topic'i çok geç gördüm...yunus'a acil şifalar dilerim...sana da geçmiş olsun makarna...kan grubum B rh+ ...kan için değiş tokuş filan olursa yardımcı olabilirim...
yakın zamanda iyi haberlerinizi almak dileğiyle
topic'i çok geç gördüm...yunus'a acil şifalar dilerim...sana da geçmiş olsun makarna...kan grubum B rh+ ...kan için değiş tokuş filan olursa yardımcı olabilirim...
yakın zamanda iyi haberlerinizi almak dileğiyle
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Yunus a büyük geçmiş olsun..Platin taşıyan biri olarak Onu daha iyi anlıyacagımı sanıyorum.Hareket kabiliyetini eskisi gibi geri kazanmak için fizik tedavini sakın aksatma ve gerekli egzersizleri mutlaka tam olarak uygula!!
Benim kan gurumda Yunus'a uymuyor ancak deamon un dediği gibi takasa girebilirim.avrupa yakasındayım.özeline bakarsan tel.i yazıyorum..
tekrar tekrar geçmiş olsun canlar!!
I\\´m / I can !!
geçmiş olsun dostlarım. malesef 4 tekerler bizi önemsemiyo
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
yunus kardeşime (her ne kadar şahsen tanımasamda kardeşim sayıyorum) kendisine ve sevenlerine büyük geçmiş olsun.. Allah bir daha böyle kaza ve acılar göstermesin inşallah..arkadaslar sürücünün bayanı-erkeği olmaz "dikkatsiz" olanı olur onun için bayan sürücülere değilde dikkatsiz sürücülere kızalım daha çok .Allah cümlemizi kaza ve belalardan uzak tutsun inşallah
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
geçmiş olsun makarna, umarım en kısa zamanda arkadaşın iyileşir..
makarna, ikitekerde de yazdim biliyorsun...
http://www.kimneyebiniyor.com sitesini iste bu kara gunler icin yaptik. Kan bulma konusunda aramidaki danismanin en iyi gorundugu yer orasidir.
Siteye girip kan grubuna gore arama yaptirin. A Rh- 45 kisi var, hepsinin emaili, kimisinin telefonu bile var.
Kim Neye Biniyor a yazilmadiysaniz yazilin arkadaslar. Ucretsizdir, tamamen birbirimize ulasabilmemiz amaclidir.
cok geçmiş olsun arkadaşım. benide ole bir bayan sürücü eziyordu az kala. kusura bakmasınlar. ama coğu araç kullanmasını bilmiyor. hatta sağa veya sola donerken aynı anda frene veya kornaya bile basamıyorlar. forumda kan grupları ile bir yer vardı. umarım aradığın kan grubundan biri bu yazıyı okurda yardımınıza gelir. benimke uysa dusunmeden gelirdim. Allah Acil şifalar versin.
Büyük geçmiş olsun sana ve arkadaşına en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
makarna, çok geçmiş olsun arkadaşımızada Allahtan acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun ikinizede inşaalla kalıcı birşey olmaz
arkadaslar ameliyat bugun olamıyor, platinler temin edilememis..
numaralarını veren arkadaslara cok tesekkurler ve DD coook ise yaradi verdigin adres, bir suru isme ulastik, cok tesekkurler, oyle bir sayfa olusturmak harika bir fikir.. arkadaslar usenmeyelim kaydımızı yapalım kimneyebiniyor a!!
simdiye kadar gorustugumuz arkadaslar ile buyuk ihtimalle kan ihtiyacimiz bir buyuk aksdilik olmassa karsilanir, herkese destek ve paylaşım için tesekkurler hem kendi adima hem de Yunus adina.
eger vakit ve firsat bulur da hastaneye yanına ugrayabilirseniz, cok mutlu olacaktir..
gorusmek uzere..
geçmis olsun, allah acil şifa versin !
Arkadaşlar çok geçmiş olsun. 2 gündür nette değildim haberi yeni öğrendim.
Kan grubum 0 rh (-). Yarın ful toplantıdayım ama telefonumu ÖM'den iletiyorum. Olur ya ameliyat sonrası gerekebilir diye..
çok buyuk geçmiş olsun çok uzuldum yaa
o salak kadına dava açın surundurun gerçi acıları unutturmaz ama onun gıbı bır salağa ders olur
büyük geçmiş olsun ne olursa olsun ucuz atlatılmış bir kaza allah acil şifalar nasip etsin biran önce eski günlerinize kavuşmanız dileği ile
Ebrucum çok büyük geçmiş olsun her ikinizede yunus arkadaşımıza allahtan acil şifalar dilerim umarım eski sağlığına kavuşur biran evel kalbimiz onunla
Makarna çok geçmiş olsun.Yunusa da acil şifalar
yunuscum acil şifalar...makaroni hayat o kadar acımasızki...böyle şeyler hiç bizim başımıza gelmez zannediyoruz...bende öyle şok anlar yaşadım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun makarna ve yunus
Allah acil şifalar versin. forumun başındaki olayı okuyunca tüylerim diken diken oldu. insanların yaptıkları veya yapacakları en ufak dikkatsiliklerin ve hataların ileride nasıl bir etki bırakacağını , nelere sebebiyet vereceklerini öngörememesi çok tehlikeli olaylara neden oluyor. en büyük kazalar küçücük dikkatsizliklerden meydana geliyor. aynı mikroplar gibi. çok ufaklar ama ölümcül olabiliyorlar.
basiretsiz insanlar (sözüm meclisten dışarı ; genellikle bayanlar, taksiciler ve minibüs şoförleri) acil bir şekilde trafikte yanlız olmadıklarını idrak etmeliler.
sizlerin yaşadığı bu olay hayatınızda görüp geçireceğiniz son kaza olur inşallah.
ikinizede tekrar geçmiş olsun arkadaşlar ...
böyle bakkalda sakız satar gibi ehliyet verirlerse böle olur tabi parası olan insanlar kursa gitme gereği bile duymuyolar kaldı ki zaten insanlarımız arabalarını tank zannediyolar bilinçsizlik yolları savaş alanına çevirdi...
GEÇMİŞ OLSUN MAKARNA & YUNUS...
Ben kan vermek isterdim ne yazıkki kan grubum 0 rh+
işalla böle kazaları bidaha görmeyiz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)