Bende düşünüyorum, Trafikte motor kornasıyla kimse takmıyor walla..
Bende düşünüyorum, Trafikte motor kornasıyla kimse takmıyor walla..
arkadaşlar benim kornam arzıa yaptı mondial 150 hs scooter, servisin elinde orjinal korna yokmuş, bana bi oto tamircisi söyledi, git oraya ve salyangoz korna al gel dedi, yani bi araba kornası 5 ytl, onu taktı ve çok güzel oldu, sesi çok yüksek. orjinali gibi çılız değil ve kornaya bastığımda önümdeki insanlar arkalarına bile bakmadan bi korkuyla irkilip, büyük bir araç geldiğini zannederek kendilerini yoldan atıyorlar. aslında hoş bir avantaj bence, tavsiye ederim
şiddetle tavsiye ederim cbf de var abimin çok zevkli oluyo basmasıda
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
ben düşünmedim şimdilik görülmemezlik olmadı ama olması halinde düşünmeden havalı kornayı bile taktırabilirim.
Peki araba kornasını duyan sizi araba sanmaz mı? Mesela adamın sağından geçerken çaldın, adam aynalarda araba aradı ama bulamadı, sen de o an için kör noktadasın, adam herhalde öbür yönden geldi diye düşünebilir. Çünkü ses araba sesi... Avantaj yaratacağım derken dezavantaj oluşturmayalım? Ne dersiniz?
Ben geçen sene ferrari kornası taktırdım, ama diğer kornam da yerinde duruyor.
Torpidoda küçük bir klips yaptırdım, tek bir hareketle istediğimde eski kornaya döndürüyorum.
Tabiki eskisi çok cılız kaldığından pek kullandığım söylenemez. Kadiköyde trafikte insanların arkasından çalmamaya dikkat ediyorum, hoplayan zıplayan ardından küfürü basan olma ihtimali yüksek.. Ama akan trafikte çok faydasını gördüm.
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
ben de taktırmak istiyorum aslında, fakat hangisini alsam bir türlü karar veremiyorum. Şöyle 15-20 liraya bulabileceğim kaliteli kornaları tavsiye ederseniz sevinirim
dingdong)
www.şöyle 15-20 liraya bulabileceğim kaliteli kornalar.com
:bounce:
herhangibirmotorcu.com
Ewet faekedilmek için havalı korna bende taktım.Normalde ne yapsam yol vermiyolar dı şimdi kamyonet, otobüs, taksi ne olursa kernara çekilio.
güzel yöntem.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
bendede ferrari kornası takılı ve çok tatlı bisesi var basdığım zaman millet sağa sola bakıyo motordaan böle se çıkarmıdiye
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Kornası takanlardanım
bende yeni bir korna aldım motoruma eskisini cıkarrtım yenısını taktım jakları taktım çalışmadı acaba tersmi taktım dedım diğer türlü denedim bu sefer içinden zıııı zııı diye ses geldi calıstıramadım dedim olmucak eskisini takayım bari o da çalışmadı anlamadım acaba birşeylerimi yaktım ???
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
evet motosiklet kornasını kimse tınlamıyor taktım araba kornası hemde çift 2 adet ;)
nasıl taktın kardeş ben takamadım calmıyor şimdi üstündeki kornada calmıyor kornasız kaldım temelli
geçen bi arkadaşta gordum ıslık çalıo eed korna bildiğin ıslık çalıo çok hoşuma gıttı acep nerden buluruk?
1- Ucuza alan iki kere alir
2- Calisiyorsa kurcalama
3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez.
Arkadaşlar hazır konu hortlamışken bende bir soru sorayım.
Diyelimki böyle bir korna taktık. Bu yeni takılan kornayı tamamen bağımsız ayrı bir düğmeye bağlayabilir miyiz . Yani istediğimizde orjinal kornayı çalacagız.İstediğimizde de yeni taktıgımız kornayı çalacağız.
Mümkün mü böyle bir şey ?
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)