Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Motorumun yanını sürttüm :(

REKLAM ALANI
    muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Merhaba arkadaşlar.

Bu gün kötü birşey oldu ne yazıkki. Kimseye söylemedim . ama paylaşmak zorunda hissettim kendimi.

Motorum (cygnus rs) ile arkadaşımı almaya gittim ve birikte gezmeye başladık. Ve güzelce kullandık motoru ve arkadaşımın verdiği gaz ile (bana verdiği gaz )
    motoru normal sakin kullanımdan daha hızlı kullanmaya başladım. Bu herhangi bir kazaya sebebiyet vermedi . Aksine motorum açılmaya başladı.

Neyse daha sonra arkadaşım , evinden (lojmanlarda evi) birtakım eşyalarını almak için motorumu istedi lojmanlarının kapısından. Babama gösteririm falan dedi bende verdim işte. sonra biraz sonra geldi. Ve tekrar yola çıktık E5'e giderken "Muratcan sağa çeksene bir aga" dedi. Sonra dedi motorun şurasını sürttüm . Bende bir bakayım sol ön o "racing sports" yazan yerin 3-5 cm üzeri çizilmiş bayağı. Ve sol tarafta ayak koyma yerinin altı. Dedim ne yaptın sen ..... (... yerleri tahmin edin artık) dedi işte babam motora bakarken gaz vermiş motor fırlamış yerde kumdu gevşek zemin , kaldırıma sürttü dedi.
    Dedim iyi b*k yemiş . Ne yapıcaz falan , ben öderim hesabı falan dedi. Bende dedim tamamda babamın çakmaması lazım. Yoksa kızar falan motoru vermez bir daha . Gittik sanayiye . Sanayide kapanıyordu işte (motoru aldığımız yer ) dedim böyle böyle çizildi burası ne yapıcaz falan. Dedi kaportacı yapar orasını zımpara macun çekicek . Ben dedim grenajları değişse ne kadar tutar . 150 dedi . Bizim arkadaşa baktım ben. O da iyice kötü oldu. Sonra tamam spariş edelim falan dedik. Ama çizik duruyor ve kesin görür dedim babam. Siyah sprey ile kapattık. Sonra dedik birde diğer sanayiye bakalım. Kaportacıya falan. Gittik bir tane açık bulduk o da uğraşamam dedi. Dedik iyi .... parasını neyse vericektik falan . Sonra işte eve doğru yol aldık. Arkadaşı yurda bıraktım. Yarın halledicez falan dedi bana .Sonra motoru bıraktım babama. Ben eve geldim. Telefonla aradı beni babam. Dedi motorumu sürttün sen kaldırıma. Evet baba dedim. Yaptıracam ama falan. sonra kapattı. çok kızmış ama anneme "motor hakkı bitti " falan demiş.

İşte öyle daha yüz yüze konuşmadık. Bende ne desem acaba. Arkadaşın babası yaptı ama (ben görmedim arkadaş öyle dedi) ben babama "kaldırıma sürttüm dedim". Şimdi kaportacıya yaptırsammı yoksa grenajları değiştirsemmi .

Moralim bozuldu akşam akşam. Tam satmaya karar verdim motorumu bu çıktı şimdi. Nazar boncuğu değip geçmek gerekiyor belki ama işte insan ister istemez üzülüyor.

Babamı nasıl yumuşatablirim bir önerisi olan varmı ? Birde grenajları değiştirsemmi yoksa zımpara macun olur mu ?

Okuduğunuz için teşekkürler
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    1. Motoru baban sana bir daha vermesin.
    2. Baban motoru o veya bu şekilde yaptırır.
    3. İleride motorun olursa sakın arkadaşına verme.
    4. Motosiklet kullanman Türkçe kullanımın gibi kötüyse, bu motor işlerini tamamen unut.
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. Motoru baban sana bir daha vermesin.
    2. Baban motoru o veya bu şekilde yaptırır.
    3. İleride motorun olursa sakın arkadaşına verme.
    4. Motosiklet kullanman Türkçe kullanımın gibi kötüyse, bu motor işlerini tamamen unut.
    Türkçe kullanımım da nerede hata var bilmiyorum. Ama kötü olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca çok yardımcı oldun sağol yani

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Emanetin gözü g.tndedir mi yerde midir ne öyle bir söz vardı.Hele de motorun emaneti kesinlikle olmaz.Sana bir ders olsun.Geçmiş olsun bu arada.Ama sıkma canını yapılır.O anlık psikolojinizi tahmin edebiliyorum ama
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Haklısın da ne diyebilirimki ben arkasına binecektim sen bekle gelicem dedi bastı gitti adam . Sonrası malum.

O da üzüldü bayağı. Neyse canım sıkıldı akşam akşam. İlk motorum ve ilk hasarım. Kaza yapmadım aslında. Biryere de çarpmadım . Millet babalarının arabasını kaçırıp kaza yapıyor , ben sürtüyorum olay oluyor :(

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Motorcu motorunu motorcuya verir... Acemiye vermez...
    Bu sana ders olmuştur yinede geçmiş olsun canını sıkma...
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    geçmiş olsun babana doğruyu söyle motorun sen satmıycakmıydın zaten adama verdim oda böyle yaptı desen
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

hikaye komik geldi nedense.. Kurtlar vadisi izleyen bilir. muronun ziyarete gittiği vurulan bir çocuk vardı =) onun anlatması gibi olmuş "anam dedi ki"

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Zaten çıkarken tartışmıştık. Arkadaşımla buluşacağım söz verdim dedi o da gitme falan dedi. dedim söz verdim. Gitmek zorundayım dedim bastım gittim. Ondan zaten kızmıştı bana şimdi bu kazada tuz biber oldu.

Ben sürttüm dedim onada. arkadaş sürttü desem daha kızar neden verdin falan der diye düşünüyorum

Motosikleti
    mondi 150MC
    Yeni grenaj siparişi ver bence..

eski grenajıda saklarsın yedekte..!

Baban'a arkadasının yaptıgını soylemelısın bence..
    Bir daha hiç kimseye motorunun vermeyeceğine dair bir söz verirsen,güvenini kazanabilirsin..

O sana bişi olmasından korkuyordur...
    Motor kimin umrunda olurki cocuguna birşey olduktan sonra_?
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı modify adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hikaye komik geldi nedense.. Kurtlar vadisi izleyen bilir. muronun ziyarete gittiği vurulan bir çocuk vardı =) onun anlatması gibi olmuş "anam dedi ki"
    Allah Allah , ne kadar acayip yazmışım ben herkes takmış. Trakyalıyım ondandır belki. Ama zaten morali bozuk adamı iyice kötü hale getiriyorsunuz.

Elimden geldiğimce olayları aktarmaya çalıştım. Gelir gelmez olayın ve telefonun şokuyla yazdım.

Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bir daha hiç kimseye motorunun vermeyeceğine dair bir söz verirsen,güvenini kazanabilirsin..
    Haklısın. Söylesem tepkisi ne olacak acaba. Ayrıca arkadaşında suçu yok. Babası gaz vermiş duran motora . yan ayakta birde. + yol şartları . Anahtarı alıp çıksaydı eve keşke

fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi geçmiş olsun ne diyelim
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı fireblade1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi geçmiş olsun ne diyelim
    Teşekkürler. Kısmetmiş demekki. Ne yapalım

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun sıkma canını yaşanan herşey birer deneyimdir.
    teşekkürler

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    geçmiş olsun sıkma canını yaşanan herşey birer deneyimdir.
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    ZX6-R
    Bence direk doğruyu söyle. Aile içinde yalana dolana hiç gerek yok. Yaptığın hata varsada kabul et. Yalan söyleyip güvenlerini kaybedersen daha sonra telafi etmek grenajdan daha zor olacaktır. Kızsalarda, ceza verselerde eninde sonunda tatlıya bağlanacaktır.

Geçmiş olsun büyük bir hasar olmaması çok güzel. Cana gelecegine mala gelsin.

stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorcu motorunu motorcuya verir... Acemiye vermez...
    Bu sana ders olmuştur yinede geçmiş olsun canını sıkma...
    yanlış. hiçbir şekilde motor emanete verilmez. diyelim ki verdin. alanın en ufak kazasında motosiklet kendinin olur. bu bir kuraldır.
    stunc -honda titan -honda twister
    motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)

Aynen katılıyorum.Ve bir daha motosikletini kimseye emamet verme.Bazı konularda hayır demesini bilmeliyiz bence.Önemli olan karşımızdaki kırmadan, güzelce aktarabilmek diye düşünüyorum.
    Bir de lütfen arkadaşımızın yazısına, dili kullanmasına bu kadar takmayalım.Tabiki dilimizi güzel ve doğru kullanmaktan yanayım.Ben morali bozuk olduğu için böyle yazdığını düşünüyorum.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Teşekkürler @Ömercik . Ben hâla nerede yazım hatası veya başka bir hata yaptığımı görmüş değilim. Yinede teşekkürler konuyu toparlamaya çalıştığın için.

Eğer babam çok sıkıştırırsa söyleyeceğim mecburen . Anneme söyledim zaten o destek verir savunma konusunda.

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)

evet aynen katılıyorum ailene dogruyu söylemelisin baban biraz kızar ama dogruyu söyledigin için sana daha çok güvenir ve bu olanlardan ders çıkardıgınıda uygun bir şekilde anlatırsan daha iyi olur diye düşünüyorum....

Kahrolsun motosikleti isteyenler benim de motorumu isteyen çok vermiyorum darılıyorlar ya ne adi adamlar var ya döveceksin motoru isteyenleri

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler