Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yardım Edin Bana

REKLAM ALANI

uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı manyaq151rs adlı üyeden alıntı Mesajı göster

uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama

Zorlamaya valla niyetim yok..

Zorlayınca başıma gelecekleri tahmin ediyorum ben Suatcığım...

Yanlız senin şu makinanın arka göbek civatasına ve kelepçeye baktırıver bir ara..Çıkacak gibi duruyor..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O eksozun diğer kelepçesini taktır biraz daha böyle gezersen yakında eksoz boğazı çatlar veya silindir kapağındaki saplamalar keser
    Onları çıkarmakta nereden baksan 30-40 ytl tutar haberin olsun
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O eksozun diğer kelepçesini taktır biraz daha böyle gezersen yakında eksoz boğazı çatlar veya silindir kapağındaki saplamalar keser
    Emrah;

Hakan'dan aldığımız performans hava filitresi bu makinaya ne gider ama..Di miii?

Bende hâlâ 3 tane duruyor..

http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ce-filtre.html

.

Motosikleti
    keeway150 sl
    Alıntı manyaq151rs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ONCELİKLE BENDE MONDİAL 151 RS VAR VE 0 DAN 100 KM HIZA SÜPER CIKIOO EGZOSU DEİŞTİRDİM ONDAN AMA SONHIZI DEİŞMEDİ 110 GEÇEMİYORUM BU BENİ SİNİR EDİYOR SİZCE NEDEN GEÇEMİYORUM 110 UU ???? NOLUR TECRÜBESİ OLAN OLMAYAN HERKESİN FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM
    motorunun 150 cc diye geçemiyo olabilirmisin 110 u
    yaa arkadaşım sen bu motorda okadar gittiğne dua et 100 ken 110 istemişin 110 ken daha fazla istersin buda kesmez 130 istersin aynı dert bendede var ama 100 yetiomu genel olarak bence evet zaten 80 90 dedinmiydi tirtir titriyoz dimi 120 gitse üstünden atar bu motor bizi
    [COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    daha ne istiyorsun 110 km öpte basına koy benim 125 lik 90 a 2 kişi eğimli yolda çıkarken yanıo
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    NOS taktırrrrr
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrah;

Hakan'dan aldığımız performans hava filitresi bu makinaya ne gider ama..Di miii?

Bende hâlâ 3 tane duruyor..

http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ce-filtre.html

.

Gitmezmi abi hem sesi değişiyo hemde performans artıyo
    Hemde öyle içi boş eksozlar gibi sadece ses yapmıyo hissedilir fark oluyo motorda
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Gitmezmi abi hem sesi değişiyo hemde performans artıyo
    Hemde öyle içi boş eksozlar gibi sadece ses yapmıyo hissedilir fark oluyo motorda
    Şuan bende motosiklet yok Emrah..
    Bilirsin scooter pek benim tarzım değil..

Bu filitrelerden de elimde 4-5 tane (tam hatırlamıyorum) olacak..
    Aklında bulunsun isteyen olursa verelim..

Piyasada da kalmamış duyduğuma göre..

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    senin altındaki motordan kayin çonun altında vardı acil bir yere çıkmam gerekti motoru ödünç almıştım benim motor ozaman servisteydi eve uradım kaskı taktım allah tan iyiki takmışım şimdi yazı yazıyosam kask sayesinde burdayım ve yazıyorum... sen hiç herhalde kaza yapıp kafandaki kaskın yere sürttüğü andaki sesleri duymadın allah yaşatmasın.bunların tekeri ufak olduğundan altından bir çıkıyor özellikle dönüşlerde birazda hızlıysan alla allah o asfalt senin bu kaldırım benim kaydımmı kendini birdaha toplayamıyosun sakın bidaha 100km bile çıkma bence... benden sana sölemesi
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı dragstar. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin altındaki motordan kayin çonun altında vardı acil bir yere çıkmam gerekti motoru ödünç almıştım benim motor ozaman servisteydi eve uradım kaskı taktım allah tan iyiki takmışım şimdi yazı yazıyosam kask sayesinde burdayım ve yazıyorum... sen hiç herhalde kaza yapıp kafandaki kaskın yere sürttüğü andaki sesleri duymadın allah yaşatmasın.bunların tekeri ufak olduğundan altından bir çıkıyor özellikle dönüşlerde birazda hızlıysan alla allah o asfalt senin bu kaldırım benim kaydımmı kendini birdaha toplayamıyosun sakın bidaha 100km bile çıkma bence... benden sana sölemesi
    Neyseki şimdi draqstarina kavustun öyle çin işi şeylerle ugraşmazsin Sana bi Ybr satamadik
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

