Montunuz yeterince görünür değilse...
Reklamlar
-
29 Ağustos 2008, 18:37
İnternetten beğenip aldığım Held marka montumun reflektif olduğu söylenen şeritlerinin reflektif olmadığını farkettim. Yani ışığı yansıtmıyor. Trafikte gece daha görünür olmak için reflektif şeritler diktirmek istiyorum. İnternette yaptığım araştırmada Feyizoğlu dışında bu tür monta dikilebilir şerit satan yer bulamadım. Feyizoğlunun sattığını da beğenmedim. Yeni mont almak çözümü dışında bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim. İyi sürüşler.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2008, 18:41
Ben geçen sene yine bu forumda bu tarz çalışmalar görmüştüm yanlışım yoksa.O da olmadı böyle reflektif yelekler var.Onlardan olmaz mı mesela mont üstüne?Tamam çok önemli bir konu ama sırf bu yüzden yeni mont alınmaz bence
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
29 Ağustos 2008, 18:45
mhyen adlı üyeden alıntı
Ben geçen sene yine bu forumda bu tarz çalışmalar görmüştüm yanlışım yoksa.O da olmadı böyle reflektif yelekler var.Onlardan olmaz mı mesela mont üstüne?Tamam çok önemli bir konu ama sırf bu yüzden yeni mont alınmaz bence
Reflektif yelek olabilir. Ama biraz abartılı bulduğum için yelek giymeyi düşünmüyorum. Yeni mont alana kadar eskisinin üzerine reflektif şeritler diktirmeyi düşünüyorum.
-
29 Ağustos 2008, 18:50
praktiker bahaus veya koç taşta bu tip şeritler satılmakta..ütüyle yapışan altı telalı. bunlardan 2 3 metre alıp istediğin gibi yapıştırabilirsin monta.. bu konunun nasıl yapıldığını resimli olarak anlatan bir konu var forumda..
kolay gelsin
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
29 Ağustos 2008, 20:49
iş elbisesi satan tüm yerlerde var.
örnek:işmont
metresi 1 ytl
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
29 Ağustos 2008, 21:08
Benim montum da Held. (Air mesh)
Reflektörleri iş görüyor.(yanlış bilmiyorsam 3M tarafından yapılmış)
Montun estetiğini bozabilir,sırıtabilir sonradan dikilen reflektörlü şeritler.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
29 Ağustos 2008, 22:50
İkaz yeleklerinin üstünden söküp dikilebilir. İşçiler yırtılan yelekleri atıyor sağa sola, çalıştığım şantiyeye gelirsen sana veririm.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
29 Ağustos 2008, 23:49
yurt içi kargo'dan bulabilirsin,
çok ciddiyim orada çalışan elemanlar ile dialoğa gir,
onların yeleklerınde bol miktarda var ve çok reflektif,
eskı olsada sorun olmayacaktır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler