arkadaşlar ehliyet alacak olan A2 B C D E fark etmez motor bölümü mezunuyum motor sınavı için özel dersi verebilirim isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler
Merhabalar, ben de şimdilerde aynı dertten müzdaribim. Bu hafta bir ehliyet kursuna başladım. Dün ilk direksiyon sürüş dersimi aldım. Elektronik sınava gireceğim, en kısa sürede ehliyetimi almak istiyorum, fakat kursun motorlarını hiç beğenmedim. Hoş, bu yorumu yapabiliyor olmam için daha içli dışlı olmam lazım motorlarla. Fakat sorun olduğunu düşünüyorum. Daha önce motora birkaç kez binmişliğim var, benim bildiğim motorun kendi dengesi olmalı. Fakat kullandığım motorun dengesi neredeyse hiç yoktu ve kaldı ki dersim başlamadan önce bir sorununu çözmeye çalıştılar motorun, neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum yine de. Motoru kaldırdığım aynı kuvveti direksiyona uygulamama rağmen, direksiyonun kendi kendine yaptığı manevralar vardı. Gerek sorun benden kaynaklı olsun gerek motordan, benim anladığım şey özel ve birebir diers sayımı kendi kendime arttırmam gerektiğim. Ben de güvenli motor sürmeyi bilip bana öğretebilecek, pratik yapmama yardım olabilecek birini arıyorum. Ve motorum da yok. Umarım buralardan biri çıkar.
- Honda sürüş eğitimi
- Yamaha Sürüş Eğitimi
- Smart Riding Academy/
- KTM Eğitim
- Motorun Academy
- BMW academy
bunlar benim ilk aklıma gelenler. özel dersten çok eğitim kurumlarına başvurmanız daha iyi olacaktır.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Özel ders falan anlamam ama gel ben sana öğreteyim yada saati 40,50 liradan ders veririm diyenlere bulaşma .
Olurda düşer edersin bir tarafını incitir kirarsan hem kendi başını hem sana eğitim veren kişinin başını yakarsin . Profesyonel kurumlardan al eğitimini 'EGİTİM ALDİM ' dersin .
Hee eğitim vermek için belgesi olan sertifikası olan kişiden eğitim alırsın o ayrı . Ben sana öğretirim kanka ne olacak gaz,fren,vites diyen adama bulaşma bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)