arkadaşım geçmiş olsun yaşadığınız korku ve acıyı üzerinizden umarım çabuk atarsınız ve yine aramıza dönersiniz TÜM İZMİR TAYFASI adına tekrar geçmiş olsun
arkadaşım geçmiş olsun yaşadığınız korku ve acıyı üzerinizden umarım çabuk atarsınız ve yine aramıza dönersiniz TÜM İZMİR TAYFASI adına tekrar geçmiş olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
geçmiş olsun.umarım kısa sürede iyileşir.
Büyük geçmiş olsun.
En kısa sürede acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
kardes öncelikle geçmiş olsun biliyorsun trafikte motorsikletlere fazla önem vermiyorlar arkadasına da gecmis olsun dileklerimi sunuyorum
cok cok geçmiş olsun arkadasım... bu tur olaylar nasıl sinirime dokunuyor inanamazsınız... Belki tartısma konusu yaratır burda ama, bir arkadas soylemişti bana şimdi hatırlamiyorum kim soyledi (benim yaptıgım birsey degil bu arada anlatacagım sey) bir ara motorcular bu tiplerden okadar cok sıkılmışlar ki oyle bezmişlerki, ceplerine su oynadıgımız misketlerden koyuyorlarmıs boyle sıkıstıran yol vermeyen gormezlikten gelen hiçe sayan tiplerin bir sekilde onlerin gecip ceplerindeki bir adet misketi yavasca arkadaki arabanın onune dogru bırakiyorlarmıs... sanslı olanın sadece camı catliyormus bazılarının camı tuz buz oluyormus, falan falan... sakın yanlış anlamayın yapın diye demiyorum birden aklıma geldi boyle bir olayı okuyunca...
Çok çok gecmiş olsun. Acil şifalar... Umarım tez amanda sıkıntısız bir şekilde sağlığına kavuşur.
Bugün Şişli'de dört yol ağzında kırmızı ışık yandığı halde herkes beklerken arabaların yanından sakince geçip, sanki yeşil yanıyormuş gibi tehlikeli bir biçimde yola çıkan iki tane motosikletin üzerindeki iki sürücünün bu işi yaparken kafalarında da kask olmaması ne kadar ürküttü beni anlatamam. Bu yazıları okusalar kask takmanın ne kadar önemli olduğunu belki idrak ederler. Siz iyi ki kasklarınızı takmışsınız. Allah beterinden korsun, çok şükür ki daha kötüsü olmamış. Tekrar geçmiş olsun...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
YAzik gercekten coook gecmis olsun.....
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
erdun agbicim iyi hatirlattin, yunus un kan grubu O rh(-)e_erdun adlı üyeden alıntı
çarşamba günü ameliyati yapılacak. çapa tıp fakultesi travmatoloji bolumunde. bugun ve hafta içi okul çıkışlarımda ben de yanında olacagim. su anda kan ihtiyaci konusunda kesin bir fikrimiz yok, ama haber verecegim. herkese gecmis olsun dileklerinden ve desteklerinden dolayi cok tesekkurler.
çok geçmiş olsun her ikinize de.. aslında ucuz atlatmış sayılırsınız...
hergün hepimiz defalarca milimetrelerle kurtarmıyor muyuz.. Hepimizin başına gelebilirdi..
Umarım o sürücü iyi bir ceza alır da ders olur..
Yunus arkadaşımızın bir an önce iyileşmesi dieğiyle tekrar çook geçmiş olsun..
Her iki arkadaşada geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum.. Ben motor dünyasında daha çok yeniyim ama benim başımdan geçenler bile bana insanların motor hakkındaki düşüncelerini anlamak için yetti!!! Belki kızıcaksınız ama insanların bizi birkez motora binmeden anlaması konusunda benim hiç ümidim yok! O sebeple bu davada biz motorcuları tek başına bırakılmış görüyorum.. Yani her ne yapıcaksak biz yapıcaz.. Bu ülkede hiçbir konuda olmadığı gibi bu konuda da toplum bilinci kendiliğinden düzelmeyecek! Eskiden insanlar kadın sürücülerden yaka silkince "allah allah nie böyle diyorlar acaba? Onlarda kullanıyor işte.." diye düşünürdüm ama trafiğe çıktığım anda gördüm ki hiçte öyle değilmiş! Minibüs, taksi ve dolmuşlardan bile daha tehlikeliler çünkü arabalarında herhangi bir özel işaret yok ve son ana kadar anlayamayabiliyorsunuz.. Trafik bir paylaşım alanıdır; sürücüler birbirlerine saygı duymayı öğrenmedikçe ve trafik kurallarının keyifi olarak değil insan hayatını korumak için konduğunu anlayana kadar da bu konuda herhangi bir gelişme olacağını sanmıyorum..
Daha temiz bir trafik diliyorum herkeze!
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
yaw herzaman seni uyuz etmeye çalışırdım öyle bi haber verdinki yutkunamadım!! daha 3 kez ölümcül kaza yapmış bir race sürücüsü olarak o anın ne olduğunu çok iyi bilirim. allah korumuş. yaptığı iyilikler karşısına gelmiş. herkes durabileceği hızda ve dikkatli sürsün lütfen. söylüyorum ama kendim yapıyorum sanki. daha demin 265km/hr le giden ben değildim sanki ! neyse geçmiş olsun makarna. sende çok dikkatli ol olurmu?
arkadaslar carsamba gunu yapılacak ameliyat için 0 rh negatif kana ihtiyac olacak
ama ne miktarda bir ihtiyac olacagi belli degil,
rica etsem kan grubu tutan ve gelebilecek olan arkadaslar telefon numaralarını özel mesajla ve ebrudikmen@gmail.com adresine mail yoluyla ulaştırabilirler mi?
ihtiyac oldugu takdirde arayabilelim...
benim arh + pozitif değiştokuş yapıyolarsa beni her zaman çağır. 0532 478 75 66 caner aksungur
benım 0rh - ama eskısehırdeyım.keske orda olsaydım.ısallah bulunur.arkadasa acıl sıfalar.
Her serde bir hayır var.Belkide orada o kazayı yapmasaydınız 2 km sonra daha büyük bir kazaya karışabilirdiniz.Onun için moralinizi yüksek tutun.Büyük geçmiş olsun kardeşlerim.
benimkide Arh + cango'cumun dediği gibi kan takas durumu olursa bende kan vermeye hazırım
Geçmiş oLsun arkadaşım.Arkadaşınında biran önce saglıgına kavuşmasını umut ederim...
Arkadaşlar;
0 Rh- kan diyor Makarna. Verebilecek olan yok mu?
Benim ki A Rh+ ben işten izin alabilirsem gideceğim. Genellikle hastaneler kana ihtiyaç olduğu için değil kan stoklarında azalma olmaması için istiyorlar ve farklı bile olsa kabul edebiliyorlar ama kan vermenizi de şart koşuyorlar gidebilecek olanlar lütfen gitsinler. Kan grubunuz farklı bile olsa orada olmakta fayda var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)