Yeni motor alıcam ve tecrübeli değilim
Reklamlar
-
Merhabalar bana antrenmanlarım uzak mesafede kaldıgı için motor lazım daha önce motor çok az kullandım sizler ne önerirsiniz bütçem 3 bın ytl kadar olabilir sizce scooter mı alayım yoksa motorda olabilirmi ayrıca kanuni iyimidir
yardımlarınız için tkler şimdiden
Reklamlar
-
kanunimi satıyorum 5100 km de ilgilenirsen diye.yok dersen yardımcı olayım diye soyluyorum kanuni alabilecegin her türlü çinden daha iyi saglamdır.tavsiye ederim.
-
ybr 125 iyi gider azda yakar scooterlar çok yayıkıyor birde ufak teker olduğunadan ben sevmiyorum ama yineden insanın ayağını yerden kesiyor
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
-
verilerin yetersiz gibi sanki. daha açıklayıcı olabilirsen öneriler artacaktır. ayrıca bu konu üzerinde yazılmış onlarca topic mevcut dilersen arasından birisini seçerek kendine uygununu değerlendirebilirsin
-
scoter al bencede 2.el 600-700ytl e bi dene trafikte
-
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza
Hemen önerilerime geçiyorum ; 3000 YTL iyi para... Arkadaşlar YBR 125 demişler ; doğru bir seçim.. Ybr ile dağ bayır gezersin; az yakar ; sıkıntı vermez...Ama tip olarak Naked modeldir..
Kanuni ye hiç bulaşma arkadaşım ; başına sıkıntı alırsın !!!
Daha değişik olarak Honda CBR 125 önerebilirim sana...
Scooter olmaz mı ; o da oLur ama baslamısken düşük hacimli vitesli ile baslaman daha mantıklı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
ne ybr abi git aql abi mondial 150 zc motora bakarsan hiç bir şey olmaz adam motorun iflahını kesiyo sonra hay ben bu çin mallarının diyo abi mtora bakarım diyosan 150 zc 1.950 fiyat haydi hayırlı tıraşlar
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
yavrumalikem ybr daha dayanıklıdır,daha uzun süre gider.Tabi mondiale de bakarsan uzun süre dayanır ama ybr kadar sağlam olamaz bence..
Ybr al bak keyfine arkadaş hem vitesli motor iyidir.Çabuk alışırsın büyütürken sorun olmazvitessiz motor bisiklet sürmekten kolay..
-
ybr nin her yerini sök sonra topla bu işlemi 10 kere dene her parca yerine olur marka ismi vermiyim çinli scooterlerde bi grenaji sök takana kadar.... Sana bi ybr iyi gider daha ybrnin hızı kesmezse apachede güzel ikinci el temiz bişeyler alinir 3 bine
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
abi ne kadar ekmek o kadar köfte mondi kaç para ybr kaç para
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
ben sana cbr 125 oneririm
-
arkadas madem kısa mesafe madem zevk ıcın almıyosun al bı yuzluk cup model türk çin farketmez bence cok kullanıslılar debrıyajsız 4 vıtes ben 100 kıloyum 90 vuruyo hemde cookk azzz yerrrr
-
chopper tarzı, az yakan, sağlam bi makine düşünürsen(mt den biri alırsa çantaları da hediye edeceğim):
http://www.sahibinden.com/cok_temiz-...XQQdisplayitem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler