hayallerim gerçek oluyor !!!
Reklamlar
-
18 yaşına adım attığım 5 gün oldu ve sonunda ehliyet kursuna bu gün kaydoldum ..
büyük bi ihtimal direksiyon sınavına ''mondial 125 kt '' ile gircem fakat daha önce hiç vitesli motor kullanmadım önerileriniz varsa yazarmısınız
şimdiden teşekkürler.........
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
Reklamlar
-
Önerim ne olcak bı tanıdıgın varsa sana vıteslı motor kullanmayı ogretsın yada yakınında bırınde varsa al ogren...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
kursun sana direksyon eğitimi vermek zorunda ama sen yinede bi tanıdığından 1 2 saatlik eğitim al derim
-
hayırlı olsun..
bir tanıdıgın yardımıyla pratik yap..
Kt 125 kolay motor ama rahat kullanırsın
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
1 sene Boşuna Beklemişin !!
Neden mi 17 yaşnda alabiliyorsun ehliyetini
Belki motorun vardı veya yoktu 1 sene ehliyetsiz boşuna gezdin
Sucun araştrmamak...
hayırlısı olsn bu arada..
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
-
by1302 adlı üyeden alıntı
18 yaşına adım attığım 5 gün oldu ve sonunda ehliyet kursuna bu gün kaydoldum ..
büyük bi ihtimal direksiyon sınavına ''mondial 125 kt '' ile gircem fakat daha önce hiç vitesli motor kullanmadım önerileriniz varsa yazarmısınız
şimdiden teşekkürler.........
18 yas demissin 1990 lıysan 1 fazla beklemssin....
Hea vitesli motoruda kurs taki ögretmene söyle sana yardımcı olur ögretir
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
17 Yasını doldurgun gun yanı Dogum gununden ertesı gun ehlıyete yazılabılırdın...Ama 18 yasına adım attıgım gun dedıgıne gore 17 dolmus yanı dogru...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
...
hepinize tavsiyeler için teşekküler 1991 doğumluyum ve ehliyet şimdi labilioyurm
>>>ALINTI : 2918 sayılı Trafik Kanununa göre A2 sınıfı ehliyet alabilmek için en az 17 yaşını bitirip 18'den gün almak gerekmektedir.
herkese iyi günlerr
>>>>Adapazarında bana ders verebilecek biri varsa please )<<<<<
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
-
-
inş
inşallah dilediğin gibi olur
-
-
eğitim konusunda değil de,sınavda birşeye çok dikkat etmeni tavsiye ederim. Adapazarında tüm ehliyet alacaklar acemiler, sınavda aynı anda aynı yolda bulunuyorlar.Yani acemi tır şöförleri, otobüsler, arabalar, sınav sırasında etrafın onlarla dolu olacak. O nedenle çok dikkatli olmanı tavsiye ederim. Sınava ben de adapazarında mondial le girdim, tam ben dönüşe hazırlanırken sağolsun önümdeki otobüs düz yolda tekerleri kitleyip durunca, az daha arkadan yapışacaktım, frenleri iyi değildi motorun, son anda zor durdum. Yani ezilmemek için çok dikkatli olmalısın
-
!!
arkadaşlar bana biri dedide bende 125cc lik scooter var sınava onla girebilirsin dediler .. böle bişi olabliyomu kursa daha böle bişi söylemedim ama yardımcı olursanız iyi olur :D
-
by1302 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bana biri dedide bende 125cc lik scooter var sınava onla girebilirsin dediler .. böle bişi olabliyomu kursa daha böle bişi söylemedim ama yardımcı olursanız iyi olur :D
benim arkadaşım kendi honda beat i ile girdi paşa paşa, rahat rahat geçti sınavını, aldı ehliyetini. muhtemelen heryerde kabul ediliyordur.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
-
hmm
o zaman ben kursa söliyim böle bişi varmı die varsa kendi motorumla girerim benim için daha iyi olur
teşekkürler
-
bende sınava kendi skutırımla girdim,100 aldım=)) skutırla giriliyosa hiç kasma gir.. Sonuçta motoru ehliyet kullanmıyo.. Ehliyetini al ekiplerle aran iyi olsun,sorun yaşama.. Ondan sonra adam akıllı bir eğitim alırsın
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
oumar adlı üyeden alıntı
bende sınava kendi skutırımla girdim,100 aldım=)) skutırla giriliyosa hiç kasma gir.. Sonuçta motoru ehliyet kullanmıyo.. Ehliyetini al ekiplerle aran iyi olsun,sorun yaşama.. Ondan sonra adam akıllı bir eğitim alırsın
sakaryada benim girdiğim sınavda, kimseyi kendi motoruyla kabul etmediler.Benim babam da kendi motoruyla almıştı, fakat biz mecburen kurs motoruyla girdik.
Bu arada sınava honda shadow la gelen vardı, onu kabul etselerdi bayaa bi olay olurdu heralde
-
schumacher__ adlı üyeden alıntı
sakaryada benim girdiğim sınavda, kimseyi kendi motoruyla kabul etmediler.Benim babam da kendi motoruyla almıştı, fakat biz mecburen kurs motoruyla girdik.
Bu arada sınava honda shadow la gelen vardı, onu kabul etselerdi bayaa bi olay olurdu heralde
doğru diyosun=)) ben kütahyada almıştım... Şehirden şehire fark gösteriyo demekki... Ozaman biran önce bir motor bulup çalışması iyi olucak
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler