Haydaaa Her toplaşma öncesi ya da sonrası kaza farz oldu sanki töbe töbee Çok geçmiş olsun umarım dediğin gibi önemli bişii yoktur
Haydaaa Her toplaşma öncesi ya da sonrası kaza farz oldu sanki töbe töbee Çok geçmiş olsun umarım dediğin gibi önemli bişii yoktur
Geçmiş olsun...
Haber alınca bize de sölersin herhalde
geçmiş olsun sllsh beterinden korusun
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Kaza haberi okumaktan o kadar çok sıkıldım ki... Umarım bu son olur.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Tez zamanda iyileş, acil şifalar...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
az önce konuştum yusufla.
bizimkilerle toplanıp çay içiceklerdi yola çıkmış tranvay yolunda dönüş olmıyan bi noktada araç u dönüşü yapmış yusufta araca patlamış.
motor dagılmış araç çökmüş..
neyse yusuf iyi. kırık çıkık yok.. liflerde zedelenme vucudunda yaralar (sanırım yanmış) var. çok agrısı oldugu sesinden belliydi zaten bikaç gün yatıcak sonra inşallah tekrar bizimle olucak...
tekrar geçmiş olsun yusuf Allah seni ve hepimizi beterinden korusun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hay allah ise baksen , yusuf cok gecmis olsun arkadasim bir an once aramiza donmen dilekleri ile.
First Day Of My Life
Hepinizden Allah razı olsun Dün atLattığım kaza'da kafamda Lazer vardı kafam yere vurdu ama kaskta bişey yok 2 metre havalanıp tam 7 metre sürüklenmişim .. kollarımda ve bacak ayaklarımda ezilme zedelenme gibi ağrılar var Allah beterinden korusun .. olayda şöyle oldu Gürkan abimi aradım dedim abi ben 5-10 dk sora cıkıorum yanına geliorum neyse yola cıktım sakkincene geliodum kaskım takılı deildi 50 -100 metre gittim sora taktım . neyse düz giderken tranvay yolunda yeşil ışıktan geçtikten hemen sora bnm şeridime karşıdan gelen araç U dönüşü yapar yapmaz ne fren mesafem kaldı nede motordan atlayıp kendimi kurtarma vurmamla bayılmısım gözümü açtım ambulan kapadım açtım hastanedeyim abimi aramıslar butun akrabalarım gelmiş.. Şuan da iyim ilaç kullanıorum krem falan var butungun yatıyorum hepinize teşşekür ederim herşey için Allah razı olsun . (motorun durumu pert üzülmeyin karsı taraf masrafları ödicekmis ) ...
Vur pırangalar ayaklarıma Yaklaşmasın sana bedenim tutma ellerimi tenim tenini
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
sana vurulan kaLbim aşkına mahsur kıLınsın ...
üzdün bizi be kocum tekrar geçmiş olsun bir an önce sağlık sıhhat inş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
büyük geçmiş olsun acil şifalar :(
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
geçmiş olsun vallahi.. acıkcası şu " kafa kafaya " çarpma mevzusu aklımı karıştırdı biraz.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
neyttin yusufum ya çok çok geçmiş olsun yusufum çabuk toparlan bak bidahaki buluşmaya yetişcen sözmü
ya sev ya terket...
demek bu siteyi yaz sonları takip etmemek lazım bu kadar cok kaza okumak fazla geldi artık. Gecmiş olsun yaralar da kolay iyileşsin motoruna da bi an evvel kavuşmanı dilerim.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış olması sevindirici. Biran önce toparlanması dileğimle arkadaşımızın...
Üç boyoz bir kola
Büyük geçmiş olsun kardeşim.Allah tan acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun allah şifalar versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)