uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama
uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
O eksozun diğer kelepçesini taktır biraz daha böyle gezersen yakında eksoz boğazı çatlar veya silindir kapağındaki saplamalar keser
Onları çıkarmakta nereden baksan 30-40 ytl tutar haberin olsun
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Emrah;
Hakan'dan aldığımız performans hava filitresi bu makinaya ne gider ama..Di miii?
Bende hâlâ 3 tane duruyor..
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ce-filtre.html
.
motorunun 150 cc diye geçemiyo olabilirmisin 110 u
yaa arkadaşım sen bu motorda okadar gittiğne dua et 100 ken 110 istemişin 110 ken daha fazla istersin buda kesmez 130 istersin aynı dert bendede var ama 100 yetiomu genel olarak bence evet zaten 80 90 dedinmiydi tirtir titriyoz dimi 120 gitse üstünden atar bu motor bizi
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
daha ne istiyorsun 110 km öpte basına koy benim 125 lik 90 a 2 kişi eğimli yolda çıkarken yanıo
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
NOS taktırrrrr
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
senin altındaki motordan kayin çonun altında vardı acil bir yere çıkmam gerekti motoru ödünç almıştım benim motor ozaman servisteydi eve uradım kaskı taktım allah tan iyiki takmışım şimdi yazı yazıyosam kask sayesinde burdayım ve yazıyorum... sen hiç herhalde kaza yapıp kafandaki kaskın yere sürttüğü andaki sesleri duymadın allah yaşatmasın.bunların tekeri ufak olduğundan altından bir çıkıyor özellikle dönüşlerde birazda hızlıysan alla allah o asfalt senin bu kaldırım benim kaydımmı kendini birdaha toplayamıyosun sakın bidaha 100km bile çıkma bence... benden sana sölemesi
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
takılıidi saten ama contsı (egzostla kelepce arsındaki şey) eridi duman duman orjinal conta deildi onu sokmuştüm ozmanda yıkadım fln resim cektim var yani saol yinede
inanmassın ama 120 gittim tada gidiodu ama bıraktım forum aklıma geldi biraz once 1 saat once fln arki tuturdu otobana cık diee cıktım asıldım düz yolda boştu da yol nese 120 dedi titremiodu atmadıda üstünden sesi değişi okadar ama hız tavsiye etmem arkinin gazınageldim walla
saol biliorum bbir senedir ustundeyim duzde asılırım anca yani zizde bni zır uçma meraklısı zannettiniz bn hızdan korkarım 40 yılda 1 kere basarım oda millet gaz verirse bn dikkat çekmek amaçlı taktım egzozu
saol bn o dediin yerleri hergun bagıyorum saten resim den annaşılmaz ama yinede saol bidaha baqıcam bi gevşemişmi içime kurt düşürdün
kırmızı olsun
canım kardeşim 100 km hız yeterde artar bendede 150 hs var valla ne yalan söyleyeyim 2 kişi 110 u gördüm seninkide yapar ama ne gerek var boşuna para harcama derim saygılar
bende motorA Arkadaslar performans filitre düşünüyorum ama bi türlü kargo ödemeli olarak satın alabilicem site bulamadım
Bende Mondial 125 RT var.Bundan 5 ay önce benimki tam 102 yi gördü.
yat motorun üstüne
Orgazma Dudak Büktürür
Benim motor 110 basıyor üstünde jsv performans hava filtresi var ama 120 gidebilir oda çok çok zorlarsan gerek yok
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
motoru zorlama bne kardeşim bendede zat vardı egzoslu filan 120 görüyordum ama motor yıpranıyor hız yapılacak motor diil ki bunlar
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)