Yanlış Anlaşılma Oldu Daha Açık Konuşayım Kedine Has Olan Sesi Yükseltirsin Yeterince Açıktır Galiba
Yanlış Anlaşılma Oldu Daha Açık Konuşayım Kedine Has Olan Sesi Yükseltirsin Yeterince Açıktır Galiba
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Motosiklet tek silindir 2silindir ve bi kere gördüğüm 3 silindir sesi beni cezbetmiyo heyecanlandırmıyor...
Tıpkı günümüzde ki 4 silindir otolar gibi onlardanda çıkan ses çoğu zaman aynı bi arkadaş ne güzel demiş ne kadar silindir o kadar ses v8 & v12 hiçbir yerden çıkmayan seslerin kaynağı...
4 silindir race hariç
vAYYY bee
Hasan..
ben 150cc scootera vurdurmalı deldım makkapla bıraz motor ısınınca super ses gelıyor bom bom bom bommmbommmm diye sank biraz 600 cc anımsatıyor güzel olduyahu ..
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
evet güzel ve hoş ses verenler var ama tam bi 600 lk gibi vermez
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
motorlarda oluyormu bilmiyorum ama,geçen gün bi araba geçti sanırsın 200+ ss geliyr ama ne oluyr ne bityr diyrm ses var görüntü yok,ne çeşit bi eksozsa enteresan bi şekilde ss gibi ses veriyodu,
ama gel sen boşver bu işleri hem bak ben sana olacakları söleyim,millet ses var görüntü vs vs taşkala geçer,en iyisi sen şimdilik sabret inşallah en kısa zamanda alınca makinanı onunla verirsin sesi..hadii eyvallah
ses istiyosan 600 cc den aşşağı alma derim....
tutupda küçük cc li motora eksoz takarsan hem sana işkence olur hemde dışarıya ...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
nurda bazı arkadaşlar adana usulü yapıolar ama sadece arabalarda gördüm sadece-tek silindir motosiklette olurmu bilmiyorum olay şu
son susturucuya pervane gibi ama pervane değil öyle bir şeyler yaptırıyolar ve ses gerçekten idare eder tamamiyle görmüş değilim ama fırsat bulunca resimli bir inceleme topaçı açarım
mobilete taksam yine ss sesi verirmi acaba taktırmayı düşündüm bunu okuyunca
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
ne yaparsanız yapın bir ss sesini alamazsınız eksozla oynayarak o sesi veren motor gücü artı silindir sayısı artı eksozdur ama yok illa ses diyorsanız el yapımı eksozlar var onlarlada ss sesi alamazsını ama geldiniz 7 evelden duyulur sadece lütfen böle saçma sapan bir konuyu olurdu olamazdı gibi uzatmayın olmaz 150cc tek silindir bir aletten racing sesi cıkmaz cıkamaz eksozmuş hava filitresiymiş hikaye power comander da takalım tam olsun hatta çelik fren hortumları ooo bizim 150 lilik alet ucarda şimdi
daha sade ve kafa ütüleyen kaba bir sesten başka bişey elde edemezsin :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
4 silindir olması yeterli...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)