliyle.Sanayiye falanmı gitmek lazım.Kadıköy-kartal(ist)arasında bildiğiniz biryer varmı?
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Ramzey 125 cc scooter
    böyle ufak modifiyeler için hiçbiryere bakın aşağıda bi link veriyom orda adam nasıl yapıyorhttp://video.google.com/videoplay?do...N4WkjAL9uYS7DA

jaluzi çubuğunu praktiker koçtaş veya bauhaus tarzı yerlerden bulabilirsin ayrıca jaluzi çubuğu yerine sıcak slikon kullanabilirsin ben öle yaptım ama ledlerin arasına diot koyman lazım yoksa 12v da yanıyo.

Tabi birazda el becerisi lazım:D

işte buda benim yaptığım:
    [IMG][IMG=http://img234.imageshack.us/img234/6279/dsc00919kz6.th.jpg][/IMG]
    Ramzey 125 cc scooter

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)