Aslında PAzar günü büyük yarış var ve yüzlerce motorsiklet kullanan insan izlemeye gidecek..Bence köprü ücreti protestosu için çok güzel bir fırsat.Faydası olabileceğine inanıyorum .Tabi şahsi fikrim..KArşı çıkan yada saçma bulan olablilir..
Aslında PAzar günü büyük yarış var ve yüzlerce motorsiklet kullanan insan izlemeye gidecek..Bence köprü ücreti protestosu için çok güzel bir fırsat.Faydası olabileceğine inanıyorum .Tabi şahsi fikrim..KArşı çıkan yada saçma bulan olablilir..
Something in the Way..!
olurmu öyle şey dostum , aslında organize olunabilse tam zamanı o protesto için....... gerçi benim ayrı bi protestom daha var o yüzden gitmiorum GP ye , o da ayrı mesele....
mertmertmert, Hayrdır senin ne proteston var..?
Something in the Way..!
Nedir bu köprü parasından çektigim bitsin artık bu çile
YBR 125
34 BM 6919
Kırmızının Asilliği
Özgür geçenlerde bi haber yayınlanmıştı. Açılan dava kazanılmış ve 1 ay içerisinde bayındırlık köprü motosiklet geçiş ücretlerini tekrar düzenlicek diye...
en iyisi geçerken plakayı kapamak. ama yasal olmuyo tabi. e ama bizimde her gun 3 ytl verecek verecek paramız yok. ben protestomu bazı günler yapıyorum şahsen protestoya varım.
bir tane kamyon kiralıyalım 20 veya 30 motoru yükleyelim kamyona tek araç fiatına geçelim köprüden
Protesto için tüm motorlar toplanıp bozuk para değil 50YTL vermek lazım.
Eminim bizden para almadan geçin demek zorunda kalacaklar
DBTYSG
murrat, çok tuttum bu olayı. ben en kısa zamanda bir 50 ytl ediniyim
murrat, +1 istanbullu degılım ama bende sınır oluyom kopru parasına.50 az 100 ytl bı banknot edınıp koycan cebıne.her kopruden gecıste onu uzatcan.yontem guzel.ama uygulamada basarılı olcakmı acaba.deneyen bırı sonucu yazsın buraya.merak ettım sımdı
yok hocam , devlet onun çözümünüde bulur...... merak etme sen....
ya toplanıcan toplanabıldıgın kadar motorlu.dalacan kopruye.kımseyı takmadan 3-5 kere gırıp cıkıcan.sonra dusunmeye baslarlar.hatta kamyon ve otobusler gıbı motorlar ıcınde gıselerde bı serı koymaları lazım.bızım para ısını halletmemızz daha kısa suruyo.nıye beklıyelımkı.ama dıceksınızkı zaten kac motor gecıyokı kopruden.oda dogru.bu sıstem degısmeezzz.
baglıyalım.sadece kendımızımı??motorlarıda baglıyalım.ama bosverın motorları yaa.sımdı orda cızılır falan.bız kendımızı baglıyalım yeter.
50 ytl veya 100 ytl verdiğinde üstünü hırım kırım edip çeviriyorlar
ben bir ara köprü parası prodestosu için 30xo.10 ykr biriktirip ufak poşette verdim adam saymadı bile parayı
bide o.o1 ykr den 300 adet biriktirip migros torbasınla vermeyi denesek ne olur acaba
fikirler super ya engüzeli suda olur toplanan butun motorlar bır gıseye yıgılır herkesın elindede 50 ytl ile birlikte gisede bozuk para bıter sonra ayıklasınlar pırıncın tasını ohhhh.bıde herkez kornalara basabasa ınletir gıseleri .... aslında herşey iyide basına geleceklerden öturu memur arkadaslara acıyorum...
http://www.motosiklet.net/modules.ph...r=asc&start=12
ben bu protesto olayına ezelden beri varım arkadaşlar....Üsküdar da büyüdüm ben!
diger forumda da dediğim gibi..yeterki toplanalım,sayımız hiçde az değil.ihtiyacımız olan tek şey organize olmak ve TEKYÜREK ruhu!!!
yanlız benim önerim de şu olacak ;
Mevsimden ötürü bazı motorcu arkadaşlar garajlarda yerlerini aldılar bile hatta bi takım motorcu arkadaşlar havalar sogudugunda kontak bile açmıyorlar.bu yüzden motor fuarı başlarken böyle bir "toplantı" yapmamız daha mantıklı geliyor bana!!
BİR MOTOR BİR KORNA - HER MOTOR BİR PROTESTO !!!!!!!!!!
I\\´m / I can !!
Benim dediğim zaten 100YTL verin deneyin değil, toplanıp herkesin 100lük vermesi
Düşünsenize her 100 verene 97 geri verecek. Bir 10 motor sonra biter bozukları
Bu arada iğrençliklerini devam ettirdiler. F1 sonrası ücretsiz olan gişeler motoGPden sonra ücretliydi. Hatta motorları en sağa çekip 1.5YTL topladılar.
Yahu zaten üzerimde kask mont cart curt bir de para çıkar, para sok.
Nefret ettim. OGSden basıp geçmemenin aptallık olduğunu düşünmeye başladım.
Bilişim fuarında sanki biri bana 60Km/h hız üzeri kameranın yakalayamadığını söyledi gibi hatırlıyorum. (plakayı)
Ben 100le bile geçerim oradan
DBTYSG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)