Benim kan da 0 Rh -
0 532 738 37 09
ö.m. da atıyorum.. gerekirse ara lütfen. gelirim
Yunus'a geçmiş olsun.
Benim kan da 0 Rh -
0 532 738 37 09
ö.m. da atıyorum.. gerekirse ara lütfen. gelirim
Yunus'a geçmiş olsun.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Çoook Üzüldüm. Geçmiş Olsun. Acil Şifalar.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
arkadaslar gene kötü haberr, ameliyat bugun de ertelendi yarın ya da en gec cuma gunu deniyor ama bu saglık sistemi ve özellikle de devlet hastaneleri saglam adami hasta edecek kapasitede.
dun yunus u acil travmatolojiden ortopedi servisinde bir odaya tasıdık. ameliyattan sonra da kalacagi oda oluyor burasi... ama ne oldu biliyor musunuz, cocugu yanlıslıkla bir karantina hastasinin yanına vermisşler ve tesadüfen farkedildi ve allahtan baska bos yer bulundu ve durum düzeltildi..
neyse..gec olsun güç olmasin diyerek yatıştırıyoruz kendimizi.
kan konusunda yardımcı olan tum arkadaslara tesekkurler, su anda yeterli sayıda donör e ulaşıldı.. ama sorun şu: ameliyat sırasında orada olunmasi gerekiyor, ve ameliyat zamanı devamlı degistigi, bir turlu kesinlesemedigi, tam kesinlesmisken ertelendigi vs icin gelen arkadaslara da baya zorluk oldu.
herkese tekrar tesekkur ediyorum ve yunus un da selamlarını iletiyorum, okuyor devamlı yazılanları hastaneden her ne kadar yanıt veremese de..
bu arada dün gece de beni hastanede ve eve donerken yanlız bırakmayan arkadaslara tesekkur ederim.
sevgiler.
tekrar geçmiş olsun
en kötü şey çaresiz beklemek o kadar verilen sigorta bağkur paralarına yazık
ERASER WİLL COME BACK
arkadasim gercekten gecmis olsun kadinlarda oyle bir psikoloji olmus kasap gibi gidiyolar sinyali verince yol onlarin oluyo ve arkalarina bakmadan yola daliyolar allah korumus belli bi zaman sonra duzeliyo ama neden olsun degilmi
makarna kardeşim geçmiş olsun yunus kardeşede acil şifalar bu arada kan grubum
0 rh + sen negatif arıyosun ama bazı hastaneler takas falan yapıyor lazım olursa diye her an arayabilirsin gece gündüz mesaj atıp çağırabilirsiniz 0 535 971 18 55
tanrı yardımcınız olsun fuat sakin
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
makarna, büyük geçmiş olsun kanım uysaydı keşeke!sağlık sistemi demişin malesef bu doğru işim bu diye söylemiyorum ama bu sistemde ancak özel sağlık sigortası şart.tekrar geçmiş olsun.
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Allah yardimciniz olsun.... Bol sans diliyorum...makarna adlı üyeden alıntı
Hastanelerin durumu malum zaten neyse dediğin gibi geç olsun güç olmasın. Umarım ameliyat bir an önve hayırlısıyla biterde Yunusda bir an önce sağlığına kavuşur.
Sevgili makarna simdi okudum cook üzüldüm.. Allah korumus. İnsallah bir an önce sağlıklı günlere ulaşırsınız..
Makarna sana ve yunusa çok geçmiş olsun. umarım böyle şeyler olmaz en kısa zamanda motorlarınıza binmeniz dileyi ile!!!
İkinizede gelmiş geçmiş olsun! En kısa zamanda iyileşmeniz dileği ile...
gecmıs olsun makarna ve yunus.acil sifalar
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
arkadaşım çok geçmiş olsun walla bu arada size çarpan bayanla aranız nası inşallah mahkemelik bi durumlar yoktur gerçi olsa söylerdin çünkü genel de böle durumlarda motorsikleti suçluyolar her ne kadar suçsuz olsa da birden önüme atlayıverdi dememiş iyi ki yoksa bi de üstüne ıvır zıvır la uğraşırdınız tabii ki en önemlisi sağlık... yunus un inşallah en kısa zamanda eski hayatına ve alışkanlıklarına dönmesi dileğiyle
aşk biter yol bitmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)