Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Belediye Otobüsü

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kymco ck 125
    Büyük geçmiş olsun evet özellikle bu aylarda ve akşam üzeri iftara yakın insanlar daha agresif ve gergin oluyor yollar daha kalabalık oluyor ve dikkatler 2 kat daha fazla olması gerekiyor arkadaşalar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    İlkay:

HAklısın tamamen söylediklerinde fakat araç sahipleri bu konuda çok vicdanlı değiller,tek şöför 1000'lerce km yaptırıyolar insanlara

neden?

2. şöför parası vermesin diye,eeee ne oluyo adam yorgun argın gidiyo,aklında ay sonu gelmeyen maaş oluyo,evde avrat oluyo,bitmeyen yol oluyo,yani dikkatsizliklerin tümü oluyo,biz zinde insanlar olarak onlara dikkat etmeliyiz,çünkü hiç olumlu şartlarda çalışmıyolar,babanda şöförmüş sen daha iyi bilirsinn...

İnan ben bile bi kerede motosiklet üstünde 500 km yol yaptımm,ve son km'lerde etrafımda olan bitenden habersiz gidiyodum diyebilirim....Düşün bide onları..Ben zevk için yaptığım şeyden bi müddet sonra gıcık aldım,onlar mecburi oldukları işi yapıyolar,tabi bu onlara insanların malına canına kastetme hakkını vermez ama sonuçta insanız,devamlı alıcılar açık olamayabiliyoruz...
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    tabiki biliyorum eskiden şöfördü gerçi ama dediğim gibi çok şey öğrendim...

ki bu 1 ay önce geldiğim 72 günlük fiat işinde nalet bir 4x4 panelvan kullandım inanılmaz yollardan gittim öndekiler gazlayıp giderken arkadan sağlam bir şekilde gidip gruptan kopmamak için gaza basarken bir yandan kaza yapmamışsam elbetteki birşeyleri babama borçluyum bende büyük araç kullandım 35.000km ama işte bi yerden sonra kimsede saygı sevgi hoşgörü denen birşey kalmıyor yani gaza bassanda yarım saatte gidiyorsun basmasanda yarım saatte gidiyorsun sadece egolarımızı tatmin ediyoruz artık trafikte herkes bencil birer düşman olmuş diğer araçlara zaten ilerleyen bir trafiğimiz var denemez istanbulda....

yani şu nalet trafikte bile motor kullanmaktan zevk aldığım 2 şey var.
    1.si motorun verdiği o özgürlük duygusu
    2.si ise sıcak muhabbeti hoşgörüyü yardımlaşmayı bi tek motorcularda görüyorsun...
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Ben geçen günü benim ve araçların üstüne kıran bi otobüsü yumrukladım kozyatağında çıldırmamıştım hiç bu kadar geçmiş olsun aman dükkat

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara trafiğinde yaklaşık 10000 km beldiye otobüsü kullanmış olan bi motorcu olarak diyorumki,dikkat etmesi gereken onlar değil bizleriz,otobüste görüş alanı kısıtlı,durağa giriş yaparken yada şerit değiştirirken yada çıkış yaparken,otobüsün kuyruğu bi tarafa gidiyo,önü bi tarafa gidiyo,o arayada girmeye kalkarsan,ayıp edersin Dikkatli olalım,büyük araçlara saygı gösterelim...

Arkadaşa geçmiş olsun,en kötü kazası olur inşallah....
    Hadi canım hadi bunun arkasına sığınamaz bi adam sen gelde otobüscü gör adanada kaç tane belediye otobüsü var ???
    Hasan..

Motosikleti
    R1_8
    Vallaha hasan kaç tane olduğunu bilmem ama çok beaaa,sallasan değer o derece yanii

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaha hasan kaç ten olduğunu bilmem ama çok beaaa,sallasan değer o derece yanii
    Sallamana gerek yok diyim burda hep deyik gidiyoruz diyim sende anla
    Hasan..

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı headquarters adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sallamana gerek yok diyim burda hep deyik gidiyoruz diyim sende anla
    Allahtan otobüs şöförlüğüme laf etmedinn

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Geçmiş olsun.Önemli birşey olmaması sevindirici.Allah bir daha yaşatmasın.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    burası türkiye kardeşim ışıkta beklerken gelip arkadan çarpmadığına şükür
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Alıntı cem_ali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu deli oluyorum böyle haberlere,bende bugün fatih de giderken yanıma bi servis arabası yanaştı eleman korna çalıp bişler sölüyo arkadada kask vardı dedim heralde kask düşmek üzere onu sölüo,sağa geçtim kontrol ettim biiş yok...
    meher eleman ezilceksin diyomuş soradan jeton düştü ulan dedim yakalim şunu artık allah neverdiyse... sonra dedim akşam akşam iş almim başıma yoluma devam ettim...
    Plakasını alıp karalisteye alsaydın... Bi daha ola ki ras gelirsen jop, musta allah ne verdiyese artık...
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

by1302 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 eNeS

ss

geçmiş olsun kardeş
    Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    İyi ki arkadaşına birşey olmamış, sakatta kalabilirdi. Büyük geçmiş olsun.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    geçmiş olsun böyle ayıları torpille işe alırlarsa olacağı budur aldıkları maaşı bilen yoktur büyük bir olasılıkla, doktordan mühendisten fazla para alıyor 2600 ytl aylık maaşları var birde sinir yapıyorlar

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    oha o zaman bende otobüs şöförü olayım :D ehlieti için yaşımı doldurup ahaha
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    geçmiş olsun
    lifan 100

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oha o zaman bende otobüs şöförü olayım :D ehlieti için yaşımı doldurup ahaha
    öyle kardeşim yapacak bişey yok malesef..

benim babamda kaç yıllık kamyon kullanıcısı ve agır vasıta kullanıo.. tek bi kazası var oda izmir yeni garaj kavsagında sabah erken saatte bi tırla kafa kafaya girmişlerdi..

ama allah korudu kamyonun kafasında sadece babamın oturdugu yer hariç diğer yerler ezildi allah korudu işte..

dicem siz ne kadar dikkat ederseniz edin birileri sizi buluo..

benim babam motorlara hep dikkat edıyo..çünkü dıoki : BİZİM KAPORTAMIZ VAR AMA ONLARIN YOK
    OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler