2009 tarihinden itibaren 2 zamanlı motorlar kalkıyomu?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Yok daha neler. Piyasada bir sürü 2 zamanlı motor var. Sadece 2.el değil satılmayı bekliyenlerde bayiilerde mevcut. Ayrıca bizim burada Yunus Polislerin bazılarında MZ 301 var.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Avrupa'da 2 zamanlıların durumları nedir?
Trafikte Avrupa Birliği normlarına uymamız gerekiyorsa 2 zamanlılara da kafayı takabilirler.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
böle bi uygulama olacağını sanmıyorum olsa bile toplamazlar sadece üretimi kalkar..Ne gerekçeyle adamın elindeki motoru alabilirler?Verisn o zman 4 zmanlı..Saçma
-
milletin sallama içgüdüleri nasıl gelişmiş ya
bizim vatandaşların hurafe üretmekte üstüne yok
-
- 2 zamanlı kalkacak yerine 3 zamanlı gelecek
- scooterlara ehliyet kalkacak
- askerlik düşecek (askere gidenler iyi bilir)
- af çıkacak (arkadaşım bakanlıktan öğrendi)
- mazot 1 ytl olacak
- kdv kalkacak
- adam bütün depremleri bilmiş abii..
bu liste uzar gider...
milletin işi gücü kalmadı motorun zamanı ile uğraşacak...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
-
nereye kaldırıyo o kadar kolaymı biraz ...... zor o Arkadaşın Umarım Motosikletin M sini bilmiyodur....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
nerde kaldırcaklar eski kamyonlar piyasadan kalkıcak diye yıllardır söyleniyor hani nerde kaldırıldı bi sürü eski kamyon var yani böyle bir şey olmazı sor
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
crownhead adlı üyeden alıntı
- 2 zamanlı kalkacak yerine 3 zamanlı gelecek
- scooterlara ehliyet kalkacak
- askerlik düşecek (askere gidenler iyi bilir)
- af çıkacak (arkadaşım bakanlıktan öğrendi)
- mazot 1 ytl olacak
- kdv kalkacak
- adam bütün depremleri bilmiş abii..
bu liste uzar gider...
milletin işi gücü kalmadı motorun zamanı ile uğraşacak...
istenmeyen tüy kalmayacak,bütün tüyler istenecek
-
yha banada motosiklet tamircisi bir arkadaşım söyledi antepte 2t yasaklanmış ordaki bütün rx 115 ler çok ucuz bir fiyata satılıp buraya filen gelmiş dedi..
bana elindeki motoru elinden biran önce çıkart dedi kafama takıldı bu sorunun cevabını en iyi mt de bulurum dedim ve buraya konu açtım aramızda polis olan abilerimiz hukuk yasa ile ilgilenen abilerimiz var onlarda bilgilerini yazsın sefkili modlardan ricam 2 -3 sayfa olmadan kitlemesinler..
2t lerin kalkması sacma geldi fakat aklımada kurt düştü kesin bir bilgiye bu site sayesinde ulaşırım diye konu açtım cvp yazanlara teşekkürler topicimde geyik yapanları paris hilton öpsün..
-
ZATen Antep Belediyesinin bi zoru var motorlarla.. Bi aralar da Motorla şehir içinde gezemiyodun bu yasağı yıktık sonunda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Genel anlamda böyle bişi yapamazlar. 2 zamanlı motorların hepsı yasaklanmıştır diye bişi sozkonusu olamaz.Şöyle bişi olabılır bellı bır modelın altındakı ve "EURO" normlarını karşılayamayan 2 zamanlılar konusunda bişiler yapılabılır belki.Ama turkıye şartlarında böyle bişi yapamazlar.Avrupadada olmaz cunku buyuk ıtalyan motor uretıcılerı avrupa pazarı için EURO normlarına uygun bıcok 2 zamanlı modeller uretıyorlar.
-
2 zamanlıların bir çok ülkede yasak olduğunu duymuştum türkiyede yasaklanabilir diye düşünüyorum inş yasaklamazlar.
-
2 zamanlı deilde bence yapılırsa böyler bı uygulama gecen yıllarda arabalara yapıldıgı gıbı bellı bı yas sınırındakıler kaldırırlır
-
Ya nereye yasaklanıyo, inanmayın böle şelere millet..
-
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
ya mobiletler jawalar mz ler kalkmasın piyasadan ya yoksa motora binilmez isyan çıkar çünkü bu saydıım motosikletlerinde hastaları var 2 zamanlı ayrı bir zevktir. Kuş gribinde tavukları alır gibi almazlar heralde bunları...
-
-
kaldırılması bencede saçmalık ama www.motosiklet.net sitesinin üyelerinden kesin bilgiye ulaşmak için bu topici actım..
tenk yuu mt..
ayrıca topic içi geyiklerde hoş olmuş ellerinize sağlık..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)