Allah sabır versin Büşracıım ne diim şimdi elden bişii gelmez artık ama sen yine de gerekli mercilere şikayetini bildir lütfen
söyledim gerekli mercilere ama olay şöyle gerçekleşiyor.
ankara meb aradın şikayetinizi ilçe milli eğitime bildirin,ilçe milli eğitimi aradım şikayetinizi ankara meb'e bildirin....olay böyle dönüyor.
:bounce:
Bir Türkiye klasiği işte
evt orayı ara burayı ara vb.kısır döngü
ya böyle bir olayn kursta olması bir eğitim mekanızmasında olması üzücü. Koskoca bir Yazık diyorum başka bişey diyemiyorum. Bak ben Taa Tekirdağlardan geldim , KAdıköye Gelişim sürücü kursuna hiç bişey olmadı sapa saglam aldık allaha sukur ehliyeti... bide şöyle bi sorun var ya benimde basıma aynı mevzu gelseydi nolurdu ? DÜşünemiyorum bile..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
benim de başıma gelmişti, ben henüz kurs ücretini yatırmadığım için büyük bir rahatlıkla gidip hadlerini bildirip kaydımı sildirmiştim
Kayıt silerken hala benden evrak parası istemeye çalışıyorlardı...
...Sergerdan...
Umarım bide tekrardan harç parası istemiyorlardır...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
harç parası ztn vvvar trafiğe gidince...
keşke gelişim sürücü kursuna gitseydin.. neyse vardır bi hayır üzülme..
takma kafana burası türkiye malesef bazı dişliler ya hiç dönmüyor yada boşa dönüyor kimse ne suçu üslenir nede telafi eder ama bundada bir hayır vardır umarım birdahaki sefere tatsızlık çıkmadan alırsın ehliyetini
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
bu tarz durumlar sizi devletin yeterli ekipman, eğitmen, alan, para, zaman bulamadığı durumlarda gittiği özelleştirme sonucunda ortaya çıkan kurumların tamamını kapsamamakla birlikte bu ve bunun gibi bazı sinekler sirkede kurt yaşar hesabı sorum(suz)luluklarını devam ettirmekteler. boşverin takmayın kafanıza nasılsa ekim de alacaksınız ehliyetinizi bile deseler ekime kim öle kim kala belli değil. belki de son isteğiniz di hak ettiğiniz ehliyetle bi sefercik motor üzerinde durup sonrada hakkın rahmetine ...
çok mu karamsar oldum bilmiyorum ama şu ülkede kimin yarına çıkacağını sadece Allah biliyor. bu günün haklarını yarın düşünmemen dileğiyle
saygılar
karamsal değil senin olayın,gerçeklik...ta kendisi işte...yapacak bşy yok ama yapılmaması gereken çok şey war
Büyük geçmiş olsun üzüldüm doğrusu
Benim bir arkadaşım da adı geçen kursa B sınıfı için başvurmayı düşünüyordu.Söyleyeyim de başka bir yere gitsin.Ayrıca oradakilere de duyduklarını söylesin, neden müşteri kaybettiklerini de anlasın gerzekler.Senin sıkıntını gidermez ama yine de zarara girmeleri iyi olur
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
..Allah davul etsin onları bu mübarek ramazan günü davulcunun elinde..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Geçmiş olsun. Senin için Kasım sonunun çabuk gelmesi dileğimle....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
lan bak tırstım bende gelişim sürücü kursuna yazıldım ekim 25 yazılı sınava gircem banada öyle bişey çıkmnasın...
Geçmiş olsun, hayırlısı olsun.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
teşekkür ederim...evt bilinsn o kursun olayı...ve 1 kişiye daha da öyle yapmışlar aynı kursda..bir de dalga geçer gibi bana anlatıyor mebin hatası diye..sana bir belge verim onla dolaş diyor.o belgenin işe yaramadığını 2mizde biliyoruz dedim..ya zaten korumalrını kaskı fln taktın mı durdurmazlar seni diyo bide lafına devam ederek..saçmlamayın dedim ne alakası var...2 tane çakasım wardı :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)