ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ONCELİKLE BENDE MONDİAL 151 RS VAR VE 0 DAN 100 KM HIZA SÜPER CIKIOO FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM
ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ONCELİKLE BENDE MONDİAL 151 RS VAR VE 0 DAN 100 KM HIZA SÜPER CIKIOO FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM
aynı motor bendede var 110 u görüyosan şükret bu hızın üstünede çıkamazsın zaten yokuş aşşağı salmadığın sürece
ya sev ya terket...
senin 110 dedigin hız aslında gerçek olarak 80 km hızdır,
normalde de 110 u geçmez
98 Beygir.....
son hızı odur zaten..
100den fazla gitme derim ben..
çin malı bir motora biniyorsun ve ne kadar hızlı kullanıp motosikletini titretirsen o kadar vidan gevser..
motor dokulur..
bence amacın hız ise motorunu degıstır..
yok ben trafikte milletten arda kalmıyayım bastımmı gıtsın yapıssın diyosanda 110 max. kardesım daha gitmez bu motor
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
saolun arkadaşlar saten viraşlı yolda asılmam gaza ama 110 max sati aman varsın gitmesin seneye deiştirim inşlh çok teşekkurler
tabiki faydası olur ama şöyle bi durum var piyasada 20 30 liraya satılan sözde iridyum bujilere denk gelirsen hiçbi faydasını görmezsin ama orjinalini bulursan epey bi güç katar motora he bu arada hiçte ucuz bişey değildir iridyum yerine hava filtresini tavsiye ederim 100 kr yakıyosan en fazla 11o krş yakarsın ki fazla bi fark değil
ya sev ya terket...
bu aletle 110 nu geçtihinde madalyanı ne renk istiyorsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
bi arkadaşım karbiratör ayarıyla oynayıp hava filitresini de çıkarınca 120 yaptığını söylüyodu ama hiç tavsiye etmem.hem motorun ömrünü bitirirsin hemde ani bi durum sözkonusu olduğunda motoru durduramazsın.151 rs için 90km hız yeterli bence.
herkese selamlar bende 150 hs ver 2 kişi 110km hızı görüyorum ve bugün denedim onuda en fazla 5km 10km daha giderdi ama motorda hakimiyet bitiyordu 5km 10 km daha gitse bişey olmayacagi için kendi hayatımı da arkamdaki arkadasında hayatınıda tehlikeye atmamak daha iyi motorun 10 km eksik gitsin ama tekerin yere bassın yeter 110 km hızla bi çukura girsen sonunu sen düşün belki şans eserin sag kalırsın bu motorların amacıda hız için deyil şehir içinde ideal bir motor saygılar.
ya makinenin ciğeri o kadar dahası ile ugrasma deviri o kadar daha fazla gitmez.... daha fazla istiyosan tiner karıştır benzine ama bi defa yapabilirsin ancak
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
memleketimin tamircileri mobiletim 100 yapsın,scooterim 120 yapsın,cup um 150cc olsun,5 vitesli çin motorum tek teker 50 metre gitsin
scooterim lastik yaksın derken dükkanlarına 2. katları çıktılar çinlileride ihya ettik
haa bide 180cc ye çıkartılan scooterleri saymıyorum.. motor diil at olsa çatlar
bu kadar sıkıştırmaya
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
az kanaatkar ol aslan.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
çok saolun arkadaşlar anladımki 100 km hızı geçmicem oqe bilgileriniz için teşekkür ederim ama bnimki bir tutku canım sıkıldıkça motoruma ne yapsam die düşünür yaparım bişeyler oyuzdende yapmadan bi sorıyım dedim iyikide sormuşum çatlat manın luzumu yoq
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)