Fuar tarihine iyi bir organizasyon yapılacagından eminim Mod arkadaşlar bir el atar artık.
Fuar tarihine iyi bir organizasyon yapılacagından eminim Mod arkadaşlar bir el atar artık.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
neyi paylaşamadılar acaba,
güzel haber skull, paylaşım için teşekkür
üzücü bir durum bu ayrılık!
anlaşıp daha güçlü ve daha büyük TEK bir fuar yapsalar fenamı olurdu?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
arka arkaya güzel olmuş yaa
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
şimdi piyasanın büyük kısmına sahip olan markalar moto+ da.. kendi adıma moto + a katılacağım.. ancak maalesef fuar organizasyon şirketlerinin ticari anlamdaki çekişmeleri, motsiklet derneklerinin isteklerinin tam olarak karşılanamaması ( yer , metrekare vb ) bu ayrılıkları doğuruyor. yakında 3 e de bölünebilirler.
3. sü motosiklet.net
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Büyük markaların distribütörlerinin bulundugu "ana" fuarın Şubata alınması ilginç olmuş. fuardan motor almak isteyenler hem paralarını erken hazır etmeliler hem de sezona kış bitmeden erken girecekler yani...
aksesuar vs alacak olanlar her fuara her mevsim gider o dert değil de... motosiklet alacaklar için iyi oldu mu emin değilim. sonuçta indirim olacaksa fuardan alınacak yoksa gider magazadan rahat rahat alınır Mart-Nisan gibi.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
bende fuarı bekliyordum öne alındığı iyi oldu...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Normal piyasa koşullarında rekabet müşteriya yaramasına rağmen Türkiye'de durum tam tersi.Olan hep müşteriye oluyor.Buradaki çetrefilli durumdanda bizim avantajımıza bişey çıkacağını pek düşünmüyorum.İki fuarda hem kriz hemde pazarın daralması sebebiyle sadece fiyat artışıyla yarışabilecek sanırım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
içerik ve marka açısından tabi ki moto+ motoshowa göre baya bi önde olacak ancak bu firmalar yeni motor ve aksesuar alacakların en sevdiği ay olan mart nisan ayından önce ve de kış döneminde bu fuarda nasıl bi fiyat yöntemi izlicekler? fuara özel indirimler uygulanması lazım bence
Arkadaşlar fuarla için beleş biletleri nerden bulabiliriz. Lütfen yardım
fuar gelsin bulunur o zaman..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
umud ediyorum ki ikisini de kaçırmicam . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
sanırım tarihlerdeki anlaşmazlık yüzünden bir ayrılık olmuş gibi görünüyor ama anlamadığım farklı fuar şirketleri olmasına rağmen aynı sayfada yan yana bulunmaları görünen nedenlerle asıl nedenler farklı olduğu işin altında başka şeyler yattığı şüphesi var. neyse sorunlar umarım fuara yansımaz ve sorunsuz geçer hem şirketler hemde fuara gidecek insanlar açısından.
benim şahsi görüşüm keşke ayrılık olmasaydı yönünde zaten tam olarak rayına oturmamış bir motosiklet sektörümüz var ve birçok kaliteli markayı türkiyede temsil eden doğru dürüst dağıtıcılar bulamıyoruz. her ürünün türkiyeye ithalatı yapılmıyor yapılsa bile sınırlı sayıda ve siparişle olduğu için yüksek fiyatlarla karşılaşıyoruz. insanlarda normal olarak çekiniyor bu tarz alışverişlerden. Malum kriz de cabası.
Tek ve büyük bir organizasyonla aynı zamanda tanıtımla ve katılımıyla düzenlenen ideal bir fuarımız olsaydı Türkiye'ye önyargıyla bakan bir çok firma sektörü değerlendirirken daha doğru bilgiye ulaşabilirdi kanısındayım. Ne kadar çok firma temsil edilirse rekabet aynı oranda kampanya fiyat indirimi ve kalite açısından tüketicilere de pozitif yönde yansırdı sonuçta bu tarz sorunlardan yine etkilenen bizler oluyoruz.
üzüldüm açıkçası.
it's just living and leaving::145::
gelsinde fuar bi takım lastik iyi gider walla sezon öncesi..
bir de biletleri heralde yine forumdan arkadaşlardan edincez ...
bende fuardayım...............
bende fuardayım...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu şubattaki fuarı yapın da bir İnnova sahibi olalım ya avatar kaldı böyle olmamış motorun resmiyle olmuyo.
ben ıkısınede gıtmeyı dusunuorum....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
super valla ehlıyetıde almıs olurum ınsallah.ordayım.hatta bulusma ayarlayıp hep beraber gıdebılrıız sanırım...
buluşuruz ayıbettin şafak ama ehliyeti şuabata yetiştiremessin direksiyon sınavımız var daha
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)