şu an B sınıfı ehliyetim var. fakat ehliyetin verildiği yer ile benim şu an devam ettiğim kursun ilçesi farklı...
acaba a2 ehliyet için b sınıfı verilmiş yere mi başvurmam lazım yoksa herhangi bir trafik şubesi olur mu?
şu an B sınıfı ehliyetim var. fakat ehliyetin verildiği yer ile benim şu an devam ettiğim kursun ilçesi farklı...
acaba a2 ehliyet için b sınıfı verilmiş yere mi başvurmam lazım yoksa herhangi bir trafik şubesi olur mu?
Galiba bi önceki evraklarının olduğu şubeye gitmen lazım. Neden kursuna sormuyosun, bu onların işi...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
önceki şube önemli değil sanırım, kursun bağlı bulunduğu şubeye başvuracaksın...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Selam Tolga77 birbirleriyle alakası yok olayın. Sen A2 müracaatını yaparken kursa, onlar senin B sınıfı ehliyetinin fotokopisini alıyorlar. Qnlar sana belirtir nereden alacağını. Ben bu ay müracaat ettim, biliyorum. Bana Bostancıyı söylediler... Yarın da sınava gireceğim inşallah... Senin de ehliyetin hayırlı olsun... Sevgiler...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Subenin farklı olmasının bir onemi yok. Benim B sınıfı ehliyetim Bagcilar'dan ancak ehliyet icin Besiktas'a gittim. Sadece 1-2 gun daha fazla vakit alıyor. Ben Besiktas Subesine basvurunca gorevli memur ehliyetimle ilgili olarak Bagcilar'a bir email atti ve bunun cevabi 1-2 gunde gelir diye onumuzdeki hafta tekrar gelmemi soyledi.
Trafiğe gittiğnde B sınıfını başka yerden aldıysan ora ile yazışma yapılıyor. Sen de yazışmanın sonuçlanmasını bekliyosun. Yazışma sonuçlanınca yani Byi aldığın yerin cevabı buraya ulaşınca evraklarını teslim ediyorsun ve ertesi günü ehliyetini alıyosun. Hepsi bu. Ha bu arada sağa sola biraz para yatırman gerekiyor .
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
YENİ YAZILDIĞIN KURSUN BULUNDUĞU İLÇEDEKİ TRAFİĞE GİTMEN GEREKİYOR YAZIŞMAYI ONLAR KENDİ ARALARINDA YAPACAKLARtolga77 adlı üyeden alıntı
önemli, değil nereden yaparsan yap.trafik kendi arasında yazışma yapıyor.sadece ehliyetini 3 gün kullanamıyorsun.
YENİ EHLİYETİ VERMEDEN ESKİ EHLİYETİ ALAMAZLAR.YANİ 3 GÜN KULLANAMAMA GİBİ BİR ŞEY YOK....lancelot35 adlı üyeden alıntı
yeni bi başlık açmadan bişi şey sormak istiyorum b sınıfı ehliyetim var a2 alacağım zaman mevcut ehliyetin mi üzerine gereken bilgileri işliyolar yoksa yeniden sıfır ehliyet mi veriyorlar?
0 Rh +
Caesar, sıfır ehliyet veriyorlar sanırım...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)