Valla daha önce duyrulduysa bilemem ama buda acayip bişi
http://www.world.honda.com/Tokyo2005/e401/
Valla daha önce duyrulduysa bilemem ama buda acayip bişi
http://www.world.honda.com/Tokyo2005/e401/
hakkatten ilginç bir tasarım. Martta istanbul da bir fuar yapılacak sanırım orada daha yakından görme şansımız olacak tabi ki diğer yeni modelleride
inşallah getiriler bunlarıda..
çok süper duruyolar yaa
umarım getirirler buraya da
bende beklıyom bakalım ne olacak
guzel aletler ısallah fuarda goruruz.bu arada fuarda bayaa bı motosıklet.net uyesı buklusup tanısma fırsatı bulucak galıba
Son yıllardaki konsept calışmaları sonrası üretilen modellerle baya bi yakınlık var.
Insallah buda öle olur bir an önce..
hiÇ sevmiyorum böyle uzay filmlerinden cikmis motorlari simdiden motor alip saklamak lazim ilerde alcak güzel bisiler bulamicaz
Motorla Gömün Beni
abicim bu ne ya motor deil uçak sanki adamı zaten motoru böle kuş gibi yapmışlar en azından ben öle benzettim ama süper bi dizayn
bi dakka ya fotolara dikkatli baktıysanız airbag var direksiyonun altında
Abi bu ne moor mu İnsan bunu evinin önüne koymaya korkar ve evine sokar
Şaka bi yana süper olmuş. Honda farkı...
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Motor mu Yanlış yazmışım
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
abi ben gene başka bi taraftan bakacam kim bilir fiatı ne olru ama görünüş 10 numara keşke alabilsem
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
bncede çok şık , güzel bi motosiklet de fiyatı ne kdr güzel olur onu bilemem
airbagden bahsedilmior yazılarda tamamını okumadım ama
goldwing'e koyupda buna koymamaları biraz abest kaçmazmı? sanırım bu motorun fuara gelmesi imkansız bunu yarın öğrenince sizlerle akşama paylaşırım.
valla resimlerde sanki airbag var gibi gördüm ama...sonucta konsept tabi ama bence artık honda yavas yavas airbag koycak galiba hepsine
fotoğraflardan 15 nciye bakarsanz hava yastğnin olduğunu göreceksiniz baylar...
bende öle hatırlıom dedim ya..bence artık honda standarta oturtcak airbag i..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)