haydaaaa.. bir lanet dolaşıyor hayırlısı diyelimmm.... geçmiş olsun Rafel.. daha sahile karşı içecez senle...
içmeyen ne olsun .....
haydaaaa.. bir lanet dolaşıyor hayırlısı diyelimmm.... geçmiş olsun Rafel.. daha sahile karşı içecez senle...
içmeyen ne olsun .....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
çok geçmiş olsun
sersemliyorum bu haberşleri görünce allah kaza bela vermesin bir daha kadeşim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
kardeşim, geçmiş olsun..
---
arkadaşlar, motora binerken yüzük - cep telefonu - kol saati gibi aksesuarları çantalarımıza koyalım lütfen.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
demın msndeydı aparatın yanında oldgunu söyledırafel
arkadaşlara söyle teşekur etıgımı cem abı yanımdaydı cay içtik
gercı suan ucuz atlatık bende ınanamadm bu yaptıgım kazaya
emre senıde kınıyorum bu gıbı durumlarda önce bana sor yarın gel hastane gıdıcez snada yarın sorucam bunun hesapını
sıteden cıkma sebenıne gelınce kendı cevresınde kötu bır olay yaşamış buna kızara bazı seylere ara vermış bıraz kendı basına kalmak nıyetınde
[B][COLOR="Blue"][I]aydınlık yuzler su yuzune cıktıgında guneş tersten batmaya başlar karanlık olan geceler aydınlıga özenır sakın sen benım nefretıme özenme [/I][/COLOR][/B]
Geçmiş olsun
[B]Today is a good day To Die...[/B]
..Allahtan acil şifalar dilerim kardeşim sana en büyük kazan bu olur umarım ..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Geçmiş olsun rafel.
Rafel Arkadaş,
büyük geçmiş olsun, beterinden saklasın
Poturdak
geçmiş olsun ahmet sana bişi olmasın gerisi mühüm değil. yeri gelmişken şunuda eklemek istiyorum bu ayın lanetli oldugu felan yok sadece eskisine göre kaza haberlerini daha bi paylaşır olduk bu hem iyi hem kötü bişi kazaların oluş şekilleri ve durumlarından hepimiz ders çıkartıyoruz ama diğer yandanda piskolojimiz bozuluyor.
İki kişinin bindiği motor değildir.
geçmiş olsun
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
geçmiş olsun rafet kardeş gelen mala gelsin sana bişe olmasın acil şifalar... İZMİTLİ...
Geçmiş olsun..Allah şifa versin..
geçmiş olsun kardeşim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Geçmiş olsun Rafel Abi.Allah şifalar versin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Çok geçmiş olsun.
Bu acemi motorculara dikkat edicem diye bu yaz motosiklet sürmekten zevk alamadım desem yeridir, kışın motora binmek daha zevkli.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Ahmetim CAnım KArdeşim GEÇmiş Olsun.. umarım en kısa zamanda iyiliğine kavuşursun.. suanda burasını okuyorsundur ... Dön aramıza.. Ayrılık Yaramadı bak... Tekrar cok büyük Geçmiş olsun .. !
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Geçmiş olsun ahmet.Allah'tan acil şifalar dilerim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
çok geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)