evet arkadaşlar bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere istanbul büyükşehir belediyesini adres bulma gibi özelliği olan çok işe yarar bir web tabanlı çalıştırdığı programı var.
bu programda yazdığınız adreslerden nöbetçi eczanlere hastanelere cami türbe kliseye varana kadar bir çok önemli ve tarihi yerleri bulabiliyorsunuz
çook uzun süredir saklayıp kullandığım bir exe'yi sizle paylaşmaya karar verdim pek çok yol öğrenebileceğiniz ve çok işinize yarayacak bir program..
istharita tıkla indir
zip içindeki dosyayı masaüstünüze çıkartıp direk çalıştırabiliyorsunuz yükleme felan istemiyor bu exeyi zamanında (2 3 sene önce) bir arkadaştan almıştım babasının yakın bir arkadaşı bu projeyi yöneten ekipteymiş.
programu kullanmak çok basit zaten bağlantısını
sehirrehberi.ibb.gov.tr bu adresede internet tarayıcınıza girerseniz karşınıza hiç bir farkı olmayan bi pencere açılacak programdakiyle...
adresi üzerinden yapmakta bu adreside açtığınızda aynı pencere çıkacaktır karşsınıza
sağ üstteki arama yazısını tıkladığınızda cadde sokak adı vs vs soran bi kısım çıkacaktır ve burada adlarını yazarken sadece ad kısımlarını yazını cad. apt. sok. gibi kısaltma yada adlarını yazmıyoruz...
güle güle kullanın buda benim hediyem olsun sanırım benden başka kimsede yoktu bu daha önce...
işte resim birde
sanırım ewimide öğrendiniz artık artçı olarak almaya gelebilirsiniz
üzgünümki sadece istanbul sınırlarını gösteriyor keşke her şehrin belediyesi yapsa böyle...
güle güle kullanın tekrardan...