takılıidi saten ama contsı (egzostla kelepce arsındaki şey) eridi duman duman orjinal conta deildi onu sokmuştüm ozmanda yıkadım fln resim cektim var yani saol yinede

Alıntı nf500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunun 150 cc diye geçemiyo olabilirmisin 110 u
    yaa arkadaşım sen bu motorda okadar gittiğne dua et 100 ken 110 istemişin 110 ken daha fazla istersin buda kesmez 130 istersin aynı dert bendede var ama 100 yetiomu genel olarak bence evet zaten 80 90 dedinmiydi tirtir titriyoz dimi 120 gitse üstünden atar bu motor bizi
    inanmassın ama 120 gittim tada gidiodu ama bıraktım forum aklıma geldi biraz once 1 saat once fln arki tuturdu otobana cık diee cıktım asıldım düz yolda boştu da yol nese 120 dedi titremiodu atmadıda üstünden sesi değişi okadar ama hız tavsiye etmem arkinin gazınageldim walla

Alıntı dragstar. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol biliorum bbir senedir ustundeyim duzde asılırım anca yani zizde bni zır uçma meraklısı zannettiniz bn hızdan korkarım 40 yılda 1 kere basarım oda millet gaz verirse bn dikkat çekmek amaçlı taktım egzozu

Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Zorlamaya valla niyetim yok..

Zorlayınca başıma gelecekleri tahmin ediyorum ben Suatcığım...

Yanlız senin şu makinanın arka göbek civatasına ve kelepçeye baktırıver bir ara..Çıkacak gibi duruyor..
    saol bn o dediin yerleri hergun bagıyorum saten resim den annaşılmaz ama yinede saol bidaha baqıcam bi gevşemişmi içime kurt düşürdün

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu aletle 110 nu geçtihinde madalyanı ne renk istiyorsun
    kırmızı olsun

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    canım kardeşim 100 km hız yeterde artar bendede 150 hs var valla ne yalan söyleyeyim 2 kişi 110 u gördüm seninkide yapar ama ne gerek var boşuna para harcama derim saygılar

Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim 100 km hız yeterde artar bendede 150 hs var valla ne yalan söyleyeyim 2 kişi 110 u gördüm seninkide yapar ama ne gerek var boşuna para harcama derim saygılar
    saygılar saten artıq yetioo buhız bn sadece bi sordum çok memnunum 100 ü geçmiorum artıq saygılar

Motosikleti
    YOK
    bende motorA Arkadaslar performans filitre düşünüyorum ama bi türlü kargo ödemeli olarak satın alabilicem site bulamadım

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Bende Mondial 125 RT var.Bundan 5 ay önce benimki tam 102 yi gördü.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    yat motorun üstüne
    Orgazma Dudak Büktürür

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Benim motor 110 basıyor üstünde jsv performans hava filtresi var ama 120 gidebilir oda çok çok zorlarsan gerek yok
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

zargana_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cenix 18 vites bisiklet:)
    motoru zorlama bne kardeşim bendede zat vardı egzoslu filan 120 görüyordum ama motor yıpranıyor hız yapılacak motor diil ki bunlar
    İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
    AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
    (özlü sözler)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler