Motorumun yanını sürttüm :(
Reklamlar
-
30 Ağustos 2008, 00:43
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Reklamlar
-
30 Ağustos 2008, 00:44
Öncelikle geçmiş olsun.Bunda o kadar da büyütülecek birşey yok bence.Babanın karşısına arkadaşın veya onun babasını geçirirsin konuşturursun sen de doğruyu anlatırsın önce, olur biter.Bu arada ilana baktım da o motora 2.500 YTL istemişsin o motorların 0 km fiyatı 2.100 YTL.
-
30 Ağustos 2008, 00:57
O kampanyalı fiyatıydı . Normalde 3000 ytldir . Yeri burası değil http://www.motosiklet.net/forum/moto...tiyorum-2.html
Burada konuşuldu bayağı
plaka dahil 3000
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
sıfır kilometresi 2850 ytl. beldeyamanın sitesinde yazmakta.
-
30 Ağustos 2008, 00:59
auffenn adlı üyeden alıntı
ilana baktım da o motora 2.500 YTL istemişsin o motorların 0 km fiyatı 2.100 YTL.
sıfır kilometresi 2850 ytl. beldeyamanın sitesinde yazmakta.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
30 Ağustos 2008, 01:12
Birsürü arkadaşım bu motordan aldı 2.el.Fiyat 1400-1600 arası.Ayrıca beldeyama bu fiyatları en son ne zaman güncellemiş ki? Eniştem geçen sene 0 km aldı 2500 YTL'ye.Kampanya falan da yoktu :S.Neyse, tartışmanın gereği yok.Umarım istediğin fiyata satıp istediğin motora kavuşursun.Babanla da aran en kısa zamanda düzelir inş.
-
30 Ağustos 2008, 01:36
yürekçe adlı üyeden alıntı
salih abi yazdın yine yasayı.. sana kanuni salih abi diyelim biz... kanunen
kanunları pek bilmem ama sencerim. motor konusu özel bi durum.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
30 Ağustos 2008, 10:06
auffenn adlı üyeden alıntı
Birsürü arkadaşım bu motordan aldı 2.el.Fiyat 1400-1600 arası.Ayrıca beldeyama bu fiyatları en son ne zaman güncellemiş ki? Eniştem geçen sene 0 km aldı 2500 YTL'ye.Kampanya falan da yoktu :S.Neyse, tartışmanın gereği yok.Umarım istediğin fiyata satıp istediğin motora kavuşursun.Babanla da aran en kısa zamanda düzelir inş.
Beldeyama öyle dandikten bir site değil. Yamaha Türkiye Distribütörü'dür. Ayrıca bahsedilen 2008 model.
Teşekkürler
-
30 Ağustos 2008, 11:21
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
üzülme genç adam, sürtülen motopisiklet olsun.
senin şaseye bişiy olmasın. büyüyünce ne gülersin bu yazdıklarına be biliyonmu
bi keresinde bizim peder bont çanta tamir etmişti, sahibi gelemiyomuş tükkana, bana dediydi götür diye, sallaya sallaya götürürken köşesini wurup kırdıydım çantanın. sakız yapıştırıp üstünü kurşun kalem tozuyla griye boyamıştım, 17 sene oldu hala ses seda çıkmadı
takma kafana. dikkatli ol, kaza yapma yeter. o saçlarıda kestir.
Sen rocky balboa'dan daha kral adamsın bence
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
30 Ağustos 2008, 13:22
Geçmiş olsun.
Ben olsam arkadaşıma bunu ödetmeyi bile beceremezdim belki.
Çizilen yere bir macun ve üstüne bir lokal boya ;tamamdır.
Sanayide bunu 15-20 ytl'ye halledebilirler
Elinden gelirse kendin yap diyeceğim ama diğer alan ile boyanacak alanı tutturmak için iyi bir boya karıştı(ttı)rmak ve hava tabancası ile bunu eşit dağıtmak lazım ;en iyisi bunu işinin ehli yapsın
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
30 Ağustos 2008, 13:25
Tam bakamadım çiziğe. Eğer sadece boyası kalkmışsa olabilir ama ezik vuruk varsa olmaz o iş. değiştirim grenajları.
