Kaza Yaptik 0rh(-) kana ihtiyac olacak, çarşamba gunu!!
Reklamlar
-
ya varya accayip üzüldüm, çok çok geçmiş olsun , hayatta olmanız tek tesellimiz, allah kimsenin başına vermesin... Benim kanım uymaz B ( - ) , KANI UYAN ARKADAŞLAR İLGİSİZ KALMAYALIM...
Arkadaşlar benim bir de tavsiyem olacak, bence herkes imza bölümüne kan grubunu yazsın , kesin birgün lazım olur ve kimbili bir can kurtarabiliriz....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Reklamlar
-
geçmiş olsun. kanım 0 (-) 0555 275 49 09 lütfen bilgi verin gelip kan veriim
-
makarna gecmiş olsun tekrar
kana ihtiyacınız olması halinde lütfen beni ara...
0532 612 48 49
Fatih Mutu
-
Süper Moderatör (BBRR)
makarna istanbul da okuduğum yıllarda düzenli olarak çapa daki kan bankasına bağışta bulunurdum çok acil durumlarda bilginiz olsun diye söylüyorum kapıda kan satanlar vardır ama bu son çözüm eğer yanınızda kan verecek biri ile giderseniz istediğiniz kandan kaç ünite verirseniz o kadar alabiliyodunuz o yıllarda mesela B rh - lazımsa siz bulabildiğiniz arkadaş vede dostlarınızı götürüp ordan temin edebiliyosunuz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
geçmiş olsun arkadaşlar..
-
-
makarna sana ve ark. yunusada çok geçmiş olsun arkadaşım allah bizi kör ve refleksi ölmüş şöförlerden uzak tutsun vede korusun umarım en yakın zamanda iyileşir selamlarımızı ilet kendisine byee...
-
makarna, geçmiş olsun bende geçenler de bir adet orta çaplı atlattım allah şifa versin.
-
Ben kan veririm 0(RH)- kanım bana msn den ulaşın sımdı telımı mesaj atıyorum
-
0 rh+ olur derseniz ben gele bilirim ebrudikmen@ mail attım telefonumu 1- 2 saat önceden haber verin yeter.
nereye gelinecek bu arada
-
ebru kardeşim bugün yunusun durumu nasıldı acaba ?
geldiğinde bir mesaj atta durumlardan bilgimiz olsun!
-
Çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
-
Makarna geçmiş olsun umarım eski sağlığına bir an önce kavuşur arkadaşın
-
arkadaslar, bugun guzel bir gelisme oldu, ameliyat için çarsambayı beklemek zorunda kalınmayabilir, yarın sabah kesinlesecek ama buyuk ihtimal ameliyat yarın yapılabilir.
bu durumda kan ihtiyacı oldugu takdirde numaralarını aldıgım arkadasları arama ihtinmalimiz var telefonlarınız açık olsun lütfen.
çapa da oldugunu soyledim biliyorsunuz.
durumu iyi
bacagına bugun bir agırlık takmıslar.
baska diyecek birsey yok iste... insallah daha iyi olacak...tekrar tesekkurlerrr.
-
kan yetmesse haber ver bende gemiden bi bakıyim geçmiş olsun telrar
-
çok geçmiş olsun gerçekten
otomobil kullanıcılarının altlarındaki aracın gücünden ve tehlikelerinden daha çok haberdar olmaları gerek...
-
makarna , arkadaşınada acil şifalar dilerim
-
Makarna,
Belki fırsat bulamazsın ama;
Sende ve arkadaşında bulunan korumalar nelerdi?
Bot var mıydı? (yok olduğunu farzederek soruyorum) olsaydı ayak kırılması olur muydu?
Korumalar sizleri ne kadar korudu ve şu anki durumları nedir?
Yoğun olduğun dönem geçince yazarsan bilgilenmiş oluruz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
ikinizede çok geçmiş olsun...allahtan acil şifalar diliyorum....
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler