Yamaha RX 115 imi Hangi Renge Boyatsam
Reklamlar
-
Selamlar Arkadaşlar 2 gün Önce Bir Adet Yamaha rx 115 aldımda, boyası biraz hırpalanmış parçaları biraz bakım gerektiriyor. olayın o boyutunu geçtim de kararsız kaldığım bir konu var. biraz değişiklik olsun istiyorum.. önerileriniz nelerdir. misal daha önce görmüş olduğunuz yamaha renkleri ha orjinal renkleri demiyorum. diğer renkler misal arkadaşım lila yapmişti çokta kral olmuştu.. Hertürlü önerilerinize açığım ..
[B][COLOR="DarkOrange"]Ben[/COLOR] [COLOR="Green"]Mevlana [/COLOR][COLOR="Blue"]Değilim[/COLOR] ,[COLOR="Red"] ADAM OL[/COLOR] [COLOR="Teal"]ÖYLE GEL ! [/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
sitede yenisin galiba üstelik anteplısın antep de bu işi yapan o kadar yer varkı araştırırsan ögrenirsın hangı renk boya atacaksan orjınalı gibi olamaz 115 lık lerın boyaları özel boyalardır öyle siradan bir boya olmaz daha dogrusu yamahaya yakışmaz satarken sorun olur trafıktele sorun yaşarsın ...
yok ille boyatacam diyorsan sen bilirsınnn...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Ruhsatındaki renge boyat uğraşmassın.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
çingiş pempe yada astakrasit ördek yeşili yada opak siyah ....
orjineli neyse onu yap derim ruhsatte sıkıntı olmasın
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
Beyaza boyat, ruhsatada işletirsin.. Kral olur..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
hemşerim sen üstelik gazianteplisin bu işleri yapan bir çok yer var senin bilmen lazım bu tür işleri ama banada sorarsan orjinal rengine boyat yok illa farklı renk atayım dersen gök mavisine boyat
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
bence mor yap yada beyaz ii gider =)
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR][/B]aza [B][COLOR="red"]A[/COLOR][/B]nında [B][COLOR="red"]S[/COLOR][/B]eni [B][COLOR="red"]K[/COLOR][/B]orur
-
woxter adlı üyeden alıntı
çingiş pempe yada astakrasit ördek yeşili yada opak siyah ....
orjineli neyse onu yap derim ruhsatte sıkıntı olmasın
Recep ivedikcisin sen galiba
Ewt muayenede de sorun olur en ii si orjinali
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
şimdi dostlar işin ruhsat ve orjinal kısmını geçelim yaw. Trafik Bölge Müdürü sağolsun Her hafta ziyaretine gidiyorum. Bana değişik Bir hava yaratacak renkler lazım. Çevrenizde gördüğünüz görmediğiniz kendinizin varmış gibi düşünün. Çok kararsızım. Şimdilik kafamda opak siyah ve sütbeyaz var. nasıl olur bilmem ki
[B][COLOR="DarkOrange"]Ben[/COLOR] [COLOR="Green"]Mevlana [/COLOR][COLOR="Blue"]Değilim[/COLOR] ,[COLOR="Red"] ADAM OL[/COLOR] [COLOR="Teal"]ÖYLE GEL ! [/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler