Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

1.98 Arkadaşa Başlangıç Motoru?

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    XT660 veya 650GS olabilir.
    Aprilia Pegaso da bakabilir.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    paris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660X 2009
    XT660 veya MT-03 öneriyorum eğitimi aldıktan sonra başlangıçta sorun olmayacağını düşünüyorum.

Benim boy 1.92. Bence motosiklette uzun boylular için asıl problem oturuş şeklidir. Yani genellikle ayakları koyacak yer, dizler ve aynaya eğilmek problem oluyor. Genelde Uzun boylular için chopper modelleri tavsiye edilir. Çünkü vitesli motosikletlerde ayakları etkili kullanabilmek yani motosiklet üstünde rahat olmak önemlidir. Başlangıç için en fazla 250 cc motor tavsiye edilir, fakat racing 250 cc ile chopper ya da scooter 250 cc motoru aynı performansı göstermiyor. Başlangıç olarak düşük CC'li bir chopper ile başlayıp, 600 cc enduro'ya geçilebilir. Racing, Supersport tarzı kesinlikle uzun boylulara gitmez. (Biraz denedim olmadı) Maxiscooter düşünürsen Burgman, SYM GTS 250, Kymco Xciting tavsiye ederim, geniş ve rahatlardır. Ama bütçeniz ve sürüş tecrübeniz varsa BMW, Kawasaki'nin KLE500 enduro modelleri sana yeter de artar bile..

Sonuç olarak motosikleti kendinize uydurmaya çalışmayın yoksa 1 ay sonra satılığa çıkarırsınız Motosiklet size uysun Bayilarde bakıp denemek bedava..
    [COLOR="royalblue"][B]Live Free and Die Hard[/COLOR][/B]

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    Xt 660 dediğim gibi
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

ben 1.94 boya 90 kilo ağırlığa sahibim Yamaha YBR 125 kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım ama fazerin yanına yoldaş arıyorsan fiyatta da çok fazla yukarı çıkamam diyorsanbenim önümüzdeki sene tercih edeceğim Kawasaki er-6n abs yi düşünebilirsin fazer kadar çok yakmayacağını mt-03 ten az titreşime sahip olacağını TAHMİN ediyorum fiyatı da 10,000 euro civarı. benim YBR ile fotolarımı görmek istersen MT ANTALYA bölümüne girersen 96-105 sayfaları arası bol bol fotoğraflarım mevcut

Motosikleti
    mondial 150 zat
    bence chopper daha ii olabilir

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)