Merhaba Arkadaşlar bu H'lı farlar her motora oluor mu mesela RX115 oluyosa kaç H yada Kaç kelvınlık olur ?
Merhaba Arkadaşlar bu H'lı farlar her motora oluor mu mesela RX115 oluyosa kaç H yada Kaç kelvınlık olur ?
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
ben açıkçası halojen far terch etmem ettirmem çünkü yolun görüşünü çok arttıran birşey değil yağışlı havada görüşün dahada kötü oluyor diye biliyorum
arabadan kullandığım kadarıylada normal bir fara göre memnun kalmadım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ya ama goruntusu cok guzel antalyada oldugum ıcın buraya cok kar falan yagmaz kurudur buralar sorumun cevabını bılen var mı
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
bu H lerin bir sürü modeli çıktı zaten çakma dolu piyasa:(
başlı başına çok karışık bir olay
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
çakma ampullere hiç bulaşma karşıdakinin gözünü alır yarı yolda bırakır karşıdan boyna sellektör yersin
Mtec 6000k ve mtec 8000k ampuller var 6000k beyaz 8000k bıraz daha maviye dönük ve şık bır goruntu verır.Senın alacagın 6000k lık mtec ampul olabılır.25-30 ytl ye motosiklet aksesuar satan yerlerden bulabilirsin.
üssü var,üstü yok
Ammaaa ; Aküyü cabucak bitiriyorlar !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
alma kardeşim.ssadece bunu söyliyim.dün parçacımla muhabbet ediyoduk.biri geldi h lerden istedi.adamada alma dedi.müsteri güzel görünüyo die alıyorum dedi.o zamn benm başımı ağrıtma sonra,ben uyardım dedi
Orgazma Dudak Büktürür
Ben aldım M-Tech h4 60/55 çok güzel aydınlatması takalı 3 gün oldu ama bir tek dün kullandım çok fark ediyor diğer ampule göre
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
valla fark ediyor ama uzun yolda uzunlarını yaktınmı görebildiğin yerden daha uzağını göstermiyor sana halen aynı uzaklığı görüyorsun işte esas kötü olan yanıda bu bu farların...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
H'lı farları Hayırlı İftarların bi kısaltması gibi algıladım lan bir an..
oyy oy .. saat kaç bu arada..
O H modelleri sana uymaz kadir boşuna heveslenme
12 volt değil senin tesisatın 6 volt
6 voltluk H far yok malesef
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
benım tesısat 6 V muş pekı bu tesısatı 12 V yapamazmıyız yada guclendırı falan gıbı seler var mıdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)