fotolar en kısa zamanda arkadaşlar.motora bile daha binemedim:( yarın sabahtan biraz aksiyon yapcam.hemde fotlarını çekcem.
fotolar en kısa zamanda arkadaşlar.motora bile daha binemedim:( yarın sabahtan biraz aksiyon yapcam.hemde fotlarını çekcem.
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
arkadaşlar avrupa yakasında bildiğiniz tanıdıgınız motosiklet ustası varmı? şişli,mecidiyeköy yada caglayan yada besiktas taraflarında?.motorumun ilk bakımı için göstermem gerekiyo yoksa içim rahat etmeyecek..
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
hayırlı olsun kadeşim,içine sine sine kullan honda hayat onda,kazasız keyifli sürüşler
Hayırlı olsun abi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
tekrar saolun arkadaşlar allah hepimize kazasız sürüşler nasip etsin...
Hayırlı olsun kazasız surusler
HayrLı 0Lsn daRısı baŞıMa xD
[COLOR="Black"][COLOR="Purple"][B]HaYrınDan UmUtsZuM qEtrMe baRi şErRiNi !!![/B][/COLOR][/COLOR]
ama TWİSTER mi?
twister se çok güzel tipi falan spor duruyo!
Hayırlı olsun Allah kazabela göstermesin kardes..
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
hayırlı olsun .Allah tekerini düz bastırsın.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin
arkadaslar buraya nasıl foto ekleyecegim? fotolar hazır ama eklemeyi bulamadım yardımcı olursanız hemen ekleyecegimm
işallah kazasız belasız gönlünce kullanırsın
hayırlı olsun
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
hayırlı olsun kardeş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.ayrıca darısı bizim gibi 250 lik hasreti cekenlere
hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ....
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)