Babamla konuştuk biraz önce. Herşeyi anlattım. Şimdi çocuğun babasını bulmaya gidiyor. 210 ytl hasar varmış. işçilikle 250 falan :(
Bu gün geçsinde başka hasar olmadan
-
31 Ağustos 2008, 00:33
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Ömercik . Ben hâla nerede yazım hatası veya başka bir hata yaptığımı görmüş değilim. Yinede teşekkürler konuyu toparlamaya çalıştığın için.
Eyvallah, sağolasın.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
-
31 Ağustos 2008, 01:19
çok geçmiş olsun. fazla kafana takma düzelir herşey
bu emanet işi beni de baymaya başladı. motoru aldığımın ikinci günü
eniştem 'bi tur versene dedi' istemeye istemeye verdim. yatıracağını bile
bile.tahmin ettiğim gibi oldu ve yatırdı. adam bi tarafa motor bi tarafa tabii
ben direk motorcuğumun yanına gidip, motoru kaldırdım
-
Bu günde biri mesaj çekiyor bana , 3 saat motor lazım verebilirmisin çok acil diye
Yüz verdik astarını istiyorlar.
-
motorumu kimseye emanet vermedim, isteyen arkadaslarımıda nazikce geri ceviriyorum (krenaj fiyatlarını soylemem yetiyo z-moto saolsun...). ha isteyen bir motorcu olursa, yeterli tecrubesi olduguna inanırsam neden olmasın... ama arkadasa asla :D
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
stunc adlı üyeden alıntı
yanlış. hiçbir şekilde motor emanete verilmez. diyelim ki verdin. alanın en ufak kazasında motosiklet kendinin olur. bu bir kuraldır.
verilir ama o adamın nasıl motor kullandığını bilmen gerekiyor ben şahsen yakın 1 yada 2 arkadaşıma motor veriririm oda nasıl kullandıklarını bildiğim için
bu birazda kişisel birşey aslında motorsiklet diş fırçası gibi bişedir onu kimseye vermemeniz gerekir normalde o sizinle bütünleşmiş özel birşey çünkü ama bazı istisnalar her zaman olur tabikide...motoru sakin ve iyi kullanan bir arkadaşınıza verebilirsiniz güveniniz varsa yoksa vermemenizda fayda var olası kazada motorun gitmesi çok önemli olmayabilecektir bi ihtimal üstüne binen bir arkadaşınız ve sonuçları bu durumda ben nasıl verdim olucaktır hoş bi durum değil...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Zaten çıkarken tartışmıştık. Arkadaşımla buluşacağım söz verdim dedi o da gitme falan dedi. dedim söz verdim. Gitmek zorundayım dedim bastım gittim. Ondan zaten kızmıştı bana şimdi bu kazada tuz biber oldu.
Ben sürttüm dedim onada. arkadaş sürttü desem daha kızar neden verdin falan der diye düşünüyorum
Bakkala yada büfeye gitmek için durduk motor çalışıyodu arkadaş üzerindeyi o arada kaçırmış motoru sürtmüş ama yaptırıcak diceksin olay biticek
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kimsenin motorunu alıp binmem,,Hiç kimseyede Motorlarımı vermem..Sadece Oğullarım binebilir..zaten onlar benim birer parçam..canımdan ,,kanımdan..
-
Babama anlattım herşeyi dosdoğru bir şekilde. Şimdi aramız iyi sorun yok. Bu gün motorun ve dükkanın anahtarını verdi motoru alıp sanayii'ye götürdüm grenaj değişiyor. Çıkan hasarlı grenaj da yanımda şu an yedek olarak dursun onuda yaptırabilirim belki.
1 musibet 1000 nasihattan iyidir derler. Bu bana ders oldu ama bir daha asla emin olmadığım kişilere vermeyeceğim.
Desteğiniz için teşekkürler.
-
geçmiş olsun birde bence o resmi değiş çok itici duruyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler