Harley-Davidson Sportster Custom XL883C hakkında...
Reklamlar
-
31 Ağustos 2008, 22:31
ikinci el (1998-2003 arası) Sportster Custom XL883C almayı düşünüyorum
XL883 hakkında bildiklerim vibrasyonlu bi alet (v-motor kimisi titreşimli motoru sevmez ama bence hoş bişey tabi bide harley olunca) onun haricinde parça temini ve yakıt miktarı hakkında bilgi sahibi olan ve özellikle kullananlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim
minumum 800ccnin yakıtını aşağı yukarı tahmn ediyorum h.d. bi vn 800 göre 100cc fazla yakmasını beklerim fakat yakıt vn8oo oranla daha fazlaysa h.d. bana şimdilik uzak kalır
(ReNoN nickli arkadaşa teşekkürler, bilgiler için)
Reklamlar
-
31 Ağustos 2008, 22:40
Hah bea nerdesin yaw bende bu MT de hic harley almak isteyen veya harleyi olan yok diodum
Yakıt deme bea harley alıyon kac cclik alet yakıtı sorulur mu harley kral alet bea ama parca sorunu olur tabi harley parcası pahalı olmaz mı
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
31 Ağustos 2008, 23:00
motorun sasiye baglanti noktalarinda kucuk salincak tarzi birer mekanizma var bu nedenle titresimi azalmis
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
31 Ağustos 2008, 23:01
dostum ben tdm ve pegaso kullandım ama tarz değiştirmek istiyorum o yüzden m800, k.vn 800 ve vt 600 arasında kararsızım ama sınıfın kralı harleyinde o muhteşem sesi ve kaitesi aklımı iyce karıştırdı yakıttan kastım ben motoru aldım mı öyle h.sonları değil elimden geldiğince her vaktimi motor üstünde geçiricem o yüzden h.d. 883 ün aşırı yaktığını duydum
minumum 800ccnin yakıtını aşağı yukarı tahmn ediyorum h.d. bi vn 800 göre 100cc fazla yakmasını beklerim fakat yakıt vn8oo oranla daha fazlaysa h.d. bana şimdilik uzak kalır :(
rayjay adlı üyeden alıntı
motorun sasiye baglanti noktalarinda kucuk salincak tarzi birer mekanizma var bu nedenle titresimi azalmis
bi 63 model r27im vardı baba yadigarı ondada motorla şasi arasında lastik takoz vardı demekki o hesap
-
31 Ağustos 2008, 23:04
Ama sen bi 2006-2007 Suzuki VL 800 İntruderlere de bi bak
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
31 Ağustos 2008, 23:21
hele şükür harley soran birisi çıktı bende hiç harleyci yokmu diyordum .
kardesss harleyın yakıtı sorulurmu hiç
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
31 Ağustos 2008, 23:32
birader 2.msjmı okursan ne demek istediğimi anlarsın
-
31 Ağustos 2008, 23:46
serdar46 adlı üyeden alıntı
dostum ben tdm ve pegaso kullandım ama tarz değiştirmek istiyorum o yüzden m800, k.vn 800 ve vt 600 arasında kararsızım ama sınıfın kralı harleyinde o muhteşem sesi ve kaitesi aklımı iyce karıştırdı yakıttan kastım ben motoru aldım mı öyle h.sonları değil elimden geldiğince her vaktimi motor üstünde geçiricem o yüzden h.d. 883 ün aşırı yaktığını duydum
minumum 800ccnin yakıtını aşağı yukarı tahmn ediyorum
h.d. bi vn 800 göre 100cc fazla yakmasını beklerim fakat yakıt vn8oo oranla daha fazlaysa h.d. bana şimdilik uzak kalır :(
bi 63 model r27im vardı baba yadigarı ondada motorla şasi arasında lastik takoz vardı demekki o hesap
sportster 883 vn800den fazla yakamicaktir.ses mevzusuna gelince;sen stok haldeki bi sportsterin sesini hic duymamissin anlasilan.öle patir patir patlayan bi sesi yok,gayet mutavazi bi sesi var...kalite konusunda da japonlarin kalitesinn HD den asagi kalir bi yani yok zaten.
ilk mesajimda HD almak degil o makinayi yurutmek masrafli demistim...abi olay tamamen duygusal...hepsi guzel makinalarin
Manic Depression Is Touching My Soul...
-
h.d. niyetlendik ama bakalım
-
-
Fat boy'a da bir goz atmani tavsiye ederim (tamamen benim fikrim, fat-boy bir yana, dunya bir yana )[/QUOTE]
Klasik chopperdır Fat-Bot....Harleylerin en kralı Fatboy ama vl 800 cıkınca 2 arada kaldım vl 800 de bi ayrı yakısıklı
-
ben zaten sıfır alıcak değilim 98-03 arası sportster düşünmüştüm ama sanırım hd. bana şuan biraz uzak kalıyor vn 800ü bobber tarz yapanlar var ve motora çok güzel gidiyor :
-
Harley'ler tıpkı 2T motor kullanmak gibi ZEVK makineleridir.
Benim motorum ekonomik olsun, çok kaçsın, parçası ucuz olsun, işten eve - evden işe kullanırım dersen Harley Davidson'a girme hiç..
Yedek parçası haliyle pahalıdır. Çünkü sıradan değildir. Heryerde HARLEY göremezsin piyasada. ÖZELDiRLER.
Sana tavsiyem böyle bir özel zevkin yoksa, Japon cruiserlara göz atmandır. Bahsettiğin gibi, VN800 iyi makinedir.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
sporster lar yeni kampanya dahilinde 2500€ peşin geri kalan ayda 150€ vade ile satılıyor eylül motoron dergisinde gördüm bence fena bir kampanya değil 2.el yerine sıfır alınır